Skočiť na obsah

Prometheus :)

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Takze tu mate nejake nove screeny mojho noveho Nemesisa ako ho volam ja v skutocnosti to vsak je X-303 :lol:

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

• Odpovedí 19
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Jovzin

9

• Nox

4

• Sniper

3

• VERTi60

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

No a už tam máš aj tie textúry nahádzané? :lol:

Inak vyzerá to celkom dobre

Zverejnené

ako textury mam na disku som pozhanal :)

Ale na lodenici este ix nemam pohadzane pretoze este na nej treba zopar veci dokoncit.

Jenomze zase mi zacina xybat TIME :) :lol: ;)

Zverejnené

jeto nejaka bojova lod ale bo len transportna lod ??

inak dobre vyzera v com si to robila?

Zverejnené

heh robila ??? Robil v Truespace 6.6 a je to z SG1 Prometheus a je to bojova lod presnejsie ma byt velka ako Collossus abo aj vecia :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Fuha, podla mna skor pripomina terransky flagship pre diplomaticke ucely - vyzera tak imperatorsky, pompezne.

GJ!

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

no jj ma to byt nieco take Terransky Flagship pre diplomaticke ucely :lol:

Hmm super si presne uhadol :)

Zverejnené

Vzhľadom na jej veľkosť by som pridal ešte zopár pomocných motorov, prípadne ďalšiu palubu pod hlavným trupom vpredu (aj taký Colossus mal dve spodné pomocné paluby).

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

no mam tu nieco nove :lol: je to znova z SG serialu asgardska lod O'neill

Obrázok

Hmm takze mam uz dve lodenice akurat mam problem s Truespace lebo to nejako divne spaja tie vecicky proste to potrebujem spojit do jedneho velkeho objektu a ten tupec si to spaja ako sa mu paci a potom ta lodenica vyzera na prd

asi budem musiet nainstalovat 3D studio max 7 a skusit to s nim pospajat dufam ze to pojde

Zverejnené

Dobré to je. Aké to bude veľké s porovnaním GTWS Orion?

Zverejnené

Jouzin> Zdarec, tebe sem neviděl ani nepamatuju :lol:

Jj dobrý práce

Jen bych dodal, že (aspoň podle wikipedie) má Prometheus 256x104x71 metrů, takže vzhledem ke Collossu je mnohem menší (Deadelus pak 431x187x64)

Hoď si rovnou osmičku:) sou tam dobrý věci

Zverejnené

Prometheus 256x104x71 metrů

Hm Fenris/Leviathan majú tuším niečo do 300 metrov sa mi zdá.
Zverejnené

hmmm to fakt su take male lodenice deadelus a prometheus hmm :lol:

vsak ja som ix xcel dat velke ako Sathanas abo Collossus tieto moje dve lodky :)

hmmm no uvidime ake by ste xceli aby boli tieto lodky velke ? ja som planoval nieco typu sathanas abo collossus mozno o nieco vacsie ale nemusi to byt

BTW ahoj nox :)

Zverejnené

Tak ono SG project nemá takový zdroje na zbrojení jako GTVA. To bude asi do nějakýho modu tak bych to možná dal větší jak fenris, ale jak chceš.

Jak dlouho's na tom dělal?

Zverejnené

hmm dost dlho na prometheusovi nieco cez rok a na tom oneill uz iba 6 mesiacov :) som expil modelovanie :) ale ako ja som myslel ze to dam velke ako collossus vsak on ma 300M ne ? aspon v hre vo videu hovoria ze ma 6 KM :lol:

Zverejnené

No fšak píšu že si to imho dej jak chceš...jestli to chceš mít podle "reálu" ( :lol: ) tak to bude o dost menší. Jj, myslim že má 6 km ( :) ).

Tak skoro dlouho sem se štval s jedním modelem člověka a stejně to bylo na prd...dopouručuju nedělat takový ty malinký poposouvání vertexů aby to bylo zase o trochu lepší :), tím se totiž prodlouží čas z měsíce na rok ;) A doporučuju hodně blueprinty (když k tématu sou)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

ok skusim to :lol:

btw mam nieco nove zase pomodelovane je to Hatak ale kua ma sere jedna vec mam uz tri lode a ani jedna neotexturovana :) hmmm nieco s tym treba spravit ale ja som terrible texter :) asi poprosim Karajomu abo niekoho z HPcka nech mi to otexturuju ;)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Sry za double post len tolko ze tieto lodky este stale ziju ale velmo cas nie je aby som ich dokoncil :lol: Ale tak vynasnzim sa aby raz uz boli dokoncene :) Len sry fakt neviem kedy.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov