Jovzin Zverejnené 11. Marec, 2006 Zverejnené 11. Marec, 2006 Takze tu mate nejake nove screeny mojho noveho Nemesisa ako ho volam ja v skutocnosti to vsak je X-303 :lol:
Sniper Zverejnené 11. Marec, 2006 Zverejnené 11. Marec, 2006 No a už tam máš aj tie textúry nahádzané? :lol: Inak vyzerá to celkom dobre
Jovzin Zverejnené 11. Marec, 2006 Autor Zverejnené 11. Marec, 2006 ako textury mam na disku som pozhanal :) Ale na lodenici este ix nemam pohadzane pretoze este na nej treba zopar veci dokoncit.Jenomze zase mi zacina xybat TIME :) :lol: ;)
Rider Zverejnené 12. Marec, 2006 Zverejnené 12. Marec, 2006 hmm pekna lodicka, to je ta z SGcka ?? nebo z neceho jinyho
bad_guy Zverejnené 12. Marec, 2006 Zverejnené 12. Marec, 2006 jeto nejaka bojova lod ale bo len transportna lod ??inak dobre vyzera v com si to robila?
Jovzin Zverejnené 14. Marec, 2006 Autor Zverejnené 14. Marec, 2006 heh robila ??? Robil v Truespace 6.6 a je to z SG1 Prometheus a je to bojova lod presnejsie ma byt velka ako Collossus abo aj vecia :lol:
VERTi60 Zverejnené 26. Marec, 2006 Zverejnené 26. Marec, 2006 Fuha, podla mna skor pripomina terransky flagship pre diplomaticke ucely - vyzera tak imperatorsky, pompezne.GJ!
Jovzin Zverejnené 4. Jún, 2006 Autor Zverejnené 4. Jún, 2006 no jj ma to byt nieco take Terransky Flagship pre diplomaticke ucely :lol: Hmm super si presne uhadol :)
VERTi60 Zverejnené 4. Jún, 2006 Zverejnené 4. Jún, 2006 Vzhľadom na jej veľkosť by som pridal ešte zopár pomocných motorov, prípadne ďalšiu palubu pod hlavným trupom vpredu (aj taký Colossus mal dve spodné pomocné paluby).
Jovzin Zverejnené 21. August, 2006 Autor Zverejnené 21. August, 2006 no mam tu nieco nove :lol: je to znova z SG serialu asgardska lod O'neill Hmm takze mam uz dve lodenice akurat mam problem s Truespace lebo to nejako divne spaja tie vecicky proste to potrebujem spojit do jedneho velkeho objektu a ten tupec si to spaja ako sa mu paci a potom ta lodenica vyzera na prd asi budem musiet nainstalovat 3D studio max 7 a skusit to s nim pospajat dufam ze to pojde
Sniper Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Dobré to je. Aké to bude veľké s porovnaním GTWS Orion?
Nox Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Jouzin> Zdarec, tebe sem neviděl ani nepamatuju :lol:Jj dobrý práceJen bych dodal, že (aspoň podle wikipedie) má Prometheus 256x104x71 metrů, takže vzhledem ke Collossu je mnohem menší (Deadelus pak 431x187x64)Hoď si rovnou osmičku:) sou tam dobrý věci
Sniper Zverejnené 21. August, 2006 Zverejnené 21. August, 2006 Prometheus 256x104x71 metrůHm Fenris/Leviathan majú tuším niečo do 300 metrov sa mi zdá.
Jovzin Zverejnené 21. August, 2006 Autor Zverejnené 21. August, 2006 hmmm to fakt su take male lodenice deadelus a prometheus hmm :lol: vsak ja som ix xcel dat velke ako Sathanas abo Collossus tieto moje dve lodky :) hmmm no uvidime ake by ste xceli aby boli tieto lodky velke ? ja som planoval nieco typu sathanas abo collossus mozno o nieco vacsie ale nemusi to byt BTW ahoj nox :)
Nox Zverejnené 22. August, 2006 Zverejnené 22. August, 2006 Tak ono SG project nemá takový zdroje na zbrojení jako GTVA. To bude asi do nějakýho modu tak bych to možná dal větší jak fenris, ale jak chceš.Jak dlouho's na tom dělal?
Jovzin Zverejnené 23. August, 2006 Autor Zverejnené 23. August, 2006 hmm dost dlho na prometheusovi nieco cez rok a na tom oneill uz iba 6 mesiacov :) som expil modelovanie :) ale ako ja som myslel ze to dam velke ako collossus vsak on ma 300M ne ? aspon v hre vo videu hovoria ze ma 6 KM :lol:
Nox Zverejnené 23. August, 2006 Zverejnené 23. August, 2006 No fšak píšu že si to imho dej jak chceš...jestli to chceš mít podle "reálu" ( :lol: ) tak to bude o dost menší. Jj, myslim že má 6 km ( :) ). Tak skoro dlouho sem se štval s jedním modelem člověka a stejně to bylo na prd...dopouručuju nedělat takový ty malinký poposouvání vertexů aby to bylo zase o trochu lepší :), tím se totiž prodlouží čas z měsíce na rok ;) A doporučuju hodně blueprinty (když k tématu sou)
Nox Zverejnené 24. August, 2006 Zverejnené 24. August, 2006 Když už to 3ds - Jouzine zkus todle :lol: to je fakt maso :) MaxTennis (maxscript)
Jovzin Zverejnené 14. December, 2006 Autor Zverejnené 14. December, 2006 ok skusim to :lol: btw mam nieco nove zase pomodelovane je to Hatak ale kua ma sere jedna vec mam uz tri lode a ani jedna neotexturovana :) hmmm nieco s tym treba spravit ale ja som terrible texter :) asi poprosim Karajomu abo niekoho z HPcka nech mi to otexturuju ;)
Jovzin Zverejnené 3. Január, 2008 Autor Zverejnené 3. Január, 2008 Sry za double post len tolko ze tieto lodky este stale ziju ale velmo cas nie je aby som ich dokoncil :lol: Ale tak vynasnzim sa aby raz uz boli dokoncene :) Len sry fakt neviem kedy.
Odporúčané príspevky