chorche Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Poznate tento kresleny serial? Urcite, ze ano! Simpsonovcov s prehladom strci do zadneho vrecka svojim osobitnym drsnym stylom humoru. Vrelo odporucam vsetkym, ktorym nevadia ani drsnejsie odtienky humoru a nadavky. Kto je najoblubenejsi??? Chef!
tomassi Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 práveže nesúhlasímtoto je taký humor dosť násilne vytvorenýnadávkami a pod.nevravím, že som si to občas nepozrel, ale humor v Simpsonovcoch je pre mňa tvorivejší, inteligentnejší a oveľa zaujímavejší
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Autor Zverejnené 8. August, 2006 Simpsonovci su shit, su obmedzeni, nemozes tam prekrocit istu hranicu, kym South Park je dvoma slovami NO LIMIT! Nic nie je zakazane ani svate a prave preto sa na tom da zasmiat. "Mas prdel?" "Nac prdel?" "Ke srani, vole!" :lol:
tomassi Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Simpsonovci sú ohraničený, ale tvorcovia dokážu to, že aj keď prekročia medze, tak sa vlastne nedopustili žiadneho priestupku a v tom je ich sila a krása
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Autor Zverejnené 8. August, 2006 Kde ako prekracuju? Nic neprekracuju. Nikde. Ani v hororovych ani v erotickych castiach. Zato South Park nema problem s nicim. "Ahoj, Stane, ja sem klitoris!" "Hele, Cartmane, z prdele Ti kouka 30-metrovy satelit!" "...se mi snilo, ze me sukal Leonardo DiCaprio...." South Park ma nekonecne mnozstvo nekonecnych tem a moze ich spracovat nekonecnym sposobom. To mi na Simpsonovcoch absolutne chyba....
Nokia Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Simpsonovci maju humor, ktory nieje vulgarny a pritom je aj ftipnysouthpark mi prijde dost "jednoduchy"... proste narvat tam co najviac vulgarizmov...ono aj humor s vulgarizmami sa da robit inteligentne (vid napr english is easy csaba is dead), ale southpark to nerobi
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Autor Zverejnené 8. August, 2006 South Park ma nadavky na miestach, kde to nie je samoucelne, pokial nepostavia cast na tom, ze 162x spomenu slovko shit. Moj sibnuty bratranec hovori, ze nadavky su na miestach, na ktorych necaka.Ale... "Ruce pryc od myho chlapa, k*rva, nebo vam serezu prdel klackem!" Normalka, nie? A ma to styl!
tomassi Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 NOKIA presne toto som mal na mysli :lol:
weirdo Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 SP kontra Simpsonovci - jednoznacne vyhrava South Park ... styl je neprekonatelny. Simpsonovci su tiez vpohode, ale mam rad drsnejsi humor.
bazalka Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 nevravim ze southpark je zly, je super, ale na simpsakov sa nic nechyta inac tu je dost vela casti south parku v anglictine
chorche Zverejnené 13. August, 2006 Autor Zverejnené 13. August, 2006 Ved prave, mne tiez reze drsny humor, Simpsni to nemaju!
Einstein Zverejnené 19. September, 2006 Zverejnené 19. September, 2006 Mluvící hovno je i na mně moc!Kenny is da best!
bad_guy Zverejnené 20. September, 2006 Zverejnené 20. September, 2006 tento serial mam strasne rad :lol: , viem je dost vulgarny a niekedy ukazuju aj dost nechutne veci ,ale na druhej strane je velmi zabavna a vtipna , tie napady co maju ti chlapci nema chybu :) :) ci je lepsi south park alebo simpsonovci ? ...neviem.. minule som videl nove casti zo simpsonovcov a vobec mi nebolo do smiechu -proste nudne - mi to pripada ako keby uz reziserovi simpsonovcov dosli napady a tak isto aj u south parku nove casti uz neboli take dobre ako tie pred nimi ...
Wink Zverejnené 20. September, 2006 Zverejnené 20. September, 2006 Ja mam strasne rada South park :lol: Bohovsky serial. Ale castejsie pozeram simpsonovcov kedze k tomu mam lepsi pristup :) Tak co narobite. Dedina dokopy 5 kanalov :)
VERTi60 Zverejnené 25. September, 2006 Zverejnené 25. September, 2006 Videli ste ten diel cartoon wars? http://allaboutsp.com/season10/1003.php
Polaris Zverejnené 27. November, 2006 Zverejnené 27. November, 2006 Ja zase nechapem, ze preco vobec porovnavate Simpsonovcov so South Park....su to dve uplne odlisne veci a kazda vec je specificka s vlastnym humorom :lol: Ja mam rad aj jedno a aj druhe.......ako kedy a podla chuti :) Ja si dokonca pozriem aj Futuramu....ta nema chybu :)
weirdo Zverejnené 27. November, 2006 Zverejnené 27. November, 2006 neviem, ci toto Axel nezrusi, ale nie je to odkaz na p2p ani nikde inde, takze snad ... tu je cely South Park. hadam Winkee zacne teraz kukat SP viac ako Simpsonov :lol:
cizy Zverejnené 17. August, 2007 Zverejnené 17. August, 2007 pozeraval som southpark ked som bol na zakladnej skole, osmak alebo deviatak uz si nepamatam, odvtedy som to nevidel, pamatam si ze sa mi to pacilo, ale tiez treba brat do uvahy, ze som mal vtedy 14 ci 15 rokov, teraz som uz inteligentnejsi :lol: kazdopadne na simpsonovcov to nema ani zdaleka
bobsapp Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 pozeraval som southpark ked som bol na zakladnej skole, osmak alebo deviatak uz si nepamatam, odvtedy som to nevidel, pamatam si ze sa mi to pacilo, ale tiez treba brat do uvahy, ze som mal vtedy 14 ci 15 rokov, teraz som uz inteligentnejsi :) neviem či to bolo myslené až tak ironicky, ale aj tak, podla mna SP nie je pre 15 a nižšie, nie kvôli nadávkam (ktoré v tom veku ešte určite nikde nepočuli :lol: ) ale kvôli tomu že nepochopia skrytú podstatu zaoblenú do komických situácii každého diela. Či už je tam téma černosi, paris hilton alebo warcraft (ten diel s warcraftom nemal chybu. Nikdy som ho nehral tak asi preto som sa na ňom tak zasmial) Nové diely SP sú geniálne a vyhrávajú u mňa oproti novým Simpsnom.
valcik Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 s týmto súhlasím, tiež radím southpark medzi seriály, pri ktorých sa decká zasmejú na nadávkach a dospelý človek na drsnej, krutej kritike spoločnosti, ktorá tam je štedro servírovaná.
Darkman Zverejnené 9. Október, 2008 Zverejnené 9. Október, 2008 warcraft (ten diel s warcraftom nemal chybu. Nikdy som ho nehral tak asi preto som sa na ňom tak zasmial)Ja ho hravam pravidelne a ten diel je jeden z mojich oblubenych :) A tiez som to pozeraval ako 15 rocny, a ako valcik povedal, najkomickejsie pre mna boli tie vulgarizmy, nepochytil som nic hlbsie. Teraz som to zacal opatovne pozerat, a to tvrde zrkadlo je krasne. Nezabudnem na zakopavanie hlav do piesku :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz