Skočiť na obsah

South Park

chorche

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Poznate tento kresleny serial? Urcite, ze ano! Simpsonovcov s prehladom strci do zadneho vrecka svojim osobitnym drsnym stylom humoru. Vrelo odporucam vsetkym, ktorym nevadia ani drsnejsie odtienky humoru a nadavky. Kto je najoblubenejsi??? Chef!

• Odpovedí 20
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• chorche

5

• tomassi

3

• weirdo

2

• Wink

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

práveže nesúhlasím

toto je taký humor dosť násilne vytvorený

nadávkami a pod.

nevravím, že som si to občas nepozrel, ale humor v Simpsonovcoch je pre mňa tvorivejší, inteligentnejší a oveľa zaujímavejší

Zverejnené

Simpsonovci su shit, su obmedzeni, nemozes tam prekrocit istu hranicu, kym South Park je dvoma slovami NO LIMIT! Nic nie je zakazane ani svate a prave preto sa na tom da zasmiat. "Mas prdel?" "Nac prdel?" "Ke srani, vole!" :lol:

Zverejnené

Simpsonovci sú ohraničený, ale tvorcovia dokážu to, že aj keď prekročia medze, tak sa vlastne nedopustili žiadneho priestupku a v tom je ich sila a krása

Zverejnené

Kde ako prekracuju? Nic neprekracuju. Nikde. Ani v hororovych ani v erotickych castiach. Zato South Park nema problem s nicim. "Ahoj, Stane, ja sem klitoris!" "Hele, Cartmane, z prdele Ti kouka 30-metrovy satelit!" "...se mi snilo, ze me sukal Leonardo DiCaprio...." South Park ma nekonecne mnozstvo nekonecnych tem a moze ich spracovat nekonecnym sposobom. To mi na Simpsonovcoch absolutne chyba....

Zverejnené

Simpsonovci maju humor, ktory nieje vulgarny a pritom je aj ftipny

southpark mi prijde dost "jednoduchy"... proste narvat tam co najviac vulgarizmov...

ono aj humor s vulgarizmami sa da robit inteligentne (vid napr english is easy csaba is dead), ale southpark to nerobi

Zverejnené

South Park ma nadavky na miestach, kde to nie je samoucelne, pokial nepostavia cast na tom, ze 162x spomenu slovko shit. Moj sibnuty bratranec hovori, ze nadavky su na miestach, na ktorych necaka.Ale... "Ruce pryc od myho chlapa, k*rva, nebo vam serezu prdel klackem!" Normalka, nie? A ma to styl!

Zverejnené

SP kontra Simpsonovci - jednoznacne vyhrava South Park ... styl je neprekonatelny.

Simpsonovci su tiez vpohode, ale mam rad drsnejsi humor.

Zverejnené

nevravim ze southpark je zly, je super, ale na simpsakov sa nic nechyta

inac tu je dost vela casti south parku v anglictine

Zverejnené

Ved prave, mne tiez reze drsny humor, Simpsni to nemaju!

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

tento serial mam strasne rad :lol: , viem je dost vulgarny a niekedy ukazuju aj dost nechutne veci ,ale na druhej strane je velmi zabavna a vtipna , tie napady co maju ti chlapci nema chybu :) :)

ci je lepsi south park alebo simpsonovci ? ...neviem.. minule som videl nove casti zo simpsonovcov a vobec mi nebolo do smiechu -proste nudne - mi to pripada ako keby uz reziserovi simpsonovcov dosli napady a tak isto aj u south parku nove casti uz neboli take dobre ako tie pred nimi ...

Zverejnené

Ja mam strasne rada South park :lol: Bohovsky serial. Ale castejsie pozeram simpsonovcov kedze k tomu mam lepsi pristup :) Tak co narobite. Dedina dokopy 5 kanalov :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Ja zase nechapem, ze preco vobec porovnavate Simpsonovcov so South Park....su to dve uplne odlisne veci a kazda vec je specificka s vlastnym humorom :lol: Ja mam rad aj jedno a aj druhe.......ako kedy a podla chuti :) Ja si dokonca pozriem aj Futuramu....ta nema chybu :)

Zverejnené

neviem, ci toto Axel nezrusi, ale nie je to odkaz na p2p ani nikde inde, takze snad ... tu je cely South Park.

hadam Winkee zacne teraz kukat SP viac ako Simpsonov :lol:

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

pozeraval som southpark ked som bol na zakladnej skole, osmak alebo deviatak uz si nepamatam, odvtedy som to nevidel, pamatam si ze sa mi to pacilo, ale tiez treba brat do uvahy, ze som mal vtedy 14 ci 15 rokov, teraz som uz inteligentnejsi :lol:

kazdopadne na simpsonovcov to nema ani zdaleka

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

pozeraval som southpark ked som bol na zakladnej skole, osmak alebo deviatak uz si nepamatam, odvtedy som to nevidel, pamatam si ze sa mi to pacilo, ale tiez treba brat do uvahy, ze som mal vtedy 14 ci 15 rokov, teraz som uz inteligentnejsi :)

neviem či to bolo myslené až tak ironicky, ale aj tak, podla mna SP nie je pre 15 a nižšie, nie kvôli nadávkam (ktoré v tom veku ešte určite nikde nepočuli :lol: ) ale kvôli tomu že nepochopia skrytú podstatu zaoblenú do komických situácii každého diela. Či už je tam téma černosi, paris hilton alebo warcraft (ten diel s warcraftom nemal chybu. Nikdy som ho nehral tak asi preto som sa na ňom tak zasmial)

Nové diely SP sú geniálne a vyhrávajú u mňa oproti novým Simpsnom.

Zverejnené

s týmto súhlasím, tiež radím southpark medzi seriály, pri ktorých sa decká zasmejú na nadávkach a dospelý človek na drsnej, krutej kritike spoločnosti, ktorá tam je štedro servírovaná.

Zverejnené

warcraft (ten diel s warcraftom nemal chybu. Nikdy som ho nehral tak asi preto som sa na ňom tak zasmial)

Ja ho hravam pravidelne a ten diel je jeden z mojich oblubenych :)

A tiez som to pozeraval ako 15 rocny, a ako valcik povedal, najkomickejsie pre mna boli tie vulgarizmy, nepochytil som nic hlbsie. Teraz som to zacal opatovne pozerat, a to tvrde zrkadlo je krasne. Nezabudnem na zakopavanie hlav do piesku :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov