Skočiť na obsah

Star Trek Divy

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Kliknite na najkrajšiu divu zo Star Trek :lol:

Ešte tam nejaké možno boli ale už si moc nespomínam, tak toto je Top 3.

• Odpovedí 22
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

8

• dair

3

• RoSo

2

• takamte

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Pekná téma :lol:

Ja radšej brunetky a keďže Deanna Troi, ak si dobre spomínam, mala strašne široké boky, tak som za Dax :)

tu sú ďalšie:

KES

Obrázok

Kira Nerys

Obrázok

B´Elanna Torres

Obrázok

Ensign Hoshi Sato

Obrázok

T´Pol

Obrázok

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Škoda že si tam nedal T´Pol ;) hneď by som za ňu zahlasoval :lol: tak sem aspoň pridám zopár jej fotiek dúfam že môžem ;) .

ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok

ale keď tak pozerám Hoshi Sato nieje zlá :) :)

ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok

Zverejnené

Neviem kde tieto posledné dve hrali, v akých epizódach. Niektoré časti si už moc nepamätám.

Zverejnené

Axel Wers

Oni hrali v Enterprise patrili medzi hlavne postavy Hoshy bola hlavný komunikačný dôstojník a T´Pol bola hlavný vedecký dôstojník nejaké info tu Enterprise sú tam aj ďalšie T´Pol fotky moc pekné :lol:

Zverejnené

Aha, no z Enterpise som nevidel ani jednu epizódu...

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Volila som Deannu pre tie pekné vlasy, inak sa mi nepáči ani jedna.

Zverejnené

inak sa mi nepáči ani jedna.

no však to by som sa divil keby sa ti páčila :lol: :)
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

seven -za tú kombináciu techniky a človeka -mne sa páčia komplikovaní ľudia -a pekné mala tie prílepky na tvári -si dám také vytetovať hehe

Zverejnené

Vytetovať? :lol: Mne sa tetovanie absolútne nepáči. Čo by ti na to povedala rodina?

Zverejnené

Roso

ja už som dospelá -je mi jedno čo povedia :lol:

tetovanie je ako šperk -ani tie sa ti nepáčia?

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

tak toto je cool tema :) star trek je super a videl som asi vsetky diely serialu a filmy taky tak....

az ma napada ze nemam "oficialny" star trek user bar :lol:

Mne sa stale pacila Troi-ova aj ked 7of9 ma tiez svoje prednosti ktore dospievajucemu chalanovi zahmlievaju rozum :)

Zverejnené

star trek je super a videl som asi vsetky diely serialu

posledné dve série (6,7) Novej Generácie si videl? NG kedysi dávala Markíza ale len prvých 5 sérií, doteraz neviem čo sa dialo potom :lol:
Zverejnené

posledné dve série (6,7) Novej Generácie si videl? NG kedysi dávala Markíza ale len prvých 5 sérií, doteraz neviem čo sa dialo potom :)

nemyslel si NEXT generation...??

preto som pisal ze som videl "asi" vsetky lebo som cumel na to kazdy tyzden v telke ked to slo ako maniak ale tiez si uvedomujem ze asi nepustili vsetky....

akurat zacimam sosat cely NG lebo to bol asi naj zo vsetkych aj ked kazda mala nieco do seba. (a chcem to mat pekne ulozene na svojom HDD az kym sa nepokazi :lol: )

Btw filmy som sosol cez !!warez!!y tusim ich bolo 10 ale tie najstarsie sm vsetky nevidel lebo mi srdce plakalo nad tym nehoraznym oldschoolom loooool

btw ak by si chcel nieco o tych seriach co si nevidel tak na imdb to mas rozpisane po castiach....

http://imdb.com/title/tt0092455/episodes#season-6

Zverejnené

Hej, Next Generation, ako sa to prekladalo u nás? Nová generácia, nie? Neviem.

Filmy mám všetky, ale seriál ani jeden. Mám už skoro plný HDD (len Bab5 seriál zaberá okolo 40 GB :) ).

OK linky pozriem :lol:

Zverejnené

vlastne mas pravdu ked tak zalovim v mojej (deravej) pameti :)

btw babylon 5 je cool, ten si grafikou co sa tyka lodi a tak predbehol aj S.T. Stale ma to uchvacovalo a si mi dal chrobaka do hlavy :lol: 40gecok by som mozno nasiel volnych :)

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Ich liebe euch alle! No dobre, kedze vyber je taky, aky je a som fanusik Voyagera, tak som zahlasoval za Aniko. To je prave meno 7 z 9. :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Mne sa najviac páčili Seven of nine a T'Pol.

Ale v Star Treku boli aj krásni chlapi napr. kapitán Archer / mal aj zlatunkého psa / , TRIP a Malcolm Reed.

A Klingon Worf.

Fakt fešáci.

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Z tych 3 zien som hlasoval pre "7 z 9". :lol: Mozno je to dane aj tym, ze Borgovia mne osobne boli velmi sympaticki ako rasa v ST :) Postava siedmej z 9 mala v sebe pribeh (unesena Borgami v detstve), akcnost (strety s Borgami), zenskost (netreba komentovat :) ), vtip. Vsetky predpoklady pre uspech. Si pamatam na jeden dobry "vtip". Voyager priletel k zbytkom pozemskej vesmirnej lode niekde v okoli Marsu, ktoru zrejme napadli Borgovia. 7 z 9 okukla trosky pozemskej prastarej technologie a s vaznym vyrazom na tvari zahlasila, ze "Tato technika nie je hodna asimilacie" ;) . Postava 7 z 9 bola proste po vsetkych strankach vydarena.

Z tych troch zien by som na 2. miesto vybrat konzultantku Troy. Ta baba a aj jej filmova postava ma v sebe charizmu, bola skor intelektualna a celkom mi jej filmova prezentacia vyhovovala. Jej filmova postava nebola ale tak komplexna ako 7 z 9.

Inac, ked uz sme pri Diana Troy, vyborna bola v ST Lwaxana Troy, jej matka ;)

Z dalsich zien zo ST sa priklanam k Tes, to bola pekna baba, este aj T´Pol z Enterprise bola celkom fesna, a aj sa mi pacil ten jej neustaly boj s emociami ;)...hej, a este aj Quarkova matka z DS9 ;) - bojovnicka za rovnopravnost(zartujem, samozrejme ;) )

Ale myslim, ze kazdy chlap by si v ST mohol najst typ zeny, v ktorej by sa nasiel. Kto ma rad emotivnejsie, nasiel by sa Belane Torres alebo nejakej cistokrvnej Klingonke, kto ma rad intelektualky nasiel by zalubenie v D. Troy, kto mal rad chladne (alebo snaziace sa tvarit ako chladne ;) ), tomu by sa asi pacila T´Pol. Kto ma rad dominanatne a silne zeny - kpt. Janewayova vo Voyageri a napr. v DS9 Major Kira ;) Dalo by sa vybrat...Kto je na starsie, tak uz spomenuta Quarkova matka ;) (Ta moze potravu aj predzuvat, takze je idealna aj pre starsie rocniky TV divakov).

Edit: Jadzia tiez nebola zla, vyzorovo je to pekna baba, ale jej postava bola akasi nemastna - neslana, nevyrazna. Nic co by ma nejak zaujalo.

Zverejnené

Voyager priletel k zbytkom pozemskej vesmirnej lode niekde v okoli Marsu, ktoru zrejme napadli Borgovia.

A to kedy Voyager stihol krúžiť okolo Marsu keď po celý seriál sa flákal v Delta kvadrante?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov