Sniper Zverejnené 11. Marec, 2006 Zverejnené 11. Marec, 2006 Kliknite na najkrajšiu divu zo Star Trek :lol: Ešte tam nejaké možno boli ale už si moc nespomínam, tak toto je Top 3.
RoSo Zverejnené 11. Marec, 2006 Zverejnené 11. Marec, 2006 Pekná téma :lol: Ja radšej brunetky a keďže Deanna Troi, ak si dobre spomínam, mala strašne široké boky, tak som za Dax :) tu sú ďalšie: KES Kira Nerys B´Elanna Torres Ensign Hoshi Sato T´Pol
takamte Zverejnené 24. Marec, 2006 Zverejnené 24. Marec, 2006 Škoda že si tam nedal T´Pol ;) hneď by som za ňu zahlasoval :lol: tak sem aspoň pridám zopár jej fotiek dúfam že môžem ;) . ale keď tak pozerám Hoshi Sato nieje zlá :) :)
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2006 Autor Zverejnené 24. Marec, 2006 Neviem kde tieto posledné dve hrali, v akých epizódach. Niektoré časti si už moc nepamätám.
takamte Zverejnené 24. Marec, 2006 Zverejnené 24. Marec, 2006 Axel Wers Oni hrali v Enterprise patrili medzi hlavne postavy Hoshy bola hlavný komunikačný dôstojník a T´Pol bola hlavný vedecký dôstojník nejaké info tu Enterprise sú tam aj ďalšie T´Pol fotky moc pekné :lol:
Sniper Zverejnené 24. Marec, 2006 Autor Zverejnené 24. Marec, 2006 Aha, no z Enterpise som nevidel ani jednu epizódu...
arwiel Zverejnené 21. Jún, 2006 Zverejnené 21. Jún, 2006 Volila som Deannu pre tie pekné vlasy, inak sa mi nepáči ani jedna.
Sniper Zverejnené 21. Jún, 2006 Autor Zverejnené 21. Jún, 2006 inak sa mi nepáči ani jedna.no však to by som sa divil keby sa ti páčila :lol: :)
henka Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 seven -za tú kombináciu techniky a človeka -mne sa páčia komplikovaní ľudia -a pekné mala tie prílepky na tvári -si dám také vytetovať hehe
RoSo Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 Vytetovať? :lol: Mne sa tetovanie absolútne nepáči. Čo by ti na to povedala rodina?
henka Zverejnené 30. Jún, 2006 Zverejnené 30. Jún, 2006 Roso ja už som dospelá -je mi jedno čo povedia :lol: tetovanie je ako šperk -ani tie sa ti nepáčia?
dair Zverejnené 8. Júl, 2006 Zverejnené 8. Júl, 2006 tak toto je cool tema :) star trek je super a videl som asi vsetky diely serialu a filmy taky tak....az ma napada ze nemam "oficialny" star trek user bar :lol: Mne sa stale pacila Troi-ova aj ked 7of9 ma tiez svoje prednosti ktore dospievajucemu chalanovi zahmlievaju rozum :)
Sniper Zverejnené 11. Júl, 2006 Autor Zverejnené 11. Júl, 2006 star trek je super a videl som asi vsetky diely serialuposledné dve série (6,7) Novej Generácie si videl? NG kedysi dávala Markíza ale len prvých 5 sérií, doteraz neviem čo sa dialo potom :lol:
dair Zverejnené 11. Júl, 2006 Zverejnené 11. Júl, 2006 posledné dve série (6,7) Novej Generácie si videl? NG kedysi dávala Markíza ale len prvých 5 sérií, doteraz neviem čo sa dialo potom :)nemyslel si NEXT generation...?? preto som pisal ze som videl "asi" vsetky lebo som cumel na to kazdy tyzden v telke ked to slo ako maniak ale tiez si uvedomujem ze asi nepustili vsetky.... akurat zacimam sosat cely NG lebo to bol asi naj zo vsetkych aj ked kazda mala nieco do seba. (a chcem to mat pekne ulozene na svojom HDD az kym sa nepokazi :lol: ) Btw filmy som sosol cez !!warez!!y tusim ich bolo 10 ale tie najstarsie sm vsetky nevidel lebo mi srdce plakalo nad tym nehoraznym oldschoolom loooool btw ak by si chcel nieco o tych seriach co si nevidel tak na imdb to mas rozpisane po castiach.... http://imdb.com/title/tt0092455/episodes#season-6
Sniper Zverejnené 11. Júl, 2006 Autor Zverejnené 11. Júl, 2006 Hej, Next Generation, ako sa to prekladalo u nás? Nová generácia, nie? Neviem. Filmy mám všetky, ale seriál ani jeden. Mám už skoro plný HDD (len Bab5 seriál zaberá okolo 40 GB :) ). OK linky pozriem :lol:
dair Zverejnené 11. Júl, 2006 Zverejnené 11. Júl, 2006 vlastne mas pravdu ked tak zalovim v mojej (deravej) pameti :)btw babylon 5 je cool, ten si grafikou co sa tyka lodi a tak predbehol aj S.T. Stale ma to uchvacovalo a si mi dal chrobaka do hlavy :lol: 40gecok by som mozno nasiel volnych :)
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Ich liebe euch alle! No dobre, kedze vyber je taky, aky je a som fanusik Voyagera, tak som zahlasoval za Aniko. To je prave meno 7 z 9. :lol:
Klingonka Zverejnené 14. November, 2007 Zverejnené 14. November, 2007 Mne sa najviac páčili Seven of nine a T'Pol. Ale v Star Treku boli aj krásni chlapi napr. kapitán Archer / mal aj zlatunkého psa / , TRIP a Malcolm Reed. A Klingon Worf.Fakt fešáci.
JohnnyXPN Zverejnené 24. December, 2007 Zverejnené 24. December, 2007 Kes ale s tými dlhými vlasmi. A 7 z 9.
Nautilus Zverejnené 11. Marec, 2010 Zverejnené 11. Marec, 2010 Z tych 3 zien som hlasoval pre "7 z 9". :lol: Mozno je to dane aj tym, ze Borgovia mne osobne boli velmi sympaticki ako rasa v ST :) Postava siedmej z 9 mala v sebe pribeh (unesena Borgami v detstve), akcnost (strety s Borgami), zenskost (netreba komentovat :) ), vtip. Vsetky predpoklady pre uspech. Si pamatam na jeden dobry "vtip". Voyager priletel k zbytkom pozemskej vesmirnej lode niekde v okoli Marsu, ktoru zrejme napadli Borgovia. 7 z 9 okukla trosky pozemskej prastarej technologie a s vaznym vyrazom na tvari zahlasila, ze "Tato technika nie je hodna asimilacie" ;) . Postava 7 z 9 bola proste po vsetkych strankach vydarena. Z tych troch zien by som na 2. miesto vybrat konzultantku Troy. Ta baba a aj jej filmova postava ma v sebe charizmu, bola skor intelektualna a celkom mi jej filmova prezentacia vyhovovala. Jej filmova postava nebola ale tak komplexna ako 7 z 9. Inac, ked uz sme pri Diana Troy, vyborna bola v ST Lwaxana Troy, jej matka ;) Z dalsich zien zo ST sa priklanam k Tes, to bola pekna baba, este aj T´Pol z Enterprise bola celkom fesna, a aj sa mi pacil ten jej neustaly boj s emociami ;)...hej, a este aj Quarkova matka z DS9 ;) - bojovnicka za rovnopravnost(zartujem, samozrejme ;) ) Ale myslim, ze kazdy chlap by si v ST mohol najst typ zeny, v ktorej by sa nasiel. Kto ma rad emotivnejsie, nasiel by sa Belane Torres alebo nejakej cistokrvnej Klingonke, kto ma rad intelektualky nasiel by zalubenie v D. Troy, kto mal rad chladne (alebo snaziace sa tvarit ako chladne ;) ), tomu by sa asi pacila T´Pol. Kto ma rad dominanatne a silne zeny - kpt. Janewayova vo Voyageri a napr. v DS9 Major Kira ;) Dalo by sa vybrat...Kto je na starsie, tak uz spomenuta Quarkova matka ;) (Ta moze potravu aj predzuvat, takze je idealna aj pre starsie rocniky TV divakov). Edit: Jadzia tiez nebola zla, vyzorovo je to pekna baba, ale jej postava bola akasi nemastna - neslana, nevyrazna. Nic co by ma nejak zaujalo.
Sniper Zverejnené 11. Marec, 2010 Autor Zverejnené 11. Marec, 2010 Voyager priletel k zbytkom pozemskej vesmirnej lode niekde v okoli Marsu, ktoru zrejme napadli Borgovia.A to kedy Voyager stihol krúžiť okolo Marsu keď po celý seriál sa flákal v Delta kvadrante?
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz