Skočiť na obsah

PDA

weirdo

Odporúčané príspevky

Zverejnené

potrebujem zohnat PDAcko. rad by som nieco, co ma infrak, wifi a nie je to Acer. vsetko to stoji cez 8litrov. nepoznate nejaky lacnejsi shopik?

pripadne, ak to niekto ma, poradte, na co si davat pozor (napr mna nejak netyra 240x320 displej, ale raz mozno budem nadavat) a aku machinu kupit (pripadne nekupit, sk ste nemali stastnu ruku pri vybere) ...

• Odpovedí 10
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

4

• Lotka

3

• weirdo

2

• RoSo

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

hmmm pod osem s tym co chces tazko... urcite to nove nebude akurat tak jazdene

odporucam ale urcite HP (Compaq)

Zverejnené

Brigádnicky používam HP iPAQ hx2700. Wifi, bloetooth určite má, s infrakom si istý nie som, nepoužívam ho.

Akurát, že v teréne sa s ním už blbo robí, na slnku kvôli poškriabanému displeju nevidím takmer nič.

• Pred 10 mesiacmi...
Zverejnené

Co hovorite na HP iPAQ 514? Je to nieco medzi mobilom a PDA, stoji okolo 7000 Sk.

Zverejnené

Nokia

tak to by som brala aj ja :) ale kedze som pred par mesiacmi vyhodila 11 litrov za motorolu, ktorej sa teraz snazim zbavit, chcem sa radsej trochu uskromnit :lol:

Zverejnené

preboha za aku motorolu si mohla dat 11 tisic? :lol:

Zverejnené

krzr k1, este vo februari tolko stala, vtedy sa mi strasne pacila, teraz sa da zohnat pomaly za polovicnu cenu , ale uz by som za nu nedala ani tolko :lol:

ako vravim, asi ju vymenim za to HP

• Pred 7 mesiacmi...
Zverejnené

je to sice stara tema ale pda by som si uz nekupoval. ked uz tak mda , pozri si firmu HTC.

aleboooo co sa mi pozdava je Asus Eee....nie je to pda ale ako subnotebook na nenarocnu pracu je super. len tomu hajzli dali vyssiu cenu ako povodne ohlasovali.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov