weirdo Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 potrebujem zohnat PDAcko. rad by som nieco, co ma infrak, wifi a nie je to Acer. vsetko to stoji cez 8litrov. nepoznate nejaky lacnejsi shopik? pripadne, ak to niekto ma, poradte, na co si davat pozor (napr mna nejak netyra 240x320 displej, ale raz mozno budem nadavat) a aku machinu kupit (pripadne nekupit, sk ste nemali stastnu ruku pri vybere) ...
Nokia Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 hmmm pod osem s tym co chces tazko... urcite to nove nebude akurat tak jazdeneodporucam ale urcite HP (Compaq)
weirdo Zverejnené 7. August, 2006 Autor Zverejnené 7. August, 2006 sa obavam ze skoncim na eBayi ... :lol:
Nokia Zverejnené 7. August, 2006 Zverejnené 7. August, 2006 no ale tam zas mozes urobit velmi dobru kupu :lol:
RoSo Zverejnené 10. August, 2006 Zverejnené 10. August, 2006 Brigádnicky používam HP iPAQ hx2700. Wifi, bloetooth určite má, s infrakom si istý nie som, nepoužívam ho.Akurát, že v teréne sa s ním už blbo robí, na slnku kvôli poškriabanému displeju nevidím takmer nič.
Lotka Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Co hovorite na HP iPAQ 514? Je to nieco medzi mobilom a PDA, stoji okolo 7000 Sk.
Nokia Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 toto HP nepoznam, ale momentalne by som asi bral toto HTC P3300 http://www.mobilmania.cz/default.aspx?cata...amp;catitem=733 malicke, wifi, edge,bluetooth a este aj gps :lol:
Lotka Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 Nokia tak to by som brala aj ja :) ale kedze som pred par mesiacmi vyhodila 11 litrov za motorolu, ktorej sa teraz snazim zbavit, chcem sa radsej trochu uskromnit :lol:
Nokia Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 preboha za aku motorolu si mohla dat 11 tisic? :lol:
Lotka Zverejnené 30. Jún, 2007 Zverejnené 30. Jún, 2007 krzr k1, este vo februari tolko stala, vtedy sa mi strasne pacila, teraz sa da zohnat pomaly za polovicnu cenu , ale uz by som za nu nedala ani tolko :lol: ako vravim, asi ju vymenim za to HP
chlapeczjuhu Zverejnené 3. Február, 2008 Zverejnené 3. Február, 2008 je to sice stara tema ale pda by som si uz nekupoval. ked uz tak mda , pozri si firmu HTC.aleboooo co sa mi pozdava je Asus Eee....nie je to pda ale ako subnotebook na nenarocnu pracu je super. len tomu hajzli dali vyssiu cenu ako povodne ohlasovali.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz