Kulich1 Zverejnené 5. August, 2006 Zverejnené 5. August, 2006 Kouknete koho jsem dneska rano potkal v kuchyni.. Je to uplne jasny , je cas naskakat to GTF Appollo a hura na ne a bez stitu :lol: moje hlava to nastesti nebyla ..
game Zverejnené 5. August, 2006 Zverejnené 5. August, 2006 robte s tým dačo !!! :lol: ... ja také nechcem do kuchyne !!! :) / ... som myslela, že Vasudanov ste už vykynožili :) /
Ignatius Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 RoSo, naša nie, vidím tam chladničku a my ju máme na druhom konci domu v spálni... Znie to divne, ale ono to malo svoje dôvody :) /ale o tom radšej mimo, tu by to bolo ;) :lol: / / ... som myslela, že Vasudanov ste už vykynožili :) /No to by potom nemohla existovať aliancia Terranov a Vasudanov GTVA, takže nie všetci šli do večných lovíšť.... ;)
game Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 No to by potom nemohla existovať aliancia Terranov a Vasudanov GTVA, takže nie všetci šli do večných lovíšť.... :) ach ... hanbím sa ;) tak na tom popracujte !!! no ! videli ste, čo to tam lozí po kuchyni !!! :lol: :)
Sniper Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 To video - originál, pochádza z CD Silent Threat, čo je datadisk ku Conflict FreeSpace.
Odporúčané príspevky