Skočiť na obsah

Vaše vzťahy?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Pred nedavnom som sa bol najest v jednej restauracii v Kosiciach. Sadol som si vedla takych styroch hereciek a nechtiac sa mi dostalo do usi o com sa rozpravali. Vsetky styri tak ohovarali svojich milacikov, vsetky styri boli tak "uchvatne", ze len vziat nohy na plecia a utekat od nich... :lol:

• Odpovedí 57
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

9

• arwiel

5

• weirdo

4

• wysky

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no tak to je dobre, wysky :) ach, tie zeny... :) ale tak co, balis, nebalis? zadany ci nie? ;)

ja som free like the wiiiiiiind ;) nezadana... vlastne zaujem o niekoho by aj bol ;) ale balenie neuskutocnujem a vlastne ci som sa rozisla alebo nie... tak 50 - 50, ale neovplyvnilo ma to :lol:

Zverejnené

Eien

ked som sa narodil jedna zo sudiciek mi zavinsovala, ze keď mi naplni 10. rôčik života nasledujúcich 25 budem veľmi úprimný aj verejne v tomto smere. Potom sa to obráti, stanem sa v tomto smere neverejným... :) :lol:

Zverejnené

takze sa z teba stalo neverejne priestranstvo, ktore sa o nic nedeli a nikoho nevpusta dnu :) okej, berem... ale zvedava som stale :lol:

Zverejnené

Tak vpustat-nevpustat... uchadzaci musia splnit iste kriteria, aby boli vpusteni.... :lol:

Zverejnené

Nemusim ich spoznat, staci trochu intuicie. A navyse, toto tu je ako vyvesna tabula a mna uz pomerne vela ludi pozna aj osobne. Nebudeme zadavat dovody na zbytocne osobne otazky. :lol:

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Práve dnes 4 roky čo som zadaný. Takže zajtra sa ide oslavovať :rolleyes:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov