aljak63 Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 No dnes sme bolo celkom fajn, boli sme si v BA kuknúť autosalón a čo to sme aj nakúpili... ;)a co ste kupili? auto? :) :) :lol: vcerajsi vecer v Randale..nebola tam vcera Karpina? to muselo byt super... no vrav, ako bolo? ;)
tiborco Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 aljak No, fakt sme nejaké vecičky nakúpili, ale žial nie na Austosalóne, ale v Auparku takže žiadne auto nepribudlo :lol: :)
Lolisha Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 nebola tam vcera Karpina? to muselo byt super... no vrav, ako bolo? :) ako inak nez super :) som bola priamo pod podiom dost dlho hrali...aj ked nestazovala by som sa, keby aj dlhsie :lol:
game Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 od včera mám náladu nanič ... a celý týždeň bol trochu smutný ... tak som podľahla sústavnému dlhodobému básneniu kamarátky a urobila som si radosť ... objednávala som si veci ... oblečenie z jedného katalógu ... nakoniec som neodolala a objednala si aj jedny topánky ... čistý cvok budem to len potešená, keď polovica nepríde, druhá polovica nebude dobrá, a ešte to bude treba aj zaplatiť :lol:
Lolisha Zverejnené 20. Apríl, 2008 Zverejnené 20. Apríl, 2008 vystava " ako sme zili" - slovensko v 20. storoci ale este viac sa tesim na theby, co su na zizkovej
Nokia Zverejnené 21. Apríl, 2008 Zverejnené 21. Apríl, 2008 dnes posledny den v praci :lol: rano som dosiel, vytlacil tlaciva a do obeda len obiehal oddelenia pre podpisy :)a poobede hajde domov aj ked bude mi trosku smutno :)
arwiel Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 včerajší večer... :lol: boli sme v Starom divadle v NR na prezentáciu ŠVOČ...boli skvelí... prezentovali sa filmami, piesňami, fotografiami, výtvarnými prácami, poéziou... :) peva sa rozhodla, že ma budúci rok prihlási... normálne nad tým uvažujem... :) a dnes večer sa ideme lúčiť so spolubývajúcou, ktorá už končí, budeme jej potom držať pršteky na bakalárske skúšky... ;)
tiborco Zverejnené 22. Apríl, 2008 Zverejnené 22. Apríl, 2008 Teší ma, že zatiaľ je tento deň celkom v pohode, navyše som bol dve hodinky vonku s kamošom a s ním je haluz :lol:
Andulqa Zverejnené 22. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 22. Apríl, 2008 podpisali sme zmluvu na byt, tak uz je to definitivne :lol: a akurat na nase 3 a pol vyrocie :)
hisham Zverejnené 23. Apríl, 2008 Zverejnené 23. Apríl, 2008 Holky mi darovali kráááásne náušničky a brošňu s motívom klavírnych klávesov a nôt a takú umelohmotnú vopicuu, ktorá má v rukách činely a v ktorej boli cukríky (som ich dolovala asi hodinu). Úplne ma to dojalo :lol: :) Plus mám zaokrúhlenú 1 zo sloviny, heh.
arwiel Zverejnené 24. Apríl, 2008 Zverejnené 24. Apríl, 2008 dnešné prvé FX z barokovej literatúry... ;) mám za sebou ruskú Fonetiku... ;) stretla som spolužiaka zo strednej... ;) boli sme so spolužiačkou na kofču... :) a dnes mám poslednú slovenskú Sémantickú morfológiu!!! ;) a v utorok sme si spravili super večer ako rozlúčku so spolubývajúcou... chech, spala som vo vani... ;) a fajčila som poležiačky na balkóne pozorujúc blesky... ;) pekný večer :lol: a včera sme boli s pevou a jej spolužiačkou, príjemné to dievča, v novootvorenom obchodnom centre a kúpila som tam matke šaty... snáď sa jej budú páčiť... ;) a kúpila som si dva filmy: Hannibala a Fantóma Opery :) tešim še kedy si ich kuknem! :) EDIT: a ešte som si kúpila vo výpredaji kníh našej knižnice Ruský jazyk pre 6.ročník ZŠVýkladový slovník ruského jazykadivadelnú hru: Eugene Labiche: Milovaný Célimaredivadelnú hru: Peter Karvaš: Diplomatidokopy ma to stálo 50,-Sk
Bijou Zverejnené 24. Apríl, 2008 Zverejnené 24. Apríl, 2008 ja zas nemám tak veľa kníh, skôr si teraz začínam budovať knižnicu, väčšinou, keď niečo chcem - zájdem do knižnice, alebo si požičiam od známych... ono sa ani nedá mať knižnicu, keď sa človek sťahuje tak často ako ja - kým si stihnem vôbec zariadiť izbu a začať uvažovať nad policami, už som niekde inde :lol: k téme: potešil ma malý brácho, keď som sa ho opýtala, či ma má rád - povedal áno. Ale keď som mu položila otázku, či aj ja jeho mám rada, tak smutne kukol a odvetil "nie" a potom mi ešte nemotornou detskou rečou vysvetlil, že preto si myslí, že ho nemám rada, lebo je na mňa škaredý a štípe ma do nôh každý deň :) Keď som mu to vyvrátila, že ja ho mám predsa veľmi rada, úplne sa rozradostil až híkal ako keby nemohol polapiť dych :) :) strašne chutné Poznámka: Diskusia týkajúca sa kníh presunutá do témy Vaša domáca knižnica. C.
weirdo Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 AAAAAAAAA!!! Canada sa opakuje >> uz za par hodin zacne v Pragli koncert Amona Tobina :lol: a ja tam budeeeeeeem :)
Lolisha Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 nadherna burka vonku , milujem pocuvat klopkanie dazda na okna, hrmenie a blesky, ked ja si sedim pekne vnutri a za dve hodky uz padam ku kamoske na chatu za vikendovymi radostami :lol: ze vraj maju prebytok vina z vinice, tak mame pomoct spotrebovat :)
Nokia Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 kua aj s dazdom :lol: ale zas bol som u zubarky a mal som iba jeden kaz a na to ze som nebol na preventivke minuly rok a kazdy ma strasil ze budem platit horibilne sumy som platil prekvapivo malo :) konecne dalsia vec vybavena, tato dovolenka nabera spad :)
Tom182 Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 cely tento vydareny tyzden :lol: najma vcerajsia opekacka s vodnou fajkou..cela akcia sa po case zacala volat "Posledne dni Sodomy" :)
game Zverejnené 25. Apríl, 2008 Zverejnené 25. Apríl, 2008 posledné tri dni ma tešia po ceste do a z práce len tak pri chodníku v pozostatkoch záhrad kvitnúce fialové orgovány ... tak obsypané kvetmi, že sa prehýbajú, celá orgovánová stena, vysoký fialový divý živý plot ... voňajú fantasticky kúsok z nich
weirdo Zverejnené 26. Apríl, 2008 Zverejnené 26. Apríl, 2008 muhahaaaaaa, Amon Tobin stal zato!!!! :lol: :) :) brutaaaalne zahral chlapec, fotak mi nezhabali, mam ppc videjka a asi 100fotiek, stretol som dobreho kamosa a dostal zadarmo Jim Beam s kofolou ... no bohovy vecer :)
Andulqa Zverejnené 26. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 26. Apríl, 2008 vylet do Viedne a novy fotaak Nikon D40, foti supeer :lol:
Bijou Zverejnené 27. Apríl, 2008 Zverejnené 27. Apríl, 2008 juhúúú, konečne som dala dokopy ako-tak esej, aj keď obsahuje samé vymyslené drísty, nechám už tak, hurá, mám to z krku... ráno dorobím ešte formálnu stránku, abstrakt, zoznam literatúry a mám HOTOVO! neuveriteľné, myslela som, že táto pamätná chvíľa nikdy nenastane! Nikdy v živote som podobnú blbosť nenapísala... lol, som zvedavá ako to bude hodnotené a či preleziem vôbec, ale v tejto chvíli mi je to už jedno a už to seru... parádny pocit :lol:
arwiel Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 v sobotu som vzala na záhradu foťák a spravila som celkom vydarených 72 fotiek... :lol: taký mám dobrý pocit zo seba... :) keby som taký dobrý pocit mala aj zo zajtrajšej Morfológie...
alfi Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 Páči alebo nepáči - to je prvý krok k uvedomeniu si situácie. Aj ja dlhšie rozmýšľam, ako všetko usporiadať v prospech všetkých a dnes ma potešilo rozhodnutie mojho odvolania na KS v prospech poškodených. Po práve, v súlade s deklaráciou a ľudskosťou. Funguje to, iba to stojí čas, námahu a obetavosť v prospech ĺudí. A tiež vedieť čítať v zákonoch a nenechať sa zastrašiť nikým a ničím. Takže dnes oprávnene slavia tí, ktorým bolo po práve učineno zadosť. A slivovička symbolicky, ešte je ďalši iné konanie. A nič som od nich nepýtal. :) A idem na ďalšiu pomoc... :lol:
weirdo Zverejnené 28. Apríl, 2008 Zverejnené 28. Apríl, 2008 prave som dostal BRUTALNE DOBRU masaz od kamaratky - 1.5hodiny nohy, a hodinu chrbat ... ciitm sa ako novy clovek :lol:
phersu Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 vcera ma strasne potesilo moje ňuňu male, dostal som od nej knizecku a k tomu este o Alexandrovi Veľkom :lol:
Tom182 Zverejnené 29. Apríl, 2008 Zverejnené 29. Apríl, 2008 dnes som si konecne nasiel cas ist do BA...syrske viza vybavene..paradicka..zbehol som aj do lacnych knih a moja policka s cestopismi sa rozsirila od "Sneh z Bogoty" :lol:
Odporúčané príspevky