Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

siel som za kolegom do ivanky pri dunaji, pomaha rodicom v zmrzlinarni takze ma pohostil poriadnym kopcom zmrzliny :lol: potom sme pokecali a dosiel aj kamarat, neskor sa tam ukazal dalsi kolega, byvalej bratranec takze fajne zoskupenie :D len skoda ze bola taka zima, by sa tam prijemnejsie sedelo ak by bolo teplo :)

Zverejnené

vcera som sa dokopala na korcule, a parada... dali sme si zabrat, aj par zoskokov som si natocila, tak konecne som sa videla :lol:

a potom hned po korculovani mi moj drahy vola ze pride na motorke, ze chcel ist Tatry pozriet, ale ze to otocil a ze pojdeme sa niekam previezt...tak som mamcu ukecala, a konecne som legalne naskocila na motorku :D parada...

Zverejnené

prima noc s buchtou :lol:

pred chvilkou som dostal vtip :D

"Viete čo je náplň do buchty na dve písmená?

- Úd!"

Zverejnené

O chvilu odchadzam na predstavenie Pán ľadu kde budem okrem ineho vystupovat aj Jevgenij Pljuščenko :lol: tesiim sa :D

Zverejnené

kúpila som si lístky na Lennyho Kravitza a Daniela Landu, juhuuuu, na Landu sa neviem dočkať, na Kravitza som dosť zvedavá :lol:

Zverejnené

Lenny Kravitz a Landa

na to by som išiel, ale jedine ak by koncert mali spoločný

inak prednedávnom bol s Landom na TVprima dobrý rozhovor

ten chlapík je mimoriadne inteligentný, no škoda,

že používal typické nacionalistické (resp. nackovské, viem nie je nácko) frázy na zakrytie a ospravedlnenie

svojho nacionalizmu

Zverejnené

super..este stale mam na private net :) len tak prisiel...nikto nevie odkial ho sem privialo..ale tesim sa :lol:::DD

Zverejnené

No konečne nám ide net... :lol:

Chyba bola v modeme.

Zverejnené

For Tom: Net ide stále:) sedim na podlahe a klikám do tvojho notebooku :lol: takže to ma asi najviac potešilo...

Zverejnené

Potesil ma obet s mojim prima brachom v Asiijskej restauracii ... mnam mnam! Dalej ma potesila kniha co som si kupil - bozsky William a jeho The Taming of the Shrew (Skrotenie zlej ženy, resp. Skrotenie čertice)! No a tesi ma aj fakt ze zajtra idem konecne domov na 4dnovy "weekend"

Zverejnené

jess, konecne mam po 8 mesiacoch nabijacku na fotak .. a moja mania fotit, ked som v naladicke, znova dostane priestor :lol:

Zverejnené

že používal typické nacionalistické (resp. nackovské, viem nie je nácko) frázy na zakrytie a ospravedlnenie

svojho nacionalizmu

A čo je zlé na tom že je nacionalista, a že ked je cech tak pre neho je najviac cesko
Zverejnené

potešilo ma, že mám konečne auto doma zo servisu, celé znovuzrodené :lol:

už len prekonať strach a opäť doň nasadnúť a bez búračky brázdiť ulice...

Zverejnené

aj mna to moje zlatino...

buvala som unho, rano sme sli spolu do prace, poobede som ho zavolala na lasagne /vsak vyuzit treba prazdy byt :lol: / a o siestej mala dojst mamca, nieeeeee, my sme sa o siestej museli na seba vrhnut... iny adrenalin :)

potom kuk fotecky, a mamci sme ukazali co nam dal tanecny kurz :)

Zverejnené

dnes som mal s kolegami rozlucku kedze uz len 2 dni tam budem :lol:

potesilo ma ze doslo tolko starych kolegov bolo uplne super :) a prekvapivo celkovy ucet aj ked bol cez 6 tisic doplacal som na inych len 100ku co bolo dost slusne, naposledy uz byvali kolega doplacal 2000 ;)

a kedze som tu stovku vyhral v pokri ako sme tam dosli nad takymi mladsimi chlapcami, tak v podstate to bolo super :)

Zverejnené

6 litrov? :)

to ste museli vypit vsetku tequilu, co mali na bare :lol:

kolko vas bolo?

Zverejnené

no cakal som 10-12 ludi a prislo skoro dvojnasobok takze ucet bol celkom gut :lol:

akurat ze chvilku som mal stresy ked doniesol 6580 ucet a ja vo vrecku tri litre co sa vyzbierali :)

Zverejnené

konecne sme ako oddelenie prestahovane..uff, ani sa akosi neviem sustredit na pracu... len na to, ze o styri poschodia nizsie moje zlatino, a ako mu urobit "zle" :)

sla som za nim, dali sme kafco v labaku, sami...a nie a nie sa od neho odlepit, chudak, az sa branil :lol:

ale tak co, kuscok predtym sme dopili na oddeleni sampano, tak asi som sa trocha rozbehla :)

Zverejnené

No dnes sme bolo celkom fajn, boli sme si v BA kuknúť autosalón a čo to sme aj nakúpili... :lol:

Zverejnené

vcerajsi vecer v Randale..

a stretla som ludi, ktorych som uz snad rok nevidela :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov