Nokia Zverejnené 12. Apríl, 2008 Zverejnené 12. Apríl, 2008 siel som za kolegom do ivanky pri dunaji, pomaha rodicom v zmrzlinarni takze ma pohostil poriadnym kopcom zmrzliny :lol: potom sme pokecali a dosiel aj kamarat, neskor sa tam ukazal dalsi kolega, byvalej bratranec takze fajne zoskupenie :D len skoda ze bola taka zima, by sa tam prijemnejsie sedelo ak by bolo teplo :)
doll Zverejnené 14. Apríl, 2008 Zverejnené 14. Apríl, 2008 vcera som sa dokopala na korcule, a parada... dali sme si zabrat, aj par zoskokov som si natocila, tak konecne som sa videla :lol:a potom hned po korculovani mi moj drahy vola ze pride na motorke, ze chcel ist Tatry pozriet, ale ze to otocil a ze pojdeme sa niekam previezt...tak som mamcu ukecala, a konecne som legalne naskocila na motorku :D parada...
Nokia Zverejnené 15. Apríl, 2008 Zverejnené 15. Apríl, 2008 prima noc s buchtou :lol: pred chvilkou som dostal vtip :D "Viete čo je náplň do buchty na dve písmená? - Úd!"
Andulqa Zverejnené 15. Apríl, 2008 Autor Zverejnené 15. Apríl, 2008 O chvilu odchadzam na predstavenie Pán ľadu kde budem okrem ineho vystupovat aj Jevgenij Pljuščenko :lol: tesiim sa :D
Lolisha Zverejnené 15. Apríl, 2008 Zverejnené 15. Apríl, 2008 pripecene palacinky, rozbite koleno :lol:
Bijou Zverejnené 16. Apríl, 2008 Zverejnené 16. Apríl, 2008 kúpila som si lístky na Lennyho Kravitza a Daniela Landu, juhuuuu, na Landu sa neviem dočkať, na Kravitza som dosť zvedavá :lol:
tomassi Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 Lenny Kravitz a Landana to by som išiel, ale jedine ak by koncert mali spoločný inak prednedávnom bol s Landom na TVprima dobrý rozhovorten chlapík je mimoriadne inteligentný, no škoda, že používal typické nacionalistické (resp. nackovské, viem nie je nácko) frázy na zakrytie a ospravedlnenie svojho nacionalizmu
Tom182 Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 super..este stale mam na private net :) len tak prisiel...nikto nevie odkial ho sem privialo..ale tesim sa :lol:::DD
tiborco Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 No konečne nám ide net... :lol: Chyba bola v modeme.
Godefroy Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 For Tom: Net ide stále:) sedim na podlahe a klikám do tvojho notebooku :lol: takže to ma asi najviac potešilo...
aljak63 Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 Potesil ma obet s mojim prima brachom v Asiijskej restauracii ... mnam mnam! Dalej ma potesila kniha co som si kupil - bozsky William a jeho The Taming of the Shrew (Skrotenie zlej ženy, resp. Skrotenie čertice)! No a tesi ma aj fakt ze zajtra idem konecne domov na 4dnovy "weekend"
weirdo Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 jess, konecne mam po 8 mesiacoch nabijacku na fotak .. a moja mania fotit, ked som v naladicke, znova dostane priestor :lol:
phersu Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 že používal typické nacionalistické (resp. nackovské, viem nie je nácko) frázy na zakrytie a ospravedlnenie svojho nacionalizmuA čo je zlé na tom že je nacionalista, a že ked je cech tak pre neho je najviac cesko
Bijou Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 potešilo ma, že mám konečne auto doma zo servisu, celé znovuzrodené :lol: už len prekonať strach a opäť doň nasadnúť a bez búračky brázdiť ulice...
doll Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 aj mna to moje zlatino... buvala som unho, rano sme sli spolu do prace, poobede som ho zavolala na lasagne /vsak vyuzit treba prazdy byt :lol: / a o siestej mala dojst mamca, nieeeeee, my sme sa o siestej museli na seba vrhnut... iny adrenalin :) potom kuk fotecky, a mamci sme ukazali co nam dal tanecny kurz :)
Nokia Zverejnené 17. Apríl, 2008 Zverejnené 17. Apríl, 2008 dnes som mal s kolegami rozlucku kedze uz len 2 dni tam budem :lol:potesilo ma ze doslo tolko starych kolegov bolo uplne super :) a prekvapivo celkovy ucet aj ked bol cez 6 tisic doplacal som na inych len 100ku co bolo dost slusne, naposledy uz byvali kolega doplacal 2000 ;)a kedze som tu stovku vyhral v pokri ako sme tam dosli nad takymi mladsimi chlapcami, tak v podstate to bolo super :)
weirdo Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 6 litrov? :) to ste museli vypit vsetku tequilu, co mali na bare :lol: kolko vas bolo?
Nokia Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 no cakal som 10-12 ludi a prislo skoro dvojnasobok takze ucet bol celkom gut :lol:akurat ze chvilku som mal stresy ked doniesol 6580 ucet a ja vo vrecku tri litre co sa vyzbierali :)
doll Zverejnené 18. Apríl, 2008 Zverejnené 18. Apríl, 2008 konecne sme ako oddelenie prestahovane..uff, ani sa akosi neviem sustredit na pracu... len na to, ze o styri poschodia nizsie moje zlatino, a ako mu urobit "zle" :) sla som za nim, dali sme kafco v labaku, sami...a nie a nie sa od neho odlepit, chudak, az sa branil :lol:ale tak co, kuscok predtym sme dopili na oddeleni sampano, tak asi som sa trocha rozbehla :)
tiborco Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 No dnes sme bolo celkom fajn, boli sme si v BA kuknúť autosalón a čo to sme aj nakúpili... :lol:
Lolisha Zverejnené 19. Apríl, 2008 Zverejnené 19. Apríl, 2008 vcerajsi vecer v Randale.. a stretla som ludi, ktorych som uz snad rok nevidela :lol:
Odporúčané príspevky