Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

btw, co potesilo dnes mna???

akoze este sa klepem....198 km na motorke...od druhej sa tulame, a pred 10 minutami som sa vratila... beckov, zelena voda, banovce, motesice, teplice, ilava, poza Vah vsetky dedinky...pauzicky na kofcu...akoze waaaaaaaaaaaaau.....

som povedala tomu mojmu ze moze so mnou ratat...este si kupim motorkarske oblecko, nejake sexi priliehave, vysoke cizmicky na opatkoch, a mozem zanho sadnut :lol:

Doll,davaj pozor na taku rychlost,aj na auto je to dost. Bolo by tu smutno bez teba. Vazne.
Zverejnené

motorkarom co tak jazdia hovorim darcovia organov...

dnes ako som siel korculovat ma znicoho nic obehla motorka, tak tesne ze stacilo sa vyhnut mensej jame na ceste a sepalim ho spatakom, a najhorsie ze pocut ho bolo az ked ma obiehal, ked sa blizil tak ho pocut nebolo a ani som ho nevidel, kedze asi bol schovany za nejakym autom..

Zverejnené

Este som nevidel ventilator kde by davali schemu zapojenia do siete

Staci k tomu pripojit casove rele a je vybavene :lol:

To som robil na praxi este tolko si zo strednej pamatam

Kedze moja radost bola predcasna, lebo ten fan nejde tak ako som si to predstavoval, musim ta poprosit o tu radu.

Ako zapojit svetlo, ventilator a casove rele na jeden vypinac, aby sa vsetko spustalo naraz, ale po odpojeni fazy k svetlu aby ventilator este fungoval.

Zverejnené

dneska sa chystam skasirovat nieco vyse 2 milionov za predaj bytu :lol:

Zverejnené

weirdo nechces ich do mna investovat? :lol: zhodnotim ti ich :)

Zverejnené

Takže dne som bol u očnej, prakticky za 5 minút som bol vybavený a potom u psychiatričky s ktorou som sa opäť dobre porozprával :lol:

Zverejnené

cislo 198 nebolo myslene ako rychlost ... to by som na motorku nesadla keby viem ze moj drahy je taky blazon :lol:

cez ten den sme prejazdili 198 km v terene, nemyslela som rychlost :)

radsej to zeditnem, :)

Zverejnené

mňa mrte potešil včerajší večer, konečne som získala voľný byt s frajírom, celkom sa mi podarili falošné stejky na večeru, aj keď to najprv vyzeralo tragicky :lol:

padli dve flaše vína, dosť sa čudujem, že sa ešte stále nesťažovali susedia, keďže som pri istej činnosti maximálne hlučná, takže ma teší aj to, že aspoň raz mi dali s tým pokoj, asi si už zvykli :)

Zverejnené

vratil som sa z pasoveho...do mesiaca budem mat dva pasy..konecne, tesim sa a mozem zacat vybavovat viza :lol:

Zverejnené

dnes som si konecne kupil nove kolieska s loziskami na korcule a hned to bol otestovat :)

a na hradzi som videl taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaku krasnu slecnu, tvar mala ako obrazok, a tie oci :) :lol:

Zverejnené

veeeelmi ma potesilo ze priatel dostal novu robotu v IBM, takze od 1.jula by mal nastupit :lol: bude tam mat lepsiu perspektivu do buducnosti a aj lepsie podmienky ako v sucasnej robote :) je to super, velmi sa z toho tesim ze mu to vyslo :)

Zverejnené

Andulqa nechcem kazit radost, ale ta perspektiva a podmienky su dost diskutabilne :lol:

dnes som pisal s jednym francuzskym kolegom co je v IBM uz aspon 8 rokov, on teraz nastupil na novu vyssiu poziciu a ked som mu povedal ze odchadzam ku 1.maju tak mi povedal ze som si vybral lepsiu moznost ako on...a to vidi francuz vo francuzskej IBM tak, slovenske centrum je servisne centrum pre celu europu, uprimne, sme tu pre nich hlavne lacna pracovna sila

treba to brat trosku s triezvym pohladom, ale nechcem kazit iluzie :)

Zverejnené

napriek tomu tam ma lepsiu perspektivu a podmienky ako v sucasnej robote :lol: takze netreba to brat tak cierno ani...nehovorim ze tam ostane do konca zivota

a ty si doteraz robil v ibm?

Zverejnené

neberem to cierne, len realne, ja som tiez isiel do IBM ako do lepsej perspektivy a ano, z hladiska toho kde som robil predtym to bola zcasti lepsia perspektiva :lol: ale len zcasti

no este robim, posledne dva tri tyzdne tam pobudnem a potom sup ho do konkurencie :)

Zverejnené

vratil som sa z pasoveho...do mesiaca budem mat dva pasy..konecne, tesim sa a mozem zacat vybavovat viza :lol:

ake 2 pasy? mas dual citizenship, ci? a viza kam?
Zverejnené

No dnes som vybavil čo som chcel, odber krvi, vyšetrenie a ešte som dostal aj pozvánku na prijímačky... :lol:

Zverejnené

ake 2 pasy? mas dual citizenship, ci? a viza kam?

zatial to funguje tak ze obcan SR moze mat stale sucasne dva slovenske pasy..preto som si ho isiel dat urobit,..na jednom mam totiz uz len malo volnych stranok..takze ak mas nieco podobne stale je jedinoecna moznost mat dva pasy...potom to uz vraj nebude mozne

no a viza...Syria, Libanon a nakoniec Iran...takze sa neviem dockat pasu a leta :lol:

Zverejnené

Aha .. no sak jeden mozes odovzdat a vystavia ti novy :lol:

Zverejnené

Kupil som si novu knizku ... Memoirs of a Geisha (Pamäti Gejše) ... no dufam ze ma to nesklame :lol:

Zverejnené

júúúúj... také dobré klábosenie pri pive so spolužiačkou... :lol: :)

Zverejnené

nove nechtiky... :lol:

a zajtra rano po mna pride drahy...ehm, dufam ze to dopadne ako v utorok...prisiel rano o pol siedmej, a do prace sme sa dostavili o deviatej :) :) ... kupila som jahodky a slahacku, v pripade neplanovaneho zdrzania sa ;)

Zverejnené

úplne dobrý deň, zaujímavá diskusia v škole, za ktorú som plusové body dostala, kukla som si hneď 3 dosť dobré filmy (Inside man, I am Legend, 28 days later)

Zverejnené

nieje mozne..dnes mi poslali sms ze uz mam vybaveny pas..trvalo to len tri dni neuveritelneeeee...toto som necakal

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov