Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

opat dosli premie...uz sa len rozhodnut na co ich utratit :lol:

Zverejnené

CHLAPECZJUHU

nevidim jediny dovod preco by som ti to mal vysvetlovat.

no ja len na margo tych sraciek :lol:

Zverejnené

vacsinou tu citam take sracky ze neviem ci mam plakat, lutovat alebo grcat.

omg...očividně máš nějaký problém, určitě tu na to je taky sekce, tak ji navštiv a vyzpovídej se :lol: , děkujeme
Zverejnené

omg...očividně máš nějaký problém, určitě tu na to je taky sekce, tak ji navštiv a vyzpovídej se :lol: , děkujeme

mal by som sa ti podakovat ja. dlho som sa tak nepobavil.

Zverejnené

polovica veci, co som mal dnes vybavit, sa mi uz podarila. este druha polovica.

Zverejnené

potešilo ma moje dnešné šťastie...

na barokovú literatúru som sa mala naučiť asi 200 strán, z toho som sa dostala len na dáku sedemdesiatu, aj to som si len poznámky písala, no a keď sme viacerí mierne vystresovaní, keďže nám to končí priebežným hodnotením a nie skúškou, vošli do triedy, hneď nám profesorka, či aký má titul, zahlásila, že písomky žiadne nebudú, že už máme len dve hodiny s ňou a zakončíme to veľkým testom... ani neskúšala... :)

a na morfe obvykle skúša prednášky a ja som na nej nebola, bo sa mi nechcelo vstávať na štvrť na desať, tak som sa ani nemala čo učiť, no profesor neskúšal, len sme preberali... ;)

a celkovo ma potešila tá morfológia, je to suprový profák, vie to hnusné učivo dosť humorne podať, čo vlastne ani neviem, ako to robí, no dosť sa na tých hodinách nasmejeme, takže celokovo sa na ne aj teším, len tá skúška... :) no čo, zvládneme... :lol:

Zverejnené

Tesi ma ze neska uz konecne idem domov a buduci tyzden ani do skoly nemusim ist... :)

takze sa mozem plne venovat svojej seminarke ktoru musim odovzdat a prezetovat hned po velkej noci - takze prace az az! aspon ze som doma, tak snad sa mi bude aj darit... (to by mohlo ist aj do Ulavte si tu, ale ja som rad ze tu pracu pisem len som sklamany ze mam na to tak malo casu) :)

no a este som stastny ze konecne zacina sezona F1 2008! :lol:

Zverejnené

snáď som dnes dobre napísala písomku... :lol:

a ešte ma čosi potešilo, taká drobnôstka, no možno to nie je pravda...

Zverejnené

*schvalili nam zmeny priecok v byte, tak sa velmi tesim, lebo ked sme boli v stredu na schodzke tak ten typek tvrdil ze to v tretej etape nie je mozne, z coho som bola trosku nestastna kedze to je maly byt a trosku neefektivne to tam bolo vymyslene, teraz som uz spokojna, lebo posunutim priecok ziskame nejaky ten priestor a pracka bude moct byt v kupelni a budeme moct mat vanu :lol: inak takto to vyzeralo predtym a po mojej uprave:

Obrázok

*mam nove uzasne plavky, dnes mi dosli a su supernee, krasne, tesim, uz len ist na dovolenku k moru v lete :)

*doriesila sa jedna zalezitost este z leta, velmi sa tesim ze to tak dobre skoncilo ;) a hlavne ze to uz konecne skoncilo a je to za nami ;)

no a moc ma netesi ze sme obidvaja s priatelom nachcipani, ale zas mame pekny dnik, priatel si vzal dovolenku tak sa cely den vyvalujeme a liecime :) super den ;)

Zverejnené

hehe...no dnes bol fcelku divocina den :)

od veseleho rozhovoru s knazom, po telefonat s priatelovym otcom, po horuce maliny :lol:

vsetko to malo jedno spolocne.... prve vymesacie s mojim drahym :)

Zverejnené

No dnešný začal pre mňa začal celkom dobre - po ťažkom stávaní som sa prebral k svetu, vďaka výborným GP F1 a nejak tú únavu ani necítim :)  A keď sme už pri F1 - víťaztvo Mclaren-u! :)

Verím, že dnešný deň bude naďalej príjemný :lol:

Zverejnené

dozvedel som sa ze hodinu, ktoru som mal mat utorok nam presunuli po prazdninach..a tak uz mam prazdniny od teraz :lol:

Zverejnené

Dnes som bola jazdiť na aute! Už viem naštartovať a prehodiť rýchlosti, hehe. A dobréé to bolo, páči sa mi to :lol: Párkrát mi to na začiatku skapalo a potom už som pirátila, jednotka, dvojka, miesto trojky päťka :) Som behala hore-dole po takom parkovisku a bol tam aj akýsi chlapík trénovať, mohol mať tak cez 35, a tomu to išlo horšie teda.

No proste na to, že som sedela prvýkrát za volantom, to bolo celkom fein :) Ako si len teraz zvyknem sedávať vedľa ;) ;)

A boli sme pozrieť babku, dedka, strýkov, dávno som ich nevidela.

Zverejnené

konecne som kupila veci ktore som chcela....

topanocky, kabelka, plast /na sposob saka/ .. konecne konecne... vzdy ked som sla na nakupy tak so sa vratila so vsetkym len nie s tymto :lol:

jou jou... a mam pokoj

Zverejnené

Tak včera som sa stretol s jedným kamošom, dobre sme si pokecali, nasmiali sme sa, takže pohodový večer som mal :lol:

Zverejnené

O necelých päť hodín vstávam (faka, mala by som ísť spať) a idem do Bratislavyyy! :lol: :)

Zverejnené

navsteva mojej oblubenej dvojice :)

a dve knizky do zbierky z antikvariatu (bolo by ich viac nebyt tych cien :lol: )

Zverejnené

podpisali sme rezervacnu zmluvu na byt :)

a velmi sa tesim lebo sme zistili ze mame narok na statny prispevok pre mladych co znamena na prvych 5 rokov mensi urok :lol:

Zverejnené

Mna potesila tiez navsteva z "daleka" ;) A potesil ma narodeninovy darcek ... Rimanka od Alberta Moraviu (dakujeeeeeeem) :lol:

a este som nasiel dalsieho Orwella ktoreho konecne dostali aj do Prievidze - Barmske dni! Huraaaaaa! ;)

no a este navsteva antikvariatu, skoda ze tie knihy tam boli take drahe! :)

ale tak zase... Světem starých Řekú ... to tam nemohlo ostat! :)

Zverejnené

rano som si bola zacvicit, skoro som umrela :lol:

a potom cely den s milaskom zakonceny kinom - PS I LOVE YOU :-)

Zverejnené

ak správne rátam, tak sa mi niečo konečne po 22 mesiacoch podarilo... :lol:

konečne... :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov