Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

YES! YES! YES! YES! YESSS!!!!

Konecne ziadne viza do Kanady!!! :lol: :)

Obrázok

Nepojdete niekto v lete do Calgary? :)

Zverejnené

konecne som takmer po dvoch dnoch online, vdaka mojej tupej sestre ktora mi dosrala cely pocitac, az to skoncilo formatovanim

Zverejnené

je super ze CAN zrusila viza...no jej navsteve nechystam v najblizsej dobe...o mnoho vacsiu radost by mi spravilo zrusenie viz s Tureckom... :lol:

Zverejnené

potesil ma vcerajsok.... :lol:

stravila som desat hodin s mojim drahym... o tretej poobede to zacalo u mna doma, sledovanim filmu Dracula... juuuj :) , nadhera :) , ... potom nahoda jak blbec, cestou dolu vytahom sme natrafili na moju mamcu, tak prebehlo rovno aj zoznamovanie ;) ... a slo sa zit... v plane bol bowling, to vsak padlo, skoncili sme kdesi v horach nedaleko Prievidze v jednej krcmicke ;) , pak do Dubnice na biliard, pak do Indiana na disku....

a spoznala som paradnych ludi ;)

akoze vcerajsok, som uplne dead, prijemne ;)

Zverejnené

dnes to bolo super

nasla sa u lekarky moja stratena karticka poistenca, dalej mi lekarka povedala ze som vynimocny :lol:

potom som bol na nakupoch v rakusku a konecne mam nove okuliare a opasok, a potom som bol na super pizzi a budem mat vonavky za smiesnu cenu uplne :)

fasa den :)

Zverejnené

celkom príjemný deň... ortoepia a dva krát ruská fonetika, samá výslovnosť... :)

spolužiačka mi doniesla Vysockého a ďalšiu ruskú hudbu tak počúvam... :lol:

samé cig pauzy pred školou... :)

a dúfam, že i večer bude pohodový... opäť to vidím na dáke filmíky.... ;)

len keby m tak drahý nechýbal... ;) už sme sa nevideli ani napamätám a ešte sa aspoň týždeň neuvidíme...

už mi to kape na mozog... ;)

Zverejnené

dnes ma poťešila spolužiačka esemeskou... len mi poďakovala za to, že som s ňou počkala na bus... :lol:

... aká zlatá... :)

Zverejnené

dnes cestou domov v celej štvrti ani živej duše, bolí ma chrbtica, na hlavu už nezaberajú ani tabletky, a ja som si spievala ... možno že ma v dvoroch počuli, ale nech ... / akurát na mňa štekali psy, ale aj tí nejako ináč ako zvyčajne / ... dnes mi na tom nezáležalo ...

začala som si potichu pospevovať už v robote ... a bolo mi všetko jedno, nech sa zasa niekto sťažuje, kopa vecí je na figu, ale bol konečne piatok, posledný deň bez šéfa, a ľudia, na ktorých mi záleží, sú ku mne fajn, a poobede svietilo slnko ... a tak ...

nemyslím, že mi to byť do spevu vydrží nejako veľmi dlho, ale nevadí ...

vďakabohu za drobné radosti

Zverejnené

dnes vyplata...akoze ale asi nastal omyl, lebo mam raz tolku vyplatu aku mavam :lol: :)

v pondelok pojdem za sefom, ze to asi o zvysenie platu nepojde :)

dnes som okoktavela ked som videla stav na ucte...pre istotu som sa pozrela aj doma cez net ake transakcie prebehli...a nie, cierne na bielom, cela suma z uctu spolocnosti na moj ;)

heh...fandit si ze zvysenie platu o 100% je asi naivne ;)

Zverejnené

Som rád, že som strávil krásny deň s priateľkou a že sa jej páčili drobnosti, čo som jej daroval na deň žien :) :lol:

Zverejnené

aaaa vonavky su doma :)

a jedna slecna mozno so mnou pojde do kina cez tyzden, snad to nezrusi :) :lol:

Zverejnené

uz len jedna? :lol:

Zverejnené

zacinam byt skromnejsi, minule som bol s dvoma, teraz si vystacim s jednou :lol:

Zverejnené

opäť som podstrihnutá, prefarbená... máti sa realizovala... :lol:

Zverejnené

bola som si zacvičiť, je mi fantasticky, dá sa povedať, že som začala cvičiť pravidelne, cítim sa skvelo...

Zverejnené

vacsinou tu citam take sracky ze neviem ci mam plakat, lutovat alebo grcat.

Zverejnené

usmiať sa nad tým všetkým ... ľudská komédia :lol:

pripomenulo mi to jednu starú pesničku ... kedysi ktorási speváčka vykrikovala v chytľavej melódii do sveta : " málo málo stačí, nám stačí tak málo ... aby slnko hrialo ... "

niekedy tak stačí to málo ... práve svieti slnko a mám pocit, že dnes vyzerám dobre a kdesi vo mne švieti taká šviečočka, ktorá ma prežiarila ... až kým neprídem do práce a nenastane realita vo forme šéfa po dovolenke ...

tak mi zatiaľ stačí ten kŕdeľ divých husí, dobrá stovka, ktorý som videla dnes ráno, letiaci v nádhernom obrovskom véčku ...

Zverejnené

dnes ma dúfam poteší výlet, ktorý som si naplánovala i keď o ňom takmer nik nevie....

pôjde to do peňazí, bude to trvať, no snáď sa k vytúženému cieľu dostanem... :lol:

Zverejnené

takze dnessom hodila rec s mojim sefikom, ze co ma znamenat to takmer polovicne navysenie platu...a dopatrala som sa...ide o "vratenie" dane

nevadi ze nejde o zvysenie, s tym som uz zmierene.... podstatne ze peniazky na ucte su len moje :)

CHLAPECZJUHU

tak mi vysvetli naco potom citas tuto temu.. a vlastne vsetky pri ktorych pocitujes podobne pocity :lol:

Zverejnené

potesilo ma dnes super pocasie, akonahle skoncila skola, sla som sa von prejst s mojim milym... :lol:

a tesi ma, ze konecne, po 3hodinach pisania, mam cast zo seminarky napisanu, a na dnes mam konecne frei :)

Zverejnené

CHLAPECZJUHU

tak mi vysvetli naco potom citas tuto temu.. a vlastne vsetky pri ktorych pocitujes podobne pocity :lol:

nevidim jediny dovod preco by som ti to mal vysvetlovat.

Zverejnené

potešila ma pondelková noc... :lol:

vrátila som sa do NR o pol štvrtej ráno...

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov