weirdo Zverejnené 13. Február, 2008 Zverejnené 13. Február, 2008 blogy citam viacmenej narazovo a moc to neprehanam :lol: ale zase ked na teba natrafim, tak si precitam vsetko, co som nenasiel predtym .. paci sa mi, ze ked uz nieco napises, tak to ma hlavu a patu na rozdiel od kopy balastu, co sa tam nahromadi kazdy den .. a navyse ti do diskusie vacsinou napise par inych blogerov, ktori sa tiez daju celkom citat, takze si dobry vychodiskovy bod :)
aljak63 Zverejnené 14. Február, 2008 Zverejnené 14. Február, 2008 Konecne mam hotovy album z Istanbulu 2007, som strasne dlho sa na to chystal no a konecne som ho dorobil :lol: kto by mal zaujem ... LINK: KLIK SEM
Tom182 Zverejnené 15. Február, 2008 Zverejnené 15. Február, 2008 konecne po tyzdni vykopavok na Vydrici som domaaaaa :lol:
weirdo Zverejnené 15. Február, 2008 Zverejnené 15. Február, 2008 JOU, LOOOOL :lol: dneska ma zenska prvykrat v zivote zavolala na rande :) tak ja sa asi poserem, toto sa mi fakt este nestalo :)
arwiel Zverejnené 18. Február, 2008 Zverejnené 18. Február, 2008 konečne mám funkčný net na neteboku... nešiel mi explorer, lae t vedľa sediaci, BTW celkom pekný chalan mi s tým pomohol, očividne to bola pre neho malina :lol: ja by som si nad tým aj vlasy vytrhala... teraz si už len nainštalovať ICQ...
arwiel Zverejnené 21. Február, 2008 Zverejnené 21. Február, 2008 včera sa mi ozval drahý, že je doma... sa teším kedy konečne dojdzem domúúúú... :lol:
Nokia Zverejnené 21. Február, 2008 Zverejnené 21. Február, 2008 vcera som zacal riesit novu robotu co som sa nasral v starej a bum ho dnes mi uz volali z inej firmy a v pondelok mam pohovor, no super :lol:
chlapeczjuhu Zverejnené 21. Február, 2008 Zverejnené 21. Február, 2008 ze mam strelenych kamaratov co vedia co mam rad a dostal som k sviatku sacek slavia fure plus velku kofolu.
phersu Zverejnené 22. Február, 2008 Zverejnené 22. Február, 2008 po dvoch mesiacoch snahy sa mi podarilo sa dostať k holičke a už zasa vyzerám ako diskofil :lol:
Nokia Zverejnené 22. Február, 2008 Zverejnené 22. Február, 2008 idem vecer do kina s dvoma babami, bude zabava :lol:
Tom182 Zverejnené 22. Február, 2008 Zverejnené 22. Február, 2008 konecne doma zo skoly..paradicka..predomnou vikend..pozeram si fotky zo Stockholmu a vytesujem sa :lol:
Ignatius Zverejnené 22. Február, 2008 Zverejnené 22. Február, 2008 Stretko so spolužiakmi z gympla (resp. kľudne sa dá povedať spolužiačkami pri našej triede :lol: ), bolo super :)
doll Zverejnené 22. Február, 2008 Zverejnené 22. Február, 2008 oslavenie vcerajsich narodenin s mojim hmm, ako to nazvat, drahym? :lol: .. nechcem ho takto este oslovovat, je to cerstve...dala som mu darcek kaktus :) , on je vasnivy zberatel, potom taky fajny cajik, a pozvala som ho na fajny dezert, chateau mignon, uz len si izbicku rezervovat a ... :) .. niekedy inokedy ;)
doll Zverejnené 23. Február, 2008 Zverejnené 23. Február, 2008 drahy dnes po zimnej sezone prvykrat vybral motorku a ze sa prejde...a ze ku mne...fuuuuuh...akoze zrazu som pocula take to obrovske "prdenie" vonku, tak som vykukla von a to on.. :lol: dosla som dole....a videl mi na ococh ze to chcem skusit, tak som sadla zanho, dal mi prilbu a nastartoval...moj prvy kontakt s motorkou :) otocil sa uz padil prec....ja som tak strasne jacala, bila ho rukou, lebo isiel strasne rychlo...zrychlil na 100 behom 3 sekund, akoze zazitok... :) kosil so mnou zatacky, a ako prve ma zdzubal ze preco sa nenaklanam ako on, ze takto coskoro padneme ;) no a ked som vystupila, tak som sa klepala .... ale aj vzrusenim, akoze adrenalin ako sa patri...povedal ze nabuduce vezme druhu prilbu a vyjdeme niekam na cesty ;)
tiborco Zverejnené 23. Február, 2008 Zverejnené 23. Február, 2008 Dnes som si kúpil pekné rifle...celkom pekné :lol: ...a vôbec som nemal v pláne práve dnes vyberať rifle, ale boli za solídnu cenu,
tiborco Zverejnené 24. Február, 2008 Zverejnené 24. Február, 2008 Potešilo ma, že už som sa konečne rozbehol v učení(teda nie tak, že zbožňujem sa učiť :lol: )... :)
doll Zverejnené 25. Február, 2008 Zverejnené 25. Február, 2008 vcerajsie krasne pocko, vylet na Vrsatec, pak pizza, bar, a odparkovane afto pri rybnikoch :lol:
tiborco Zverejnené 25. Február, 2008 Zverejnené 25. Február, 2008 Dnes som mal krásnyyy deň s priateľkou :lol: , chýbala mi, keď bola teraz takmer týždeň v Prahe, ale teraz majú našťastie jarné prázdniny,takže si to vynahradíme :)
Nokia Zverejnené 26. Február, 2008 Zverejnené 26. Február, 2008 juchuuuuu, od 1.maja nastupujem do novej roboty :lol: :)
arwiel Zverejnené 26. Február, 2008 Zverejnené 26. Február, 2008 konečne ma nebolí zub... vlastne ma už nemá aký... stolička padla za vlasť... :lol: práve sa mi ozvali z jedného dobrého intráku či tam nechcem nastúpiť... ešte sa poradím s matkou, no mohla by som sa presťahovať už zajtra... :)
Andulqa Zverejnené 27. Február, 2008 Autor Zverejnené 27. Február, 2008 nechcela som sem pisat nic pokial nebudeme mat podpisanu zmluvu, ale uz to dlhsie nevydrzim :lol: budeme mat byyyyt :) :) ;) strasne sa tesim ;) a zatial kym sa dostavia, tak nasi v podstate suhlasili s tym ze mozeme byvat u nas, tak snad to vyjde, uz sa neviem dockat ;)
arwiel Zverejnené 27. Február, 2008 Zverejnené 27. Február, 2008 páni! BYT! to gratulujem! :lol: ... a v kútiku duše závidím... :)
tiborco Zverejnené 29. Február, 2008 Zverejnené 29. Február, 2008 Tak sa dnes teším z toho, že som mal fajn deň a dobre som sa zabavil :) ...len škoda,že počasie bolo o ničom...ale to už off topic :lol:
Ignatius Zverejnené 29. Február, 2008 Zverejnené 29. Február, 2008 Čo tam po počasí, keď sme boli dnu v teplúčku (síce bolo až moc teplúčko, ale nevadí)... Mňa potešilo, že som osobne spoznal ďalších fórumákov :lol:
Odporúčané príspevky