Bijou Zverejnené 7. Február, 2008 Zverejnené 7. Február, 2008 konečne príde frajír zo Švédska, juchúúú, podarilo sa mi vybaviť samostatné poschodie aj se vším všudy, toť aj kuchynkou a domácou slivkou, takže asi navarím niečo dobré a pripijeme si na narodky :lol: :) :) teším sa ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
arwiel Zverejnené 7. Február, 2008 Zverejnené 7. Február, 2008 ak všetko vyjde, dnes mám notebook... :lol: bez OS Windows, ale to nevadí... hlavný je notebook...
aljak63 Zverejnené 8. Február, 2008 Zverejnené 8. Február, 2008 Supeeeer - bol som kuknut v knihkupectve :lol:a kupil som si The Catcher in the Rye - Kto chyta v zite od J.D.Salingera!
doll Zverejnené 8. Február, 2008 Zverejnené 8. Február, 2008 ..to co sa vcera a dnes udialo... neviem ci sa mam radovat alebo si buchat hlavu o stenu... preco ma tamten hore stavia na take krizovatky?? :) ... ale na druhej strane nelutujem to co som urobila... zlepsilo mi to den, celkovo :) a dnes som si zasla po notes...komplet reinstal, a fici ako hodinky :lol:
Jozef50205 Zverejnené 9. Február, 2008 Zverejnené 9. Február, 2008 Včera ma nepotešilo nič , mal som od božieho rána depku a pritom som celý deď musel riešiť závažné problémy mojej firmy, čo mi vôbec nepridalo na nálade, no napriek tomu po odchode z firmy som " vyludil " nejaký ten úsmev a nezabudol popriať mojim dievčatám v kancelárii príjemný víkend, i keď mne zrovna príjemne nebolo ... :) Dnes , som rád na svete.... :lol:
tiborco Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 Dnes má otec 45 rokov...a veľmi ho potešili naše darčeky :lol: ...takže je celkom pokojná atmosféra :)
phersu Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 Velmi ale velice velmi moc brutus fest ma potesil rozvrh :lol: Parada ked sa to vyvinie dobre tak stvrtok mam uplne volny a mam doobeda a na obed takze v skole koncim o pol stvrtej no nenti to krasny rozvrh, sice jedina chyba na nom je pondelok mam trosku nabitejsi ale jeden den tomu nemoze uskodit ach jaj zacina ma bavit ta skola
nutrinka Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 však príde skúškové, uvidím, či ťa to aj potom bude baviť :lol: mňa potešila neter, človeka až prekvapí a poteší, aký má na to decko vplyv. som sa jej pýtala, čím chce byť a ona mi povedala, že ešte stále archeologička :)
nutrinka Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 však to je veľmi možné, ale je dobré vedieť, že už v tak mladom veku môžem formovať jej myslenie a názory a vkus :lol: :)
pralinka Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 po 4 dnoch sme sa vratili z chatyyyyyyyyyyyy, bolo nas sedem, vsetci okrem jednej na boardoch,a bolo supeeeeeeeeer len som cela dobita :lol: :) ale inak supeeeeeeeeeer
Nokia Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 prave som si priniesol domov 10kusov klobas, dve balenia korbacikov domacich a jeden ostiepok a kus torty :)to bude zranica :lol:
valcik Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 hlavne to nezapijaj mliekom, lebo hned mozes menit prve pismenko v zranici na s. :lol:
Nokia Zverejnené 10. Február, 2008 Zverejnené 10. Február, 2008 jakze nie, najlepsie sa to zapija dobrym acidkom :lol:
arwiel Zverejnené 11. Február, 2008 Zverejnené 11. Február, 2008 stolička... a ranné kapučíno... :lol:
nutrinka Zverejnené 11. Február, 2008 Zverejnené 11. Február, 2008 návšteva strednej /aj keď som v noci mala nočnú moru, že tam zas chodím normálne do školy :) /, profesori boli strašne milí, aj triedna dokonca, aj na hodine dejepisu sme boli pozrieť /dejepisár sa asi nikdy nezmení ;) /. a telocvikár ma potom chválil švagrovi, že jak som opeknela, hneď mám krajší deň :lol: :)
tiborco Zverejnené 11. Február, 2008 Zverejnené 11. Február, 2008 Tak dnes som vyplnil administratívne vecičky okolo VŠ...už len zajtra ísť s tým na poštu :lol:
Andulqa Zverejnené 12. Február, 2008 Autor Zverejnené 12. Február, 2008 Vyhrala som krasnu cervenu konvicu od nescafee :lol: :) :)
tiborco Zverejnené 12. Február, 2008 Zverejnené 12. Február, 2008 Dnes ma veľmi potešila priateľka,vďaka nej som mal hneď lepšiu náladu :) :lol: ...A chválabohu,že jej pes sa má lepšie :)
Nokia Zverejnené 13. Február, 2008 Zverejnené 13. Február, 2008 isiel som kamoske len vecer odniest DVDcka a jej manzel ma zavolal hore na navstevu, tak sme fajn pokecali zabavili sa, a este som sa zoznamil s projekt manazerom z nejakej firmy a uz sa zacal zaujimat co viem atd... asi si nim prekonzultujem moznu novu pracu :lol:
Nokia Zverejnené 13. Február, 2008 Zverejnené 13. Február, 2008 kokso v noci som napisal blog, a rano som si nasiel mail, ze by chceli moj clanok uverejnit v ruzomberskych novinach....uspech v mojom kratkom pisatelskom zivote :lol:
tomassi Zverejnené 13. Február, 2008 Zverejnené 13. Február, 2008 čo tak link na ten blog? som sa úplne poprdely perfektne vyspala to som vstal o 0800
weirdo Zverejnené 13. Február, 2008 Zverejnené 13. Február, 2008 tu to mas tomassi podla mna velmi dobre napisane. najlepsi clanok je ale aj tak tento :lol:
Nokia Zverejnené 13. Február, 2008 Zverejnené 13. Február, 2008 dik weirdo, netusil som ze aj ty si moj citatel :lol:
Odporúčané príspevky