Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

konečne príde frajír zo Švédska, juchúúú, podarilo sa mi vybaviť samostatné poschodie aj se vším všudy, toť aj kuchynkou a domácou slivkou, takže asi navarím niečo dobré a pripijeme si na narodky :lol: :) :) teším sa ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Zverejnené

ak všetko vyjde, dnes mám notebook... :lol: bez OS Windows, ale to nevadí... hlavný je notebook...

Zverejnené

Supeeeer - bol som kuknut v knihkupectve :lol:

a kupil som si The Catcher in the Rye - Kto chyta v zite od J.D.Salingera!

Zverejnené

..to co sa vcera a dnes udialo... neviem ci sa mam radovat alebo si buchat hlavu o stenu... preco ma tamten hore stavia na take krizovatky?? :) ... ale na druhej strane nelutujem to co som urobila... zlepsilo mi to den, celkovo :)

a dnes som si zasla po notes...komplet reinstal, a fici ako hodinky :lol:

Zverejnené

Včera ma nepotešilo nič , mal som od božieho rána depku a pritom som celý deď musel riešiť závažné problémy mojej firmy, čo mi vôbec nepridalo na nálade, no napriek tomu po odchode z firmy som " vyludil " nejaký ten úsmev a nezabudol popriať mojim dievčatám v kancelárii príjemný víkend, i keď mne zrovna príjemne nebolo ... :) Dnes , som rád na svete.... :lol:

Zverejnené

Dnes má otec 45 rokov...a veľmi ho potešili naše darčeky :lol: ...takže je celkom pokojná atmosféra  :)

Zverejnené

Velmi ale velice velmi moc brutus fest ma potesil rozvrh :lol:

Parada ked sa to vyvinie dobre tak stvrtok mam uplne volny a mam doobeda a na obed takze v skole koncim o pol stvrtej no nenti to krasny rozvrh, sice jedina chyba na nom je pondelok mam trosku nabitejsi ale jeden den tomu nemoze uskodit ach jaj zacina ma bavit ta skola

Zverejnené

však príde skúškové, uvidím, či ťa to aj potom bude baviť :lol:

mňa potešila neter, človeka až prekvapí a poteší, aký má na to decko vplyv. som sa jej pýtala, čím chce byť a ona mi povedala, že ešte stále archeologička :)

Zverejnené

však to je veľmi možné, ale je dobré vedieť, že už v tak mladom veku môžem formovať jej myslenie a názory a vkus :lol: :)

Zverejnené

po 4 dnoch sme sa vratili z chatyyyyyyyyyyyy, bolo nas sedem, vsetci okrem jednej na boardoch,a bolo supeeeeeeeeer

len som cela dobita :lol: :)

ale inak supeeeeeeeeeer

Zverejnené

prave som si priniesol domov 10kusov klobas, dve balenia korbacikov domacich a jeden ostiepok a kus torty :)

to bude zranica :lol:

Zverejnené

hlavne to nezapijaj mliekom, lebo hned mozes menit prve pismenko v zranici na s. :lol:

Zverejnené

návšteva strednej /aj keď som v noci mala nočnú moru, že tam zas chodím normálne do školy :) /, profesori boli strašne milí, aj triedna dokonca, aj na hodine dejepisu sme boli pozrieť /dejepisár sa asi nikdy nezmení ;) /. a telocvikár ma potom chválil švagrovi, že jak som opeknela, hneď mám krajší deň :lol: :)

Zverejnené

Tak dnes som vyplnil administratívne vecičky okolo VŠ...už len zajtra ísť s tým na poštu  :lol:

Zverejnené

Vyhrala som krasnu cervenu konvicu od nescafee :lol: :) :)

Zverejnené

Dnes ma veľmi potešila priateľka,vďaka nej som mal hneď lepšiu náladu :) :lol: ...A chválabohu,že jej pes sa má lepšie  :)

Zverejnené

isiel som kamoske len vecer odniest DVDcka a jej manzel ma zavolal hore na navstevu, tak sme fajn pokecali zabavili sa, a este som sa zoznamil s projekt manazerom z nejakej firmy a uz sa zacal zaujimat co viem atd... asi si nim prekonzultujem moznu novu pracu :lol:

Zverejnené

kokso v noci som napisal blog, a rano som si nasiel mail, ze by chceli moj clanok uverejnit v ruzomberskych novinach....uspech v mojom kratkom pisatelskom zivote :lol:

Zverejnené

čo tak link na ten blog?

som sa úplne poprdely perfektne vyspal

a to som vstal o 0800

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov