tiborco Zverejnené 23. Január, 2008 Zverejnené 23. Január, 2008 V noci som konečne po dlhšom čase spal celkom dobre a ani taký ospalý nie som :lol:
arwiel Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 šli sme dnes s dvoma kamoškami /mojimi spolubývajúcimi/ kuknúť na gympel... a vyobjímala nás tam jedna profka, čo ma dosť zarazilo, lebo mňa poriadne ani neučila... :lol: ale, samozrejme, potešilo :) a ako som dúfala, vyhla som sa bývalej ruštinárke! :)
Nokia Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 zacinam vazne uvazovat ze kupim byt v rakusku, a nasiel som hned kraaaaasny trojizbak v centre hainburgu za 59000 ojrooo, o takej cene sa mi v ba moze len snivat :lol:
aljak63 Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 Neska ma potesila ze som zase konecne na weekend domka... no a dostal som peniazky za archeologicky vyskum :lol: kraaaaaasny pocit! :)
jaa Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 mňa v prvom rade potešilo, že som si spomenula na heslo tu na fórum a konečne sa tu objavila... a teší ma že je konečne piatok
hisham Zverejnené 25. Január, 2008 Zverejnené 25. Január, 2008 Veľmi ma potešilo, že po polroku prišiel spolužiak z USA; vyobjímali sme ho a pokecali sme. Stále je rovnaký - milý, vtipný, podarený :lol:
doll Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 ach jo...vcerajsich 5 hodin s kamaratom... :lol: boli sme u neho, najprv bolo fajne papanie, potom vinko...a potom... hodiny, hodiny, krasne chvile.... :) to je nieco, co mat aj vo vztahu by bolo neuveritelne /co sa po istej stranke tyka/ :)/som s nim uz mesiac aj par dni, navrhuje vztah, ale ja sa akosi k tomu nemam... ;) /
Nokia Zverejnené 26. Január, 2008 Zverejnené 26. Január, 2008 rano som si bol na poste pre novu digitalnu vahu, potom si zaplavat a potom na stretku kde som konecne dostal vonavku na ktoru som dlho cakal, fajn sobota zatial :lol:
doll Zverejnené 27. Január, 2008 Zverejnené 27. Január, 2008 bola som dnes na vystave psov v Trencine a vacsinu casu som stravila pri vystavovateloch chrtov...a som rozhodnuta.. kupim si bud afganskeho chrta alebo saluki.... zatial vitazi afgansky chrt... edit:a uplne som zabudla ze je nedela takze spoje boli take ze kazdu hodku.... tak som sa na to vykaslala, a zacala som stopovat, hned druhe auto zastavilo :lol: .. a dotycny ma odviezol az pred panelak :) :) ;)
Bijou Zverejnené 27. Január, 2008 Zverejnené 27. Január, 2008 konečne prázdniny..jupí...odchádzam za pár dní rozsekať sa na svahy...bude to pekelné, dúfam, že sa vrátim celá... :lol: :)
Andulqa Zverejnené 28. Január, 2008 Autor Zverejnené 28. Január, 2008 mi prave dosli knizky z antikvariatu (Doyle - Studia v cervenom a Pes Bakervillsky a Kotzwinkle - E.T. Mimozemstan) Ta druha menovana vyzera tak ako keby ju nikto ani neotvoril nikdy, uplne ako nova a to ma 20 rokov :lol: a este mi prisiel taky krasny kalendar veliky s japonskymi drevorytinami :) a vcera ma strasne potesilo ze kamoska mi z ciech priniesla dve flasky takeho super mediku, mnam :)
tiborco Zverejnené 28. Január, 2008 Zverejnené 28. Január, 2008 Návšteva psychiatrie...teda nie,že by to bolo moje oblúbené miesto :lol: ,ale dobre som si pokecal so psychiatričkou,asi takú polhodinu,som sa jej pýtal,odkedy to robí,ako to vníma,o rodine a pod...takže celkom okay :)
arwiel Zverejnené 28. Január, 2008 Zverejnené 28. Január, 2008 čo som v NR stále mi niekto volá... ;) dobila som drahému kredit, takže si opäť môžme volať a matka proti tomu nemôže nič... ;) naplánovala som si na zajtra jedno stretko s holkou, ktorú poznám skôr len z videnia, je to sesternica priateľky kamaráta môjho drahého, tak keďže sa s ňou drahý poznal, spýtala som sa ho ako sa volá... to bolo až po tom, čo som sa s ňou dohodla... no a drahý sa priznal, že je to jeho bývalá... taže ju budem spovedať, nech mi povie, čo o ňom vie... :) heh, asi ju pozvem na pohárik, nech sa jej rozviažu ústa... :lol: a dnes alebo zajtra by som sa mala stretnúť s bývalou spolubývajúcou... ;) sa teším! :)
Tom182 Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 jaaj dnes som si kupil novu knihu "Dejiny Blízkeho Východu"..mm uz sa na nu tesim :lol:
tiborco Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 Mňa teší to,že dnes aj zajtra strávim viacero hodín s mojou priateľkou :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 :lol: piste to vsetci jednotne tam do Skusok a zapoctov
arwiel Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 potešilo ma toto od linkmana :) ďakujem :lol:
pralinka Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 doobeda som si pospalapoobede som sla do fitkaa odvtedy doteraz som bola s mojim srdieckom :) a o tyzden sa ide na snowboardovackuuuuuuuuuuuuu :lol:
Bijou Zverejnené 31. Január, 2008 Zverejnené 31. Január, 2008 konečne sa mi podarilo vybaviť odvoz do Ružomberka, bo s tou mojou hordou vecí, 2 snowboardmi by som sa nedostala ani na ŽST, keby som tak stihla zajtra poobedňajšiu permanentku, juchuuu, to by bolo :lol:
Jozef50205 Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 Mna tesi uz pomaly vsetko, no dnes napr. ze zacina pekny slnencny den.....
cizy Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 no karta je uz vyrobena, tak dufam, ze v pondelok uz dojde
aljak63 Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 Nooo neska som ukoncil moj prvy archeologicky vyskum! Nasiel som nejake mince aj - vacsina z Uhorska :lol: Super celkom! A som si aj zarobil, a bola nas tocit aj pezinska telka ako kopeme (skoda ze to ani neuvidim)! A zarobil som peniazky za ktore som si nakupil vsetkych bozskych Williamov :)
doll Zverejnené 1. Február, 2008 Zverejnené 1. Február, 2008 mam novy fooon :lol: .. cokoladku.... ja som nenarocny uzivatel :)
Odporúčané príspevky