Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

V noci som konečne po dlhšom čase spal celkom dobre a ani taký ospalý nie som :lol:

Zverejnené

šli sme dnes s dvoma kamoškami /mojimi spolubývajúcimi/ kuknúť na gympel... a vyobjímala nás tam jedna profka, čo ma dosť zarazilo, lebo mňa poriadne ani neučila... :lol: ale, samozrejme, potešilo :)

a ako som dúfala, vyhla som sa bývalej ruštinárke! :)

Zverejnené

zacinam vazne uvazovat ze kupim byt v rakusku, a nasiel som hned kraaaaasny trojizbak v centre hainburgu za 59000 ojrooo, o takej cene sa mi v ba moze len snivat :lol:

Zverejnené

Neska ma potesila ze som zase konecne na weekend domka... no a dostal som peniazky za archeologicky vyskum :lol:

kraaaaaasny pocit! :)

Zverejnené

mňa v prvom rade potešilo, že som si spomenula na heslo tu na fórum a konečne sa tu objavila...

a teší ma že je konečne piatok

Zverejnené

Veľmi ma potešilo, že po polroku prišiel spolužiak z USA; vyobjímali sme ho a pokecali sme. Stále je rovnaký - milý, vtipný, podarený :lol:

Zverejnené

ach jo...vcerajsich 5 hodin s kamaratom... :lol:

boli sme u neho, najprv bolo fajne papanie, potom vinko...a potom... hodiny, hodiny, krasne chvile....

:) to je nieco, co mat aj vo vztahu by bolo neuveritelne /co sa po istej stranke tyka/ :)

/som s nim uz mesiac aj par dni, navrhuje vztah, ale ja sa akosi k tomu nemam... ;) /

Zverejnené

rano som si bol na poste pre novu digitalnu vahu, potom si zaplavat a potom na stretku kde som konecne dostal vonavku na ktoru som dlho cakal, fajn sobota zatial :lol:

Zverejnené

bola som dnes na vystave psov v Trencine a vacsinu casu som stravila pri vystavovateloch chrtov...a som rozhodnuta..

kupim si bud afganskeho chrta alebo saluki....

zatial vitazi afgansky chrt...

Obrázok

edit:a uplne som zabudla ze je nedela takze spoje boli take ze kazdu hodku.... tak som sa na to vykaslala, a zacala som stopovat, hned druhe auto zastavilo :lol: .. a dotycny ma odviezol az pred panelak :) :) ;)

Zverejnené

konečne prázdniny..jupí...odchádzam za pár dní rozsekať sa na svahy...bude to pekelné, dúfam, že sa vrátim celá... :lol: :)

Zverejnené

mi prave dosli knizky z antikvariatu (Doyle - Studia v cervenom a Pes Bakervillsky a Kotzwinkle - E.T. Mimozemstan) Ta druha menovana vyzera tak ako keby ju nikto ani neotvoril nikdy, uplne ako nova a to ma 20 rokov :lol:

a este mi prisiel taky krasny kalendar veliky s japonskymi drevorytinami :)

a vcera ma strasne potesilo ze kamoska mi z ciech priniesla dve flasky takeho super mediku, mnam :)

Zverejnené

Návšteva psychiatrie...teda nie,že by to bolo moje oblúbené miesto :lol: ,ale dobre som si pokecal so psychiatričkou,asi takú polhodinu,som sa jej pýtal,odkedy to robí,ako to vníma,o rodine a pod...takže celkom okay :)

Zverejnené

čo som v NR stále mi niekto volá... ;)

dobila som drahému kredit, takže si opäť môžme volať a matka proti tomu nemôže nič... ;)

naplánovala som si na zajtra jedno stretko s holkou, ktorú poznám skôr len z videnia, je to sesternica priateľky kamaráta môjho drahého, tak keďže sa s ňou drahý poznal, spýtala som sa ho ako sa volá... to bolo až po tom, čo som sa s ňou dohodla... no a drahý sa priznal, že je to jeho bývalá... taže ju budem spovedať, nech mi povie, čo o ňom vie... :) heh, asi ju pozvem na pohárik, nech sa jej rozviažu ústa... :lol:

a dnes alebo zajtra by som sa mala stretnúť s bývalou spolubývajúcou... ;)

sa teším! :)

Zverejnené

jaaj dnes som si kupil novu knihu "Dejiny Blízkeho Východu"..mm uz sa na nu tesim :lol:

Zverejnené

Mňa teší to,že dnes aj zajtra strávim viacero hodín s mojou priateľkou :lol:

Zverejnené

:lol: piste to vsetci jednotne tam do Skusok a zapoctov

Zverejnené

doobeda som si pospala

poobede som sla do fitka

a odvtedy doteraz som bola s mojim srdieckom :)

a o tyzden sa ide na snowboardovackuuuuuuuuuuuuu :lol:

Zverejnené

konečne sa mi podarilo vybaviť odvoz do Ružomberka, bo s tou mojou hordou vecí, 2 snowboardmi by som sa nedostala ani na ŽST, keby som tak stihla zajtra poobedňajšiu permanentku, juchuuu, to by bolo :lol:

Zverejnené

Mna tesi uz pomaly vsetko, no dnes napr. ze zacina pekny slnencny den.....

Zverejnené

Nooo neska som ukoncil moj prvy archeologicky vyskum! Nasiel som nejake mince aj - vacsina z Uhorska :lol: Super celkom! A som si aj zarobil, a bola nas tocit aj pezinska telka ako kopeme (skoda ze to ani neuvidim)! A zarobil som peniazky za ktore som si nakupil vsetkych bozskych Williamov :)

Zverejnené

mam novy fooon :lol: .. cokoladku....

ja som nenarocny uzivatel :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov