Tom182 Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 super..akurat som sa vratil z obchodu..kupil novy casopis Cestovatel..a opat tu je moj clanok...strasne sa tesim :lol:
Duda Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 Na Eurosporte moderátori komentovali Box a celkom mali dobrú náladu sa tem rehlili, no to poteší :lol:
doll Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 ...vcerajsi vecer, az do polnoci.. hra na neskusenu studentku a ucenia zhaveho profesora.... :lol: :)
aljak63 Zverejnené 5. Január, 2008 Zverejnené 5. Január, 2008 JANNE AHONEN vyhral 3.podujatie Turne 4 mostikov v Bischofshofene :lol: tak to je fakt asi prva, a zatial aj jedina vec, co ma potesila v tomto roku!
aljak63 Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 boli sme kuknut v Brátiske a kupil som si dalsie Orwella do zbierky :lol: Válečný denník
pralinka Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 kuknut v Brátiske kde???? :lol: moje spravilo skusku :-) a dnes sme spolu rok :-) a dufam ze dam v piatok VETko nech mam uz svaty pokoj :)
tiborco Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 Tak dnes nám nainštalovali Magio...myslím si,že je to dobrá vecička/služba :lol:
doll Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 vyplata, predcasne ... a stretko s kamoskou ktora je uz rok a pol v UK a doniesla ukazat aj svojho UK "boyfrenda" :lol:
Nokia Zverejnené 8. Január, 2008 Zverejnené 8. Január, 2008 aj som sa zabudol pochvalit :lol:za pracu na vianoce dostanem miesto den a pol dovolenky financnu odmenu, a dost slusnu :) :)
lukas Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 prva skuska je uspesne (aspon dufam) za mnoua okrem toho este jedno B33% predmetov je hotovych
Andulqa Zverejnené 9. Január, 2008 Autor Zverejnené 9. Január, 2008 Spravila som skusku :lol: uz len jedna (ta najhorsia) a este 4 prace odovzdat a to som si myslela ze kedze vacsinu (6) som spravila v decembri ze budem mat pokoj v januari :) tuudle :)
aljak63 Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 Huraaaa! A vsetky skusky mam za sebou... S hodnotenim som celkom spokojny: 4 ACKA a 4 BECKA :lol: myslim ze to neni zle!
weirdo Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 ty co mas za skolu preboha? =O (viem co to je za skola, ale preboha, sak u nas skuskove prakticky len zacina a s ludmi sa to bude tahat minimalne do konca januara)
aljak63 Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 ja som nadmieru spokojny... ale ved predterminy a hned 1.terminy a takto pekne to vychadza :lol: kiezby to vzdy tak bolo! a este to vyzera ze pojdeme na archeologicky vyskum od utorku, takze volno nemam... ale chcem si este aspon tyzden-dva oddychnut pred startom do 2nd semestra! A samozrejme si chcem pripravit plan do Stockholmu co si pojdem kuknut :)
pralinka Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 weirdo my sme napr mali dve obdobia zapoctov, okolo oktobra/novembra, a potom prve dva tyzdne decembra, cize na predterminy mavame vzdy len posledny 13. tyzden semestra, a viac ako 2 predterminy sa fakt nedali zvladat za ten tyzden, .... normalne skuskove nam zacalo 2.januara... a konci 8.februara 2 skusky mam, v piatok mam 3. - najtazsiu zo semestra, sa tu drvim 580 stran eh :lol: a potom este 2... a k teme... dnes ma nepotesilo nic, este aj sen sa mi blby snival, a cely den s prestavkami sa ucim...takze asi tak :) :)
weirdo Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 pralinka, ja viem ze to zavisi na skole :lol: ved preto sa cudujem, ze co toto je ..
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 hehe. ked si predstavim, ze tu vasu V.E.T. som si chodil poziciavat do kniznice a citaval som to uplne dobrovolne :lol: ale tak jasne, ze by mi to bolo vela, kebyze to mam povinne. my tiez mavame hrube skripta a tiez by ma nenapadlo, ze by to niekto mohol citat len tak zo zaujmu, pretoze ked to na skusku zozeniem, zvycajne to predtym ani potom uz nechcem ani vidiet.
pralinka Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 leg ;) ved to, tam nie su hluposti (aj ked pan Lisy eh vacsinu prebral od Samuelsona, vdakabohu :lol: cize vela skody narobit nemohol)ale je ine, ked si to citam len tak, a ine, ked mi ide o skusku... ako si povedal :-) aj mna vacsinou bavia veci, ktore nie su povinne :) mne sa napr paci anatomia... :) pokial sa to nemusim ucit, ale len si tak čitkať
Nokia Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 ono ekonomia je pekna vec, ale VET kniha od pana Liseho, nech sa neurazi je napisana strasne, preto som sa z nej ani neucil, nedalo sa, az z toho boli hlava
Sniper Zverejnené 9. Január, 2008 Zverejnené 9. Január, 2008 Je síce pekné že váš tešia príspevky o škole, ale diskusie o škole, skúškach a testoch sú v samostatnej kategórii.
weirdo Zverejnené 10. Január, 2008 Zverejnené 10. Január, 2008 za 11h odlietam, za 4h idem do praglu. drzte palce! :lol:
Odporúčané príspevky