Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nehal som sa "vytocit" a zalozil som si blog na sme.sk

tak som zvedavy ako to cele dopadne :lol: :)

Zverejnené

prichod z lyzovacky, bolo bombovo, este som sa tolko nenasmial za tyzden :lol:

Zverejnené

bejbe, budem tvojou pravidelnou citatelkou (ak budes pisat dobre) :lol: :)

potesil ma ranajsi bedminton, aj ked mam zaseknuty nerv v okoli kostrce a pekne to boli, ale odohrala som, posledne vianocne nakupy, a uslo sa aj mne, rifleeee :)

Zverejnené

potesili ma vcerajsie tri hodky u kamarata... sviecky, cajicek, music, hmm..a.... :lol:

a teraz som dopapala orig lasagne...oh my god, nic lepsie snad ani neexistuje

Zverejnené

existuje....bryndzove halusky.

dnes ma budu tesit cely den.

Zverejnené

no tak to si asi nemal lasagne :lol:

bryndzaky su na druhom miest :)

Zverejnené

to nebolo mojim cielom. len ze mi strasne nechutia. lasagne.

Zverejnené

jj, dnes sú sviatky, mám rada tieto dni, ked sa ludia snažia byt lepší a milší jeden k druhému....kiežby nám t vydržalo celý rok :lol:

Zverejnené

odpisala mi jedna slecna o ktorej som si myslel ze sa uz so mnou ani nebavi :lol:

Zverejnené

ze snezi :lol: si ani nepamatam kedy naposledy padal sneh na stedry vecer

Zverejnené

Presne :lol: sneh dotvára na Štedrý deň ešte lepšiu atmosféru...a ozaj,že konečne sneží v tento deň :)

Zverejnené

OMG, tura v takejto kose. Ja si netrufnem ani skocit do obchodu na chleba :lol:

Zverejnené

Dole bolo asi mínus 7 a hmlisto. Ale hore bolo slnečno a +1. Aj na fotkách to vidieť :lol:

Zverejnené

oneskorene vianocne a meninove darceky :lol:

22'' sirokouhly monitor, nova tlaciaren s kopirkou a skenerom a 500GB disk :)

Zverejnené

Dnes som po vyše týždni bol so svojou priateľkou(u nej doma) a som z toho veľmiii šťastný,že som bol s ňou :lol: :)

Zverejnené

bol som v Presove s kamosmi na chate, aj ked len jeden den, ale spoznal som fajn ludi, videl som kopu tych, ktorych som uz dlho nestretol a vynikajuco som sa pripil (liter tvrdeho za noc a vyborna naladicka, ziadna opica). a potom este pokec s jednou holkou do 8 rano dneska :lol:

Zverejnené

dneska sa mi ani nechcelo ísť von, ale napokon bolo super, postretala som starých spolužiakov zo základnej, a úplný vrchol keď som stretla starých kamarátov, ktorých poznám strašne dlho, ale od leta som ich nevidela, úplná sranda s nimi, jedného ešte pôjdem pozrieť na gympel v januári... :lol: :)

len jedna vec ma mrzí :)

no vlastne dve, asi som si vyvrtla členok

Zverejnené

Potešila ma super lyžovačka s babami, spolužiakom a bratom a potom aj večer posedenie so spolužiakmi :lol: A hlavne - o 4 hodiny vstávam do Bratislavy! Takže sa tu zatiaľ majte :)

Zverejnené

kamarat ma povozil na jednom z mojich vysnivanych aut :lol: :) :)

ja to auto chcem!!! ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov