weirdo Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 presne udaje nemam pravdepodobne si reagoval na mna a Nokiu - preto teraz spominam moj priklad. (ale to je fuk ... )
Tom182 Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 prazdniny :lol: posedavam doma a tesim sa z toho..konecne budem mat viacej casu ma stranku..na pisanie..proste na vsetkooo :)
tiborco Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 Dnes som bol u priateľky a keďže cez sviatky sa neuvidíme,tak sme si dali darčeky - dostal som jedného pekného plyšáka,pohľadnicu a knihu o vtáčikoch :lol: ,veľmi ma prekvapila a som nesmierne rád aj za to,že aj darčeky čo som jej dal ja sa páčili :) :) ;)
Nokia Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 naaa uz som si kupil aj nove gate a bundu na snowboard, tomu sa vravi vianoce, oplieskam na seba viac ako na vsetkych naokolo :) este ze sa mi dari na vsetko najst obchody s vybornymi cenami :lol:
cizy Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 po dvdckach whitesnake, rhcp a gnr - use your illusion I som si dnes kupil aj dvojku na vianoce :lol:
Sniper Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 Dnes som bol u priateľky a keďže cez sviatky sa neuvidíme,tak sme si dali darčekyPopopopočkaj, nepísal si nedávno že ste sa rozišli??? Teda tuším ty si niečo také písal :) :lol:
tiborco Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 Hej Axel,písal som...ale to bola skôr taký problém vo vzťahu - dlhšie sme sa nevideli a začal som brať antidepresíva(mám isté psych.problémy),jej rodina mala veľa smoly,dostavovali sa aj negatívne účinky z tých liekov a to ma aj ovplyvňovalo,ju ovplyvňovali jej problémy aj moje atď...ale mám jasno - ľúbim ju a aj ona mňa :lol: Teraz to vyznieva divne,hlavne keď som v tej téme vypisoval,ale je to tak...kríza je predsa v každom vzťahu :)
tomassi Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 mail a hlavne jeho obsah od TOM-a a písomečka z ekonómiesom myslel, že to bude zase frázovité písanie poučiek, ale nienormálne pri tom trebalo aj rozmýšľaťveľmo dobrý pocit som z nej mal
weirdo Zverejnené 20. December, 2007 Zverejnené 20. December, 2007 YES!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) :) ;) :) :lol: ani som nedufal ... tam musim, musim, musim byt!!! INDULGE IN THE EXTRAVAGANCE OF
Andulqa Zverejnené 20. December, 2007 Autor Zverejnené 20. December, 2007 konecne mam pokoj od ucenia (aspon do januara) :) :) tesi ma ze vacsinu z mojich 13 ci kolkych skusok mam za sebou, tento semester bol teda fakt tazky a hlavne posledny mesiac, uf uf chcela som ist zajtra este na jednu skusku, ale mozem ju okaslat, neviem kto dava preboha skusku na piatok 21. decembra poobede, a uz sa ani neviem sustredit na ucenie, takze sa tesim ze som si to rozmyslela a mola sa venovat prijemnejsim cinnostiam :lol: a tesim sa ze tu mame vianocny cas, konecne som bola na vianocnych trhoch a dala som si dobru loksu, mnam a v cez vikend som bola na vianocnych trhoch v kosiciach a tam mali takeee dobreee vinko varene, ake som este nikdy nepila, ja inak nepijem vela ale som ho vypila pol litra a kludne by som si este dala, len sme uz museli ist naspat, chutilo tak ceresnovo-visnovo, skoda ze som sa nespytala co to bolo zac...keby mal niekto sajn, tak mi povedzte ;) a este sa tesim ze som tu budem snad castejsie zas ;) idem si vyzdobit svoj avatar a podpis, ako minuly rok, nech tu vnesiem trosku vianoc ;)
Nokia Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 isli sme s kamosmi na sipky ale skoncili sme na biliarde, tak dobre som sa uz dlho nezasmial pri tom :lol: :)
aljak63 Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 Mna vcera potesilo ze som spravil filozofiu na Becko, a latinu mam tiez Becko :lol: Takze moja statistika v indexe je : 6 misii kompletnych : 2krat ACKO, 4krat BECKO... predomnou uz len 2 skusky! No kraaasa! A este ma potesilo ze konecne mam Vianoceeee... a prazdniny, volno, pohodu, atd atd :) MERRY XMAS!!! :)
arwiel Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 KONEČNÉÉÉ ;) SOM DOMÁÁÁ :lol: a včera som videla indiánov ;) a Adriána a ešte si na mňa pamätal ;) a bola som s drahým ;) a šla som z NR na aute :) a bola som kúpiť posledné dárečky ešte v Nr ;) a objavila som v NR super kníhkupectvo+antikvariát, kde je to krásne, super hudba v pozadí, úžasná vôňa a robia tam naši bývalí gympláci ;) a júúúúúj! :)
hisham Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 Okolo polnoci ma potešil jeden polhodinový hovor :lol: Potom že jeden darček je už odoslaný :)A dnes to, že sme tak trochu zdupkali zo scholy a kúpila som darček už aj kamoške. Takže mi zostáva už len rodine zohnať :) +edit: A PRÁZDNINYYYYYYY!!!! ;)
nutrinka Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 návšteva v antikvariáte a šesť knižiek, si ich doma zabalím a dám pod stromek, nech mám nejakú radosť na vianoce :lol: a super bola tá bitka s phersuom o niektoré knihy :) a skvelé darčeky k narodeninám a k vianociam od neho :) jaj a ešte ukončené skúšky a zápočty, v januári už len dva predmety... a možno mi vyjde s niektorými /obľúbenými ;)/ spolužiakmi januárová prax ;)
phersu Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 hlavne ked som si vytiahol dickensa z hornej policky kde ona nedociahla :lol:
Ignatius Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 Konečne som sa donútil prečítať (resp. aspoň preletieť) tie nespočetné stovky príspevkov v kategóriách, kam som moc času nemal chodiť... Človek je zas o kopec vecí bohatsí :lol: :)
doll Zverejnené 21. December, 2007 Zverejnené 21. December, 2007 vcerajsi firemny vecierok :lol: uplna kvalitka co sa programu tyka..osobneho :) nepocitajuc Diabolske husle a Katku Hasprovu, co bolo fcelku zaujimave, tak to bol jeden z naj vecerov ake som kedy zazila... bola som zasvatena do P1 systemu tak ako sa patri... :) zoznamovacky, kecacky, tancovacky, aj sladacik ... hmmm dve minutky odtial bol jeden podnik...no a kazdu chvilku som tam s niekym bola...sakris, ale aj pila ;) .. ale len do paradnej nalady... a bola som zaradena do "top 5 vystrih" .. hmm, co vsetko narobi jeden gombik, ked sa rozopne...hmm ;) ... hmm, ked mna to tak bavi... ;) aa...navrat o tretej..a pisanie si smsiek do stvrtej...a ked som si rano precitala co som vlastne pisala, tak som hned rano volala a ospravedlnovala sa, odvolavala ;) a takto som zavolala viacerym ludom...sakra, tolka hanba...
aljak63 Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 Neska som sa po 6 mesiacoch konecne ostrihal, no a vyzera to celkom privetivo - som inak krasny :lol: ...to co som mal predtym sa uz nedalo ani ocesat a vyzeral som ako Zvonec ... :) a este sme postavili krasny stromek, tento rok este vynimocnejsi lebo na vrchol stromku som dal Lammu! :)
arwiel Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 stromček už máme aj my... moja práca... :lol:
Tom182 Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 vyzeral som ako Zvonecno konecne...uz ma bolela hlava z toho neustaleho cinkania :lol::)
tomassi Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 Lamma na stromčekuno neviem čisa to bude Joulupukki-mu páčiť mňa potešil Manuel Almunia a jeho vynikajúci penaltový zákroka ešte viac som sa tešil po krásnej hlavičke Nicklas-a Bendtner-a
Proteus Zverejnené 22. December, 2007 Zverejnené 22. December, 2007 Som už doma a sviatky môžu začať. Som si otvoril darček, čo som si objednal priamo z Japonska. Krásne plniace pero. Ked budú fotky ukážem. :lol: Ked bude záujem. Veľa darčekov som doniesol, pokúpil. Sebe aj ostatným. Paráááda. Už nech tu je štedrý večer.
Odporúčané príspevky