Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

verim ze v pondelok sa potesim po skuske novyyym snowboardom Rossignol, topankami, spevnenymi rukavicami nech si nepolamem hned zapastie :lol:,a nohavicami

a potom budem braaaaaaaaaaaazdit (a hlavne asi padat :) ) povianocny sneh

Zverejnené

Síce to nebolo dnes,ale včera ma potešilo krásny deň strávaný s mojou priateľkou :lol: :)

Zverejnené

v poslednych dnoch ma tesi pritomnost jedneho cloveka....vcera to bolo 5,5 hodiny, cisto osamote...hmmmm :) :lol:

Zverejnené

Dnes som mal skusku z tvorby www stranok a dostal som A a to som sa ani neucil dufam ze to takto pojde dalej

Zverejnené

Na NOSke dnes chýbala juchú! Takže skúšanie nebolo :lol: A sedela som s milým ťuťom Jankom s peknými rukami, ktorý mi povysvetľoval všetko možné. Ale nedal mi oznamko s erotickým podtónom :) A to, že chýbala, znamená ešte jedno. Totiž že sa to musím naučiť na zajtra :)

Zverejnené

jedna skvelá knižka ako darček :lol:

najkrajšie na tom je, že ju priateľ veľmi chcel tiež, ale dal ju aj tak mne :)

Zverejnené

Dostal som Acko zo skusky - Dejiny staroveku (EGYPT) ... Vybral som si temu kde neni co pokazit - Pyramidy :lol:

Dalej ma potesili nutrinka a phersu ... darovali mi krasnu knihu Sandro Botticelli - no kraaaaasa!!! :) Vdakujeeem!

Zverejnené

to ja sa tu áčkami chváliť nebudem, lebo by som sem musela prispievať každú chvíľu :lol: /no krista, len keby ma zajtra nečakali dva najťažšie zápočty na celej katedre, tak aj na prospechové by som útočila ;) /

vlastne, dnes bol veľmi príjemný deň celý, už to ráno v kaviarni s aljakom a phersuom bolo super :)... a tá čašníčka nás žerie :) /bodajby aj ne, keď sme tam na striedačku s krušovicami skoro každý deň/

Zverejnené

juch idem si kupit burton snowboard dosku v hodnote nejakych 15tisic za 3500... tomu sa hovori kupa storocia... a je este aj nova :lol:

Zverejnené

Huraaaa! A su za mnou dalsie skusky... :lol: :) ;)

Proseminar z KlasArch - Acko

Predarchaicke Grecko - Becko

Takze uz mam 4 predmety za sebou (2krat: Acko, a 2krat: Becko) ... a predomnou su uz len dalsie 4 :)

Zverejnené

mam boaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

hnedy so zlatymi, oranzovymi, a ruzovymi kvetinkamiii :lol:

a topanky, a prilbuuu, a rukavicee, a okuliare, a juchuchuuuuuu po vianociach sa ide na sneeeh :)

Zverejnené

aj ja budem mat :)

burton doska, burton viazanie, celokozene boty s vyberatelnou topankou :) vsetko nove, za 10 tisic :lol:

Zverejnené

antikvariat a dalsia knizka o Irane do zbierky...jaaj paradicka :lol:

Zverejnené

No dnes sme poflákali so sestrou v BA,bol som v jej škole(možno v mojej budúcej),v prírodovednom múzeu,kde som si hlavne pozrel vtáčiky no a vianočné trhy :lol:

Zverejnené

mam A z ustnej skusky z Analyzy a riadenia portfolia u stareho prof. Ing. ralbovskeho, PhD. :lol:

a asi som spravil aj skusku z Projektoveho managementu. a to sme polhodinu predtym len krutili hlavami, ked sme sa dozvedeli ako pochodila prva skupina. ale asi som to dal, lebo som to napokon vsetko vedel.

Zverejnené

^ ^ ^

:lol: :)

edit: plus prišla mi faktúra za mobil a prešvihla som to iba o 60 SK! Som sa bála že mi príde štvorčíselná suma a takto v pohode to dopadlo :)

Zverejnené

uz som doma. ocinko dal Brno-BB za 2:50 mimo dialnic. macher.

Zverejnené

weirdo len ma tak napadlo ako si spomenul tu trasu tak kolega mal v starej robote kolegu co daval BA-BB za take casy ako hodinka a pol a podobne, a to este ked neboli spravene obchvaty zarnovice atd...

az pred dvoma rokmi mu boli na pohrebe

Zverejnené

Popri cestách by mali byť snajperi čo by takýchto podobných hazardérov zostrelovali z cesty. Pre istotu.

Zverejnené

nebolo to dnes ale v jednej spolužiačke som objavila skrytého metláka, pozná tu v NR metlácke bary a pôjdeme spolu a ešte pár báb zbalíme, sa teším jak malý Jojo... nechcite ma potom nik vidieť, budem nechutne čierna... teda bledá v čiernom... :lol: júúúúj! tešim še! :)

Zverejnené

dnesne dve uspesne zvladnute prezentacie..cim som vlasten akoby uzavrel tento rok..a zajtra rano padam domooooov :lol:

Zverejnené

Popri cestách by mali byť snajperi čo by takýchto podobných hazardérov zostrelovali z cesty. Pre istotu.

vies Axel, niezeby som chcel obhajovat tento styl jazdy, ale ked ti v aute sedi decko, ktore ma 40C, tak ver ze nebudes mat lahku nohu na plyne.
Zverejnené

Dnes sme mali 6 hodín a ani jednu z toho som sa neučila - predmety mi vyšli tak, že som na každej pozerala film :) A našla som náhradné kľúče, o ktorých som si myslela, že som ich už tiež stratila. Fuuuuh :lol:

Zverejnené

ale ked ti v aute sedi decko, ktore ma 40C

Koľko % hazardérov na cestách má vzadu decko so 40°C teplotou?
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov