pralinka Zverejnené 15. December, 2007 Zverejnené 15. December, 2007 verim ze v pondelok sa potesim po skuske novyyym snowboardom Rossignol, topankami, spevnenymi rukavicami nech si nepolamem hned zapastie :lol:,a nohavicami a potom budem braaaaaaaaaaaazdit (a hlavne asi padat :) ) povianocny sneh
tiborco Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 Síce to nebolo dnes,ale včera ma potešilo krásny deň strávaný s mojou priateľkou :lol: :)
doll Zverejnené 16. December, 2007 Zverejnené 16. December, 2007 v poslednych dnoch ma tesi pritomnost jedneho cloveka....vcera to bolo 5,5 hodiny, cisto osamote...hmmmm :) :lol:
phersu Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 Dnes som mal skusku z tvorby www stranok a dostal som A a to som sa ani neucil dufam ze to takto pojde dalej
hisham Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 Na NOSke dnes chýbala juchú! Takže skúšanie nebolo :lol: A sedela som s milým ťuťom Jankom s peknými rukami, ktorý mi povysvetľoval všetko možné. Ale nedal mi oznamko s erotickým podtónom :) A to, že chýbala, znamená ešte jedno. Totiž že sa to musím naučiť na zajtra :)
nutrinka Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 jedna skvelá knižka ako darček :lol: najkrajšie na tom je, že ju priateľ veľmi chcel tiež, ale dal ju aj tak mne :)
aljak63 Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 Dostal som Acko zo skusky - Dejiny staroveku (EGYPT) ... Vybral som si temu kde neni co pokazit - Pyramidy :lol: Dalej ma potesili nutrinka a phersu ... darovali mi krasnu knihu Sandro Botticelli - no kraaaaasa!!! :) Vdakujeeem!
nutrinka Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 to ja sa tu áčkami chváliť nebudem, lebo by som sem musela prispievať každú chvíľu :lol: /no krista, len keby ma zajtra nečakali dva najťažšie zápočty na celej katedre, tak aj na prospechové by som útočila ;) / vlastne, dnes bol veľmi príjemný deň celý, už to ráno v kaviarni s aljakom a phersuom bolo super :)... a tá čašníčka nás žerie :) /bodajby aj ne, keď sme tam na striedačku s krušovicami skoro každý deň/
Nokia Zverejnené 17. December, 2007 Zverejnené 17. December, 2007 juch idem si kupit burton snowboard dosku v hodnote nejakych 15tisic za 3500... tomu sa hovori kupa storocia... a je este aj nova :lol:
aljak63 Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 Huraaaa! A su za mnou dalsie skusky... :lol: :) ;) Proseminar z KlasArch - Acko Predarchaicke Grecko - Becko Takze uz mam 4 predmety za sebou (2krat: Acko, a 2krat: Becko) ... a predomnou su uz len dalsie 4 :)
Nokia Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 skuska na ktoru som sa vobec neucil za A :lol:
pralinka Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 mam boaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard hnedy so zlatymi, oranzovymi, a ruzovymi kvetinkamiii :lol: a topanky, a prilbuuu, a rukavicee, a okuliare, a juchuchuuuuuu po vianociach sa ide na sneeeh :)
Nokia Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 aj ja budem mat :)burton doska, burton viazanie, celokozene boty s vyberatelnou topankou :) vsetko nove, za 10 tisic :lol:
Tom182 Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 antikvariat a dalsia knizka o Irane do zbierky...jaaj paradicka :lol:
tiborco Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 No dnes sme poflákali so sestrou v BA,bol som v jej škole(možno v mojej budúcej),v prírodovednom múzeu,kde som si hlavne pozrel vtáčiky no a vianočné trhy :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 mam A z ustnej skusky z Analyzy a riadenia portfolia u stareho prof. Ing. ralbovskeho, PhD. :lol:a asi som spravil aj skusku z Projektoveho managementu. a to sme polhodinu predtym len krutili hlavami, ked sme sa dozvedeli ako pochodila prva skupina. ale asi som to dal, lebo som to napokon vsetko vedel.
hisham Zverejnené 18. December, 2007 Zverejnené 18. December, 2007 ^ ^ ^ :lol: :) edit: plus prišla mi faktúra za mobil a prešvihla som to iba o 60 SK! Som sa bála že mi príde štvorčíselná suma a takto v pohode to dopadlo :)
weirdo Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 uz som doma. ocinko dal Brno-BB za 2:50 mimo dialnic. macher.
Nokia Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 weirdo len ma tak napadlo ako si spomenul tu trasu tak kolega mal v starej robote kolegu co daval BA-BB za take casy ako hodinka a pol a podobne, a to este ked neboli spravene obchvaty zarnovice atd...az pred dvoma rokmi mu boli na pohrebe
Sniper Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 Popri cestách by mali byť snajperi čo by takýchto podobných hazardérov zostrelovali z cesty. Pre istotu.
arwiel Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 nebolo to dnes ale v jednej spolužiačke som objavila skrytého metláka, pozná tu v NR metlácke bary a pôjdeme spolu a ešte pár báb zbalíme, sa teším jak malý Jojo... nechcite ma potom nik vidieť, budem nechutne čierna... teda bledá v čiernom... :lol: júúúúj! tešim še! :)
Tom182 Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 dnesne dve uspesne zvladnute prezentacie..cim som vlasten akoby uzavrel tento rok..a zajtra rano padam domooooov :lol:
weirdo Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 Popri cestách by mali byť snajperi čo by takýchto podobných hazardérov zostrelovali z cesty. Pre istotu.vies Axel, niezeby som chcel obhajovat tento styl jazdy, ale ked ti v aute sedi decko, ktore ma 40C, tak ver ze nebudes mat lahku nohu na plyne.
hisham Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 Dnes sme mali 6 hodín a ani jednu z toho som sa neučila - predmety mi vyšli tak, že som na každej pozerala film :) A našla som náhradné kľúče, o ktorých som si myslela, že som ich už tiež stratila. Fuuuuh :lol:
Sniper Zverejnené 19. December, 2007 Zverejnené 19. December, 2007 ale ked ti v aute sedi decko, ktore ma 40CKoľko % hazardérov na cestách má vzadu decko so 40°C teplotou?
Odporúčané príspevky