Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ozaj taka otazocka...len na okraj...este pred barom som mal v ruke datle..nevideli ste ich niekto aj potom? stratili sa mi :lol:

viem, že ti padli, ale keďže si mal vtedy bližší rozhovor s mojou spolužiačkou, povedal si, že môžeš tie datle je*ať :)
Zverejnené

ahaaa :lol: tak tu som prisiel o tie datle :) tak v tomto pripade ma uz nejake datle vobec nezaujimaju :) ;)

Zverejnené

konecne sa mi podarilo presvedcit moj program, aby robil aspon cast z toho co chcem

EDIT: uz funguje uplne :lol: :) :) ;)

Zverejnené

dnes ma potešilo poobedie s mojou kamaláskou, boli sme na korčuliach, potom sme pozerali pár filmov... teší ma pocit, že mám okolo seba pár strašne príjemných ľudí...

teší ma to, že mám konečne funkčný net...

Zverejnené

bola som sa vcera vyburit... malo to byt iba popijanie v nejakom bare, nakoniec sme obehali tri a skoncili mimo mesta na diskoteke....

striedali sme pitivo ... co sa dnes rano aj prejavilo :lol: .. nalada sa zdvihala...a musim priznat, ze chlapi mala fajn podivanu, ked som sa ja a kamoska objavili na parkete...juuuuj, dobre sme sa vyblaznili...

lenze, prislo mi zle, tak taxan to zachranil,...lenze co cert nechcel, asi tusil, mamca si na mna pockala... ja v naliatom stave....lahla do postele, a zachvilu sprinty na zachod...alkohol v zaludku to uz nezvladol.... :) a to bol vrchol

dnes rano prednaska....ale brala som to s humorom, a pak bolo fajn....

aaaaau...len ta hlava a brucho

Zverejnené

Vaňa! Oooo bože, to bola slaaasť.

A celý víkend ma tešili skvelé megasuper dozvuky. Tam bola taká sranda!! :lol:

Zverejnené

Vcerajsi darcek k narodeninkam. :lol:

Od nut :) a dostal som dve krasne knizecky

Zverejnené

Super,predsa dnes nebola u nás odstávka elektriny :lol: (teda dúfam,že ani nebude v najbližšom čase)

Zverejnené

spojim rovno vcerajsok aj dnesok :lol: vcera ma potesila bleskova navsteva BA..a nove knizky v batohu :) a dnes..konecne vysiel casopis Cestovatel a moj clanok...straaasne sa tesim :) ;) ;)

Zverejnené

prezentacia projektu z Databaz a zapocet. mam 54 bodov zo 60 a skusku uz budem vediet.

uz som sa s tym MS Access celkom naucil robit. bol to dobry predmet.

Zverejnené

Vcerajsia donaska knihy z BA este si najst cas na jej precitanie

Zverejnené

išla som dnes z NR s bývalým a pokecali sme ako nikdy... :) mno...

v tých oných časoch sme sa radšej venovali iným veciam... :)

a už len týždeň! :lol:

Zverejnené

konecne vikend :) takze uz len to je zosobnena radost...a aby toho nebolo dost este stale ma velmi tesi vcerajsie pracovne stretnutie v cestovnej kancelarii kde sme sa bavili o mojom pripadnom posobeni ako sprievodca...jaaj lietam :lol:

Zverejnené

Ma potešilo,že dnes mám konečne celkom dobrý deň :lol: ...a že Heikki Kovalainen sa stal pilotom môjho oblúbeného Mclaren-u :)

Zverejnené

Nürnberger Lebkuchen, Gebäck und andere feine Spezialitäten :)

A v takých krásnych škatuľkách to všetko je! :lol:

Zverejnené

ah jaj Lebkuchen, to som v Nemecku pomaly pol roka mavala na ranajky, staci mi :)

vecer bez ucenia & vianocne trhy & varene vinko & ciganska & ovocny cajik & kamarati & :lol: = :)

Zverejnené

nové mince do zbierky čím som konečne preskočil métu 850 kúskov :lol:

Zverejnené

Mama s bratom mi dali peniaze nech si k vianociam kupim knihy, tak som si dnes zasiel do antiku a kupil som si dalsich 28 kuskov mama len prevratila ocami :lol:

Zverejnené

Mama s bratom mi dali peniaze nech si k vianociam kupim knihy, tak som si dnes zasiel do antiku a kupil som si dalsich 28 kuskov mama len prevratila ocami

No mohol si pripojit aj zoznam, aby sme vedeli co ti mame zavidiet :lol:

Zverejnené

Tss tss rypavec, mama mi ich zabavila tak nenapisem zoznam dostanem ich az 24.decembra

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov