game Zverejnené 5. Máj, 2006 Zverejnené 5. Máj, 2006 veľmi rozhodne ma potešili chatári z Čachtíc, že všetci došli živí a zdraví a dokonca aj LEG :lol: ... tak ešte aby poslúchali a došli celí aj späť a budem potešená úplne :) :)
indiana Zverejnené 5. Máj, 2006 Zverejnené 5. Máj, 2006 Game Chodievaš do Čachtíc? Ja som z NMnV, to nie je ďaleko. K téme:potešilo ma, ako perfektne mi drahý dnes vymaľoval kuchyňupotešilo ma, že v utorok idem na školenie do budúceho zamestnania a zrejme od stredy tam aj nastupujempotešil ma pekný deň, bola som s dcérkou vonku na dvore
Andulqa Zverejnené 6. Máj, 2006 Autor Zverejnené 6. Máj, 2006 potesila ma vcera paradna stretavka v Rusovciach, uz mi ti moji spoluziaci zo strednej chybali, po niektorych som nevidela odkedy sme pred tromi rokmi zmaturovali :) dufam ze skoro sa zorganizuje dalsia, bolo to taaak super :) :lol: ;)
RoSo Zverejnené 6. Máj, 2006 Zverejnené 6. Máj, 2006 Andulqa - vy ste sa stretli už po troch rokoch? A čo ma potešilo? Je to veľmi zvláštne, ale zavolala mi svokra a bola rada, že ma počuje :lol:
Andulqa Zverejnené 6. Máj, 2006 Autor Zverejnené 6. Máj, 2006 RoSo no hej :) sak sme spolu chodili osem rokov do jednej triedy, tak sme sa chceli vidiet, pokecat, podobne velke stretko sme mali uz davno, pred dvomi rokmi :) ale bude aj ad revidendum v 2008 ;) toto bolo len take stretko "mensie" :lol: aj ked bolo nas tam 21 a aj nasa triedna sa na chvilku ukazala ;) parada ;)
Nokia Zverejnené 6. Máj, 2006 Zverejnené 6. Máj, 2006 vcera sme mali super firemnu teambuildingovu akciu.. musim zhodnotit ze to bola najlepsia akcia vo firme na akej som kedy bol :) :lol:
Andulqa Zverejnené 6. Máj, 2006 Autor Zverejnené 6. Máj, 2006 zajtra idem do Bojnic na strasidlaa :lol: :)
indiana Zverejnené 6. Máj, 2006 Zverejnené 6. Máj, 2006 Čo ma dnes potešilo? Dnes mi drahý vymaľoval obývačku...cmuk.Syn mal zápas a vyhrali 16:0, dal dva góly. A trochu ma mrzí, že sme nemohli ísť na tú akcion do Čachtíc, bo nás Linki volal, ale nuž nedalo sa...někdy příště...
Linkman Zverejnené 7. Máj, 2006 Zverejnené 7. Máj, 2006 mna dnes potešilo že som zdravý a celý došiel domov :lol:
RoSo Zverejnené 9. Máj, 2006 Zverejnené 9. Máj, 2006 Pred chvíľou ma potešil príspevok od Hellé.Zistil som, že nie som sám, ktorý dokáže zazmätkovať :lol: Z času na čas sa stávajú veci, ktoré nechápeme, ale život je napriek tomu krásny.
RoSo Zverejnené 9. Máj, 2006 Zverejnené 9. Máj, 2006 Ahoj Hellé, no povedz sama, nie je to dobrý pocit zistiť, že netrapošíš sama na tomto svete? :lol:
weirdo Zverejnené 9. Máj, 2006 Zverejnené 9. Máj, 2006 som uplne vyhukany ... bol som v restike na obed, ale menicka uz dosli a poobednajsie jedlo sa este len varilo. dal som si cesnacku (jedine co mali, mimochodom fantasticka) a pani majitelka to nechala na ucet podniku, kedze moj vyber nemali ... vau.
weirdo Zverejnené 9. Máj, 2006 Zverejnené 9. Máj, 2006 U Tanciciho Hrocha, mestska cast Kralovo Pole, Brno - vsetkych vrele pozyvam :lol:
RoSo Zverejnené 9. Máj, 2006 Zverejnené 9. Máj, 2006 Aha :lol: Už som si myslel, že sa mení myslenie slovákov.
weirdo Zverejnené 9. Máj, 2006 Zverejnené 9. Máj, 2006 to by som pouzil 10 smajlikov s padajucou sankou
Sniper Zverejnené 10. Máj, 2006 Zverejnené 10. Máj, 2006 Na to že sa takmer vôbec neučím, mal som z testu z angličtiny 92/100 :lol:
jaa Zverejnené 12. Máj, 2006 Zverejnené 12. Máj, 2006 dnes/vlastne vcera/ ma potesilo to, ze som spravila dve skusky dokonca lepsie, nez som ocakavala :lol: a myslela som, ze ma potesi, ze sa konecne riadne vyspim, no to iste... pol tretej a jaa nemozem zapsat...
Sniper Zverejnené 13. Máj, 2006 Zverejnené 13. Máj, 2006 Dnes je celkom príjemný deň.Je sobota, vonku je príjemne teplo, doma je kľud, pohoda...
doll Zverejnené 13. Máj, 2006 Zverejnené 13. Máj, 2006 juu,potesilo ma korculovanie s kamoskou....ehm,aj zastavka v dvoch krcmach :lol: /samo ze na kofču :) /
weirdo Zverejnené 13. Máj, 2006 Zverejnené 13. Máj, 2006 dnes som si dobre pokecal so spolubyvajucim ... aj pivko bolo dobre ... paradicka :lol:
nutrinka Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 jupí, jupí, jupí.lepší telefonát som mať nemohla... :) jupí, jupí, jupí. už mám titul.ďakujem našim adminom :lol: :)
Andulqa Zverejnené 15. Máj, 2006 Autor Zverejnené 15. Máj, 2006 ze som dnes mala skusku z predmetu, ktory som mala v tomto semestri jedina a ze som tam dosla, profak tam pobehovala a nechal ma veselo opisovat z poznamok :) :lol: :) az taku benevolenciu som od neho necakala, hehe ;)
Odporúčané príspevky