Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

veľmi rozhodne ma potešili chatári z Čachtíc, že všetci došli živí a zdraví a dokonca aj LEG :lol: ... tak ešte aby poslúchali a došli celí aj späť a budem potešená úplne :) :)

Zverejnené

Game

Chodievaš do Čachtíc? Ja som z NMnV, to nie je ďaleko.

K téme:

potešilo ma, ako perfektne mi drahý dnes vymaľoval kuchyňu

potešilo ma, že v utorok idem na školenie do budúceho zamestnania a zrejme od stredy tam aj nastupujem

potešil ma pekný deň, bola som s dcérkou vonku na dvore

Zverejnené

potesila ma vcera paradna stretavka v Rusovciach, uz mi ti moji spoluziaci zo strednej chybali, po niektorych som nevidela odkedy sme pred tromi rokmi zmaturovali :) dufam ze skoro sa zorganizuje dalsia, bolo to taaak super :) :lol: ;)

Zverejnené

Andulqa - vy ste sa stretli už po troch rokoch?

A čo ma potešilo? Je to veľmi zvláštne, ale zavolala mi svokra a bola rada, že ma počuje :lol:

Zverejnené

RoSo

no hej :) sak sme spolu chodili osem rokov do jednej triedy, tak sme sa chceli vidiet, pokecat, podobne velke stretko sme mali uz davno, pred dvomi rokmi :) ale bude aj ad revidendum v 2008 ;) toto bolo len take stretko "mensie" :lol: aj ked bolo nas tam 21 a aj nasa triedna sa na chvilku ukazala ;) parada ;)

Zverejnené

vcera sme mali super firemnu teambuildingovu akciu.. musim zhodnotit ze to bola najlepsia akcia vo firme na akej som kedy bol :) :lol:

Zverejnené

zajtra idem do Bojnic na strasidlaa :lol: :)

Zverejnené

Čo ma dnes potešilo?

Dnes mi drahý vymaľoval obývačku...cmuk.

Syn mal zápas a vyhrali 16:0, dal dva góly.

A trochu ma mrzí, že sme nemohli ísť na tú akcion do Čachtíc, bo nás Linki volal, ale nuž nedalo sa...někdy příště...

Zverejnené

mna dnes potešilo že som zdravý a celý došiel domov :lol:

Zverejnené

Pred chvíľou ma potešil príspevok od Hellé.

Zistil som, že nie som sám, ktorý dokáže zazmätkovať :lol: Z času na čas sa stávajú veci, ktoré nechápeme, ale život je napriek tomu krásny.

Zverejnené

ty jeden bakaný, škodoradostný RoSo :lol: :)

Zverejnené

Ahoj Hellé,

no povedz sama, nie je to dobrý pocit zistiť, že netrapošíš sama na tomto svete? :lol:

Zverejnené

som uplne vyhukany ... bol som v restike na obed, ale menicka uz dosli a poobednajsie jedlo sa este len varilo. dal som si cesnacku (jedine co mali, mimochodom fantasticka) a pani majitelka to nechala na ucet podniku, kedze moj vyber nemali ... vau.

Zverejnené

U Tanciciho Hrocha, mestska cast Kralovo Pole, Brno - vsetkych vrele pozyvam :lol:

Zverejnené

Aha :lol: Už som si myslel, že sa mení myslenie slovákov.

Zverejnené

to by som pouzil 10 smajlikov s padajucou sankou

Zverejnené

Na to že sa takmer vôbec neučím, mal som z testu z angličtiny 92/100 :lol:

Zverejnené

dnes/vlastne vcera/ ma potesilo to, ze som spravila dve skusky dokonca lepsie, nez som ocakavala :lol: a myslela som, ze ma potesi, ze sa konecne riadne vyspim, no to iste... pol tretej a jaa nemozem zapsat...

Zverejnené

Dnes je celkom príjemný deň.

Je sobota, vonku je príjemne teplo, doma je kľud, pohoda...

Zverejnené

juu,potesilo ma korculovanie s kamoskou....ehm,aj zastavka v dvoch krcmach :lol: /samo ze na kofču :) /

Zverejnené

dnes som si dobre pokecal so spolubyvajucim ... aj pivko bolo dobre ... paradicka :lol:

Zverejnené

jupí, jupí, jupí.lepší telefonát som mať nemohla... :)

jupí, jupí, jupí. už mám titul.ďakujem našim adminom :lol: :)

Zverejnené

ze som dnes mala skusku z predmetu, ktory som mala v tomto semestri jedina a ze som tam dosla, profak tam pobehovala a nechal ma veselo opisovat z poznamok :) :lol: :) az taku benevolenciu som od neho necakala, hehe ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov