Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

takze stary zblbnuty disk odzalohovany na novy, prisiel som len o par drobnosti bez ktorych sa obidem, a potesilo ma ze konecne som aj vyuzil na stole leziaci nevyuzivany 160GB disk, vymenou za ten 80GB som si celkom pomohol prvy uz nestiha kapacitne :lol:

Zverejnené

včera som si spravila krásny vílet na nitriansky hrad, blbli sme so spolužiačkami, fotili sa, šli na pizzu, zapojili sa do súťaže avon, vyfotila som si hammela, večer sme si boli posedieť, na priváte som dlho do noci kecala so spolubývajúcimi a spať som šla až okolo druhej ráno.... taký príjemný deň.... :lol:

Zverejnené

dostal som sa spat k svojim dokumentom ano ano, premohol som billa gatesa :) :lol: :)

Zverejnené

na to ze by som mal doma lezat a nechcelo sa mi ist, tak na tej akcii na ktoru som sa vybral som sa dost dobre zabavil :lol: :) len skoda ze som nemohol byt dokonca, kedze treba vstavat :)

Zverejnené

aj napriek tomu ze som mala velmi vycerpavajuci tyzden, musim skonstatovat, ze sa mi pacil

- konferencia v Bratislave

- pizza s kolegynami, z tohto stretka sa vyklul paradny vecer, pri ktorom sme sa uvolnili a boli sme ako dobre kamosky

- stretko s kamoskou zo strednej skoly

- vcerajsia pizza s mojim drahym...a nasledne "pozeranie filmu" :)

skoda len ze dnes prsi....a mamca asi nepojde k babke :lol: .. no nic, vrhnem sa na cistenie akvaria

Zverejnené

kúpila som malinkému vláčik a mal z toho toľkú radosť a ja zas z neho.... :) :lol:

Zverejnené

mna vcera potesila navsteva u kamosky aj s jej babatkom, zlatunky je strasne, sme si "pokecali", jak sa na mna skeril, no rozkosny je :lol:

a dnes, pekny dnik s drahym, uz mame tri roky :) :) ;)

Zverejnené

dnesny nocny poker, nezostal som v minuse, ale odchadzal som 70korun v pluse co je oproti minulemu tyzdnu velky uspech :lol:

Zverejnené

Mame sa uz vodi lepsie, uz nema ani bolesti a ze uz konecne viem co jej je

Zverejnené

CD od Zuzky Smatanovej - Tabletky odvahy a kniha od Matkina - Mexická vlna.

:lol:

Zverejnené

dobrý obedík... v jedálni myslia na nás-milovníkov bryndze... :lol:

Zverejnené

hlavne píšme jasné, čitateľné a zrozumiteľné príspevky :lol: ďakujeme pekne :)

Zverejnené

veľmi by ma potešilo, keby už konečne prišli do predajne ruské slovníky, ale stále mi len vravia, že sú vytlačené, ale ešte nie je prepočítaná cena.... už druhý týždeň...malo by ma to aj tešiť, lebo sa z nich nemusím učiť, ale je to práve ruština, ktorá ma tu baví....

tak sa teším na ne.... možno na konci týždňa....

Zverejnené

nasli sme plugin do Mirandy, ktory sifruje komunikaciu. konecne ziadny strach z nejakeho ITaka onanujuceho na tom, co pisem.

Zverejnené

to chcem aj ja :lol: ... sakra, tie tretie osoby v mojej praci mi lezu na nervy :)

Zverejnené

weirdo neviem preco si myslis ze admin nema co ine na robote ako sledovat si icq komunikaciu ludi vo firme

ked som robil admina, kazdy sa ma pytal ci to mozne je, hovoril som ano, ale nikdy som si necital nikoho maily, necital si nikoho icq komunikaciu z jednoducheho dovodu - nikdy na to nebol cas a chut

neviem preco si niekto mysli ze admina zaujima zrovna to co si on pise :lol:

Zverejnené

to by si sa divili akych aktivnych adminov v nasom podniku mame :lol:

pred nedavnom bonzli niekoho, kto si chatoval s inym zamestnancom a vulgarne hanil management nasej firmy...do kopie dalo vedenie "everyone power one" a vedel uz o tom kazdy... a bolo to poslane z dovodu upozornenia...

jasne ze zalezi o aku firmu ide...je rozdiel IT company a vyrobna

Zverejnené

ja som robil admina u jedneho z najvacsich providerov na slovensku, ziadnej vyrobne :lol:

a zas pochybujem ze si to citali, ono sa da uplne jednoducho nastavit filter ktory bude odchytavat komunikaciu a vyberat tu kde budu nejake klucove slova... toto je bezna vec ze sa filtruju vulgarizmi v kombinacii s menami vo firme, resp funkciami..

si nemysli ze sedeli za pc, citali si niekoho komunikaciu a zrovna vtedy odchytili ako nadavali na manazment :) statisticky je sanca na to je dost miziva :)

Zverejnené

nie je jednoduchšie vôbec icq a messengre nepovoliť ?

icq asi pred dvomi tromi rokmi u nás fungovalo, potom prestalo. jednoducho sa nepripojíš.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov