Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Počuj VERTi... minule si mal tuším 11 litrov na účte o ktorých si nič nevedel, dnes síce len dva, ale už to stačí na to aby to začalo byť podozrivé...

Priznaj sa!!!

:lol:

Zverejnené

pizza s byvalim spoluziakom a ze nam vykachlickovali vchodovu halu na prizemi.

plus este vcera ma potesilo stretnutie s nut v BA.

Zverejnené

nove audio doma .. akurat skoda, ze nie je moje :/

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Zverejnené

plus este vcera ma potesilo stretnutie s nut v BA.

heh, to potešilo aj mňa, bolo fajn :)

aj škola ma teší, je tu super, len keby ma v pondelok ráno nezabíjal ten "pravek" /že pravek, pche, z tých dvoch hodín o ňom hovoril možno päť minút, ale keby aspoň ten zvyšok bol zaujímavý ;) koho zaujíma, koľké výročie oslavuje kodaňské múzeum, ked som na klasickej archeo :lol: /

a privát je nummero uno :)

inak čaute ;)

Zverejnené

v Trnave priamo, na kraji, Tajovského, asi posledná ulica tam

Zverejnené

Potešila ma moja holka, ktorá si sama vo firme vymenila router, zapojila, nakonfigurovala a spojazdnila net. Šikovná :lol:

Zverejnené

potesilo ma vedomie, ze existuju ludia o dost starsi odo mna, ktori su podstatne infantilnejsi ako ja :lol:

Zverejnené

ja mám prvé Áčko!!! z angliny!!! a že jediná z triedy!!!

lol, ale už som sa z tej hodiny stihla aj uliať, takže mi to pri tej starej rachetle trt pomôže, vraj už pekne pindala :lol:

Zverejnené

Počuj VERTi... minule si mal tuším 11 litrov na účte o ktorých si nič nevedel, dnes síce len dva, ale už to stačí na to aby to začalo byť podozrivé...

Priznaj sa!!!

:)

Hehe a načo by som to robil... U nás je peňazí vždy nedostatok lol, aj dnes odo mňa celý deň všetci pýtali, a ja už som švorc. Dnes ma teda nepotešilo nič. :lol:
Zverejnené

Teší ma škola zatiaľ to je bv pohode a privaát je tiež perfekt. A kto by nezobral taku skolu ked uz ma isty kredit aj platnu znamku za nic

Zverejnené

moje oblubene serialy zacali nove serie :lol: juch juch zas je co pozerat :) :)

Zverejnené

včera

ukecala som jednu docentku aby mi požičala Ruskie skazki Vladimira Sutejeva... :lol:

tak napaľujem... a hodím si to na MP3, budem počúvať na dobrú noc... :)

Zverejnené

Nová stolnotenisová raketka. Konečne idem hrať. Po šiestich rokoch? hmm, tak asi. :lol:

Zverejnené

sice bol vcera des den, ale zaver bol unikatny...

samozrejme rano o tristvrte na 5 budicek, cesta do skoly...ako tak po 135 km ceste dojdeme tam, profka, s ktorou sme dany predmet maly prvykrat, poslala nas, ktory sme uz dany predmet mali, dokonca aj statnice z neho, domov...ze nam uzna skusku na zaklade vysledkov zo statnic

samozrejme som sa nemala ako dostat dom, kedze dotycni co ma viezli boli z ineho oboru tak tam museli ostat na vyuku...tak som sa zviezla s nejakymi cudzimi do Uherskeho Hradista, do mojej byvalej skoly..

sadla som tam za net a zhanala bus...

A ZRAZU

kamarat, spoluziak z dialkoveho studia /ktory sa mi mimochodom vzdy pacil, ale mal priatelku, a ja priatela/ ... tak mi ponukol cestu dom :lol:

tak som cestovala este s jeho sestrou /uplne pohodova paradna dievcina/ a so spolocnym kamosom...

a zrazu mi kamos ponukol rande :)

jasne ze sme sa potom neskor dohodli na caffe....lenze....mam teraz tak strasne velku dilemu....nemam bohvieako stastny a naplneny vztah...tak ja teraz neviem co ma robit :)

asi tomu necham volny priebeh...s dotycnym dam iba kafco..a pak sa uvidi...

no a vecer potesila este gril party....a neskore sledovanie televizie ;) ;)

Zverejnené

hmm..polaris, kazdy ma nejake...niekto vacsie, niekto mensie...

ale momentalne je pre mna najvacsim moj vztah...ktory mi je luto ukoncit....

Zverejnené

Sama musis dobre vediet, ze co chces......Viem, ze neni ruzovy tvoj vztah....si viackrtat pisala.....ale treba dobre uvazit, ze ci ti to fakt stoji za to.

Zverejnené

moj vztah je skor zalozeny na tom, ze si ako osoby, ktore maju rozlicne priority, nesedime....

clovek to je velmi dobry...lenze ked sa zacnu vyhrocovat spory kvoli tomu ze ja nieco chcem, co nie je podstatne pre partnera, zacne byt z toho problem....

ale to je do inej temy

Zverejnené

Nová košela s kravatou, nové rifle a črepník na môj bonsaj. :lol: :)

Zverejnené

doktor mi povolil školu, juchúúú, ide sa do trnavy :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov