cizy Zverejnené 2. September, 2007 Zverejnené 2. September, 2007 ja mam leco velmi rad,velmi dobre jedlo :lol:
Proteus Zverejnené 2. September, 2007 Zverejnené 2. September, 2007 Prekrásny deň na horách. Slniečko svietilo, bolo celkom teplo. Poobede síce zmizlo za oblakmi, ale ani tento okamih nepokazil deň. Výstup k Teryho chate bol o držku, ale som ho nakoniec zvládol. Vidieť, že moja kondička ostala niekde v ........ A koooľko fotiek som narobil. Parááda :lol:
Sniper Zverejnené 2. September, 2007 Zverejnené 2. September, 2007 A koooľko fotiek som narobil. Parááda :lol:Tak napíš ešte 9 príspevkov aby si si mohol vytvoriť album a šup s nimi do Galérie :)
arwiel Zverejnené 2. September, 2007 Zverejnené 2. September, 2007 podarilo sa mi kúpiť darček k narodeninám, ktorým bol obdarovaný tak nadšený, že ho ukazoval aj šéfovi v práci :lol:
doll Zverejnené 3. September, 2007 Zverejnené 3. September, 2007 potesil ma vcerajsi pohlad na lipicke zrebce, na vystupenie jazdcov z Topolcianok....ach jaj, ten spanielsky krok, ach jaj ta levada....a najvacsi zazitok bol, ze som videla najtazsi cvik spanielskej jazdeckej skoly, a to capriolu :lol: no a samozrejme este nadhera arabskych plnokrvnikov a shagya arabov :)
hisham Zverejnené 3. September, 2007 Zverejnené 3. September, 2007 Dnes sa ma jedna profka pýtala, či idem teraz do prváku a keď som jej povedala, že ne, že do Octavy, nechcela mi veriť :lol: :)
Nokia Zverejnené 3. September, 2007 Zverejnené 3. September, 2007 a cudujes sa ked vyzeras na 13? :lol: :) :)
weirdo Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 hish nejak ta chyta LhEGovcina :lol: (oCtava) sa vytesujem z noveho playerika :)
doll Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 a zabudla som na sobotnajsiu noc... sesternica mala svadbu, ja som bola prva druzicka..... no a ku koncu sa uz hrali sladaciky, tak som si s mojim sla zatancovat.....prvy krat sme spolu take nieco tancovali.....a bolo to uzasne... blizko seba, a moc vzrusujuce.... sme potom nechapali ze co to s nami urobilo :lol:
hisham Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 a cudujes sa ked vyzeras na 13? :) :) ;)No - keď idem s mojím 14-ročným bratom po ulici, robím sa, že je to môj frája ;) weirdo, možno, ale možno som to tak písala vždy ;) Dnes ma akosi ešte nič skutočne nepotešilo :lol:
lukas Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 Zajtra mam posledny pracovny den, prezil som to :lol:
Nokia Zverejnené 4. September, 2007 Zverejnené 4. September, 2007 juchuchuuu konecne nejake fakt potesujuce novinky :lol:
doll Zverejnené 5. September, 2007 Zverejnené 5. September, 2007 a to je dobre ci zle? :lol: konecne mame hotovu kuchynu .... huraa
arwiel Zverejnené 5. September, 2007 Zverejnené 5. September, 2007 konečne mám za sebou vybavovačky tu doma... sociálka, podpísať dochádzku v práci, zdravotná poisťovňa, knižnica, doktorky,...a čochvíľa by mi mali prísť peniažky z brigády... :lol:
lukas Zverejnené 5. September, 2007 Zverejnené 5. September, 2007 a to je dobre ci zle? mellow.gifv podstate dobre, uz mi to posledne dni liezlo na nervy a buduci tyzden aj tak konecne odchadzam na intrak
Sniper Zverejnené 5. September, 2007 Zverejnené 5. September, 2007 uz mi to posledne dni liezlo na nervy... a to bolo len prvé zamestnanie...
lukas Zverejnené 5. September, 2007 Zverejnené 5. September, 2007 ti dalsie budu dufam lepsie, zakladat zhruba 6000 plieskov denne do stroja, ktory sa kazdu pol hodinu kazi je niekedy dost otravne
hisham Zverejnené 7. September, 2007 Zverejnené 7. September, 2007 Dnes ma potešil jeden super telefonát :lol:
Sniper Zverejnené 7. September, 2007 Zverejnené 7. September, 2007 Potešilo ma dnešné, veľmi príjemné popoludnie :lol:
hisham Zverejnené 7. September, 2007 Zverejnené 7. September, 2007 Mám doma knihu a hlavne MACKA! :lol: A ako vonia... juj :) A fajn stretko so spolužiakmi v meste. Rozobrali sme snáď všetky rozprávky a rozprávkové zvučky, aké poznám.
nutrinka Zverejnené 8. September, 2007 Zverejnené 8. September, 2007 dnes sa ide na grill párty k spolužiačke zo strednej, máme stretávku, jupííí, strašne sa na nich teším, zas prekecáme celú noc až do rááána bíleho :lol:
jaa Zverejnené 9. September, 2007 Zverejnené 9. September, 2007 mna potesilo to, ze mi je fajn, lebo uz par dni ma chytala riadne depresivna nalada a dnes sa citim fajn... :lol:
phersu Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 minerálka hodne dobrá minerálka vlastne je lepšia ako väčšinov a dnes veľmi potrebná
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 10. September, 2007 Zverejnené 10. September, 2007 zobudim sa na zvonenie mobilu, spoluziak ze : "kde si, o deviatej bol zapis" :lol: to znamena, ze musim cosmickou rychlostou trielit na postu, odtial na facultu a zapisat si temu bachelorskej prace, pretoze den zapisu je poslednym dnom na zapis a este k tomu musim stihnut samotny zapis. a o 11:30 mam autoskolu :) !!!
Odporúčané príspevky