Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ze ma rodicia po oznameni zlej spravy nezozrali cez telefon

Zverejnené

Podarilo sa mi ukecať pokutu za parkovanie z 1000 Sk na 200... Stačilo sa rozčúliť prečo automaty neberú mince, ktoré by brať mali a prečo keď už zdvihli ceny za parkovanie nenasadili automaty, ktoré by brali aj bankovky... Ale ďalej som už radšej neprovokoval... :lol:

Zverejnené

Podarilo sa mi prepnúť sekundárny disk z PIO módu do DMA. To hovorí za všetko.

Zverejnené

Podarilo sa mi prepnúť sekundárny disk z PIO módu do DMA. To hovorí za všetko.

to vždy poteší... :lol:

A ja no dnes som dal 70cm príšlapom na biku ...parááda, už idem spať do formy, a tiež onééé nemm svalovicu ... :)

Zverejnené

uzasne .. ehm, jeden lepsi jak druhy :lol: :)

Zverejnené

Si robíte prdel, ale pol roka som kvasil na disku kde bola prenosová rýchlosť 3 MB/s.

Zverejnené

LEG

prislap je finta pri biketriale, kde zaslapnes prislapovou nohou a tahas bike do vysky .. a ono to ide lepsie :)

mna dnes potesilo zistenie, ze sa u nas vo firme na sieti nachadza priblizne pol terabajtu hudby :lol:

Zverejnené

uzasne .. ehm, jeden lepsi jak druhy :) :)

To su podsatne veci, ja sa tiez nechodim do tvojich tem rehotat, od mojej hluposti ;) ;) ;)

Si robíte prdel, ale pol roka som kvasil na disku kde bola prenosová rýchlosť 3 MB/s.

Axel,

ja si prdel nerobím, ja viem čo to je, mne tak behal disk rok. :lol:

Zverejnené

vyzerá to tak, že budem mať na budúci týždeň voľno ... celé 4 dni po ôsmich mesiacoch práce bez jediného dňa voľna ... neuveriteľné ... :lol:

Zverejnené

Na telesnej sme hrali florbal :lol: Konečne!!! :) Aj človek pomaly začína ľutovať, že sa mu to už končí... ;) ;) :)

Zverejnené

RoSo, tak mňa nesmierne potešilo, že teba toto potešilo ... a poteší tu ešte niekoho / a teší nás to samozrejme zo sebeckých dôvodov :) ... ozvi sa v ss / :lol: :)

Zverejnené

Mna dnes potesil jeden mail

Zdravim Vas.

Chcel by som Vam oznamit, ze Vas prijímame na poziciu programator.

:lol: :)

Zverejnené

Darkman, blahoželám, nech sa ti darí aj naďalej :lol:

Zverejnené

Darkman, gratulujem...

No mňa potešil jeden mail čo mi dnes prišiel, že vraj som sa stal minulotýždňovým výhercom tipovačky na hokejportali... Poteší, hlavne keď to tipujem len z haluze :lol:

Zverejnené

tak prave som dal zapoctovku z Ekonomie. normalne som to rubal jedno za druhym, len mi tak z pera odfrkovalo! to je nabeton plny pocet, djh djh!! :lol:

Zverejnené

Mna dnes potesil jeden mail

Zdravim Vas.

Chcel by som Vam oznamit, ze Vas prijímame na poziciu programator.

:lol:

Aj tebe prišiel ten HOAX ? :)

Zverejnené

prisiel som domov z roboty, hajde spat a zajtra pit :lol:

Zverejnené

Dnes tu bola na návšteve moja švagriná a dokázali sme v normálnom tóne prehodiť zopár viet :lol:

Zverejnené

Dnešok bol celý fajn... Začalo to cestou od auta ku škole a trvá až doteraz :) A mimo iného konečne viem, ako som zvládol interné časti písomných maturít a to síce k spokojnosti (slovenčina dokonca prekonala aj najsmelšie sny :lol: :) ) ;)

Zverejnené

Stretnutie s mojou budúcou zamestnávateľkou. A je o rok mladšia. Ešte nikdy som nepracoval pre niekoho mladšieho (raz, ale on bol mladší iba o jeden deň).

A toto je môj príspevok číslo 1000

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov