weirdo Zverejnené 25. Apríl, 2006 Zverejnené 25. Apríl, 2006 ze ma rodicia po oznameni zlej spravy nezozrali cez telefon
Hedgehog Zverejnené 26. Apríl, 2006 Zverejnené 26. Apríl, 2006 Podarilo sa mi ukecať pokutu za parkovanie z 1000 Sk na 200... Stačilo sa rozčúliť prečo automaty neberú mince, ktoré by brať mali a prečo keď už zdvihli ceny za parkovanie nenasadili automaty, ktoré by brali aj bankovky... Ale ďalej som už radšej neprovokoval... :lol:
Sniper Zverejnené 26. Apríl, 2006 Zverejnené 26. Apríl, 2006 Podarilo sa mi prepnúť sekundárny disk z PIO módu do DMA. To hovorí za všetko.
havarka Zverejnené 26. Apríl, 2006 Zverejnené 26. Apríl, 2006 Podarilo sa mi prepnúť sekundárny disk z PIO módu do DMA. To hovorí za všetko.to vždy poteší... :lol: A ja no dnes som dal 70cm príšlapom na biku ...parááda, už idem spať do formy, a tiež onééé nemm svalovicu ... :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 26. Apríl, 2006 Zverejnené 26. Apríl, 2006 uzasne .. ehm, jeden lepsi jak druhy :lol: :)
Sniper Zverejnené 26. Apríl, 2006 Zverejnené 26. Apríl, 2006 Si robíte prdel, ale pol roka som kvasil na disku kde bola prenosová rýchlosť 3 MB/s.
weirdo Zverejnené 27. Apríl, 2006 Zverejnené 27. Apríl, 2006 LEGprislap je finta pri biketriale, kde zaslapnes prislapovou nohou a tahas bike do vysky .. a ono to ide lepsie :) mna dnes potesilo zistenie, ze sa u nas vo firme na sieti nachadza priblizne pol terabajtu hudby :lol:
havarka Zverejnené 27. Apríl, 2006 Zverejnené 27. Apríl, 2006 uzasne .. ehm, jeden lepsi jak druhy :) :)To su podsatne veci, ja sa tiez nechodim do tvojich tem rehotat, od mojej hluposti ;) ;) ;) Si robíte prdel, ale pol roka som kvasil na disku kde bola prenosová rýchlosť 3 MB/s. Axel, ja si prdel nerobím, ja viem čo to je, mne tak behal disk rok. :lol:
game Zverejnené 27. Apríl, 2006 Zverejnené 27. Apríl, 2006 vyzerá to tak, že budem mať na budúci týždeň voľno ... celé 4 dni po ôsmich mesiacoch práce bez jediného dňa voľna ... neuveriteľné ... :lol:
Sniper Zverejnené 27. Apríl, 2006 Zverejnené 27. Apríl, 2006 Skompletizoval som všetky Star Wars filmy :lol:
Ignatius Zverejnené 28. Apríl, 2006 Zverejnené 28. Apríl, 2006 Na telesnej sme hrali florbal :lol: Konečne!!! :) Aj človek pomaly začína ľutovať, že sa mu to už končí... ;) ;) :)
game Zverejnené 3. Máj, 2006 Zverejnené 3. Máj, 2006 RoSo, tak mňa nesmierne potešilo, že teba toto potešilo ... a poteší tu ešte niekoho / a teší nás to samozrejme zo sebeckých dôvodov :) ... ozvi sa v ss / :lol: :)
Darkman Zverejnené 3. Máj, 2006 Zverejnené 3. Máj, 2006 Mna dnes potesil jeden mail Zdravim Vas. Chcel by som Vam oznamit, ze Vas prijímame na poziciu programator. :lol: :)
game Zverejnené 3. Máj, 2006 Zverejnené 3. Máj, 2006 Darkman, blahoželám, nech sa ti darí aj naďalej :lol:
Ignatius Zverejnené 3. Máj, 2006 Zverejnené 3. Máj, 2006 Darkman, gratulujem... No mňa potešil jeden mail čo mi dnes prišiel, že vraj som sa stal minulotýždňovým výhercom tipovačky na hokejportali... Poteší, hlavne keď to tipujem len z haluze :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 4. Máj, 2006 Zverejnené 4. Máj, 2006 tak prave som dal zapoctovku z Ekonomie. normalne som to rubal jedno za druhym, len mi tak z pera odfrkovalo! to je nabeton plny pocet, djh djh!! :lol:
Sniper Zverejnené 4. Máj, 2006 Zverejnené 4. Máj, 2006 Mna dnes potesil jeden mail Zdravim Vas. Chcel by som Vam oznamit, ze Vas prijímame na poziciu programator. :lol:Aj tebe prišiel ten HOAX ? :)
weirdo Zverejnené 4. Máj, 2006 Zverejnené 4. Máj, 2006 prisiel som domov z roboty, hajde spat a zajtra pit :lol:
RoSo Zverejnené 4. Máj, 2006 Zverejnené 4. Máj, 2006 Dnes tu bola na návšteve moja švagriná a dokázali sme v normálnom tóne prehodiť zopár viet :lol:
Ignatius Zverejnené 5. Máj, 2006 Zverejnené 5. Máj, 2006 Dnešok bol celý fajn... Začalo to cestou od auta ku škole a trvá až doteraz :) A mimo iného konečne viem, ako som zvládol interné časti písomných maturít a to síce k spokojnosti (slovenčina dokonca prekonala aj najsmelšie sny :lol: :) ) ;)
RoSo Zverejnené 5. Máj, 2006 Zverejnené 5. Máj, 2006 Stretnutie s mojou budúcou zamestnávateľkou. A je o rok mladšia. Ešte nikdy som nepracoval pre niekoho mladšieho (raz, ale on bol mladší iba o jeden deň). A toto je môj príspevok číslo 1000
Odporúčané príspevky