Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ježiši konečne piatok po šichte!!! sláva pánu bohu!!! a budúci týždeň robím len tri dni, kristušát, aspoň že tak, inak by som kapala už dnes z tej predstavy :lol:

Zverejnené

bol som v tatrach na dubaky. no neskutocne mnozstvo ale co ma potesilo nasiel som hlboko v lese aj nemecku minu z 2 svetovej vojny. a uz ma doma deti zacali respektovat :lol:

Zverejnené

Tá mína mi pripomenula - kedy si ty hisham už konečne pôjdeš pre ten detektor kovov?!!

Ma potešil dnes tenis (aj loptičku som stratila, ale našťastie nemusela som za ňu platiť :lol: ) a že sa posledné dni opäť venujem normálnym činnostiam :)

Jaj a ešte dosť živý víkend.

Zverejnené

vodna fajka s dvoma najstarsimi kamaratmi, ktorych poznam od svojich 5 rokov a citanie dennikov, ktore sme si neskor uz ako cela partia kedysi pisali a kde su zaznamenane vsetky dobrodruzstva a zlodruzstva, co sme vyvadzali v priebehu rokov :lol:

Zverejnené

nasiel som hlboko v lese aj nemecku minu z 2 svetovej vojny. a uz ma doma deti zacali respektovat :lol:

Nenašiel si ich viac? :)
Zverejnené

co ma potesi poslednu dobu? bola som dva tyzdne u frajera, tak ma tesila kazda jedna chvilka s nim, potom ma potesilo to, ze tu boli decka na prazninach, takze som mala o zabavu postarane, a tesi ma, ze idem vecer vonku, lebo umieram nudoooooooou

Zverejnené

nové 4 knihy aspoň niečo keď už je celý deň na nič

Zverejnené

Už som myslel, že dnes ako posledných pár dní, to zas nebude nič, ale predsa len sa stalo... Potešilo ma, že som videl nové príspevky v sekcii o FreeSpaci, a dokonca že to je niekto nový s novými názormi... :lol:

Zverejnené

už som po zápise, cha, nut je vysokoškoláčka :lol:

a spoznala som celkom fajn budúceho filozofa a budúce filozofku, ale v živote by som neuhádla, čo idú študovať.a celkovo tie decká vyzerali v pohode, aj podaktorí spolužiaci

a trnava je krásne mesto, neuveriteľne sa mi zapáčila. už aby som šla do školy

Zverejnené

dnes su to tri mesiace odkedy mam frajera :lol:

konecne som nasla nejake ponuky prace, ktore vyzeraju celkom fajn, tak dufam, ze si v blizkej dobe najdem robotu, lebo sa doma uz priserne nudim

Zverejnené

ja som oslavila pred dvoma dnami 6 mesiacov s priatelom :lol:

a dnes ma potesila fajna horuca cokoladka so slahackou .... mnaaam :)

Zverejnené

ucapala som dnes drahého... :lol: vlastne nielen ucapala, ale zbila som ho... :) už ani neviem prečo... :)

jaj... poštípal ma na prdel ;)

Zverejnené

Júúuuj po mesiaci absencie netu som sa sem konečne dovalila a vidím že aj noví ludia pribudli :lol: :) Teším sa

Zverejnené

potesilo ma filmove popoludnie s kamosmi... akoze povodne sme mali na plane turu, ale prsalo, tak sme skoncili pred obrazovkou... tura je na plane zajtra, dufam, ze nebude prsat...

Zverejnené

Filmový maratón plánujeme s kamoškami už asi rok a stále nám to nevychádza. Ale budúci týždeň by už konečne mohlo (ešte tak zohnať nejaké good filmy).

Minule sme s bratom kukali atletiku. Máme takú tradíciu: keď sa bežci pripravujú na trati a postupne ich predstavujú, vyberieme si svojich, ktorým budeme držať palce (podľa výzoru, krajiny etc). Väčšinou sa s bratom zhodneme. Ale minule on chcel držať palce jednému Kubáncovi a ja Rusovi, tak sme sa stavili o 2 SKK, že vyhrá ten "náš". Do cieľa dobehli úplne naraz :lol: Tŕpli sme čakajúc na výsledky. A oni dobehli v úplne rovnaký čas :) No ale Rusa dali akože bol druhý, tak som vyhrala. A on mi dnes dal nie 2, ale 5 SKK :)

Pole bolo malé, hotové políčko, za chvíľu sme to mali, aj dážď počkal, kým skončíme. A od strýka som dostala 200 SKK. Vďaka ;)

Zverejnené

aj dážď počkal, kým skončíme

u nas nastastie nepockal, dnes sa mi nejako nechcelo
Zverejnené

že je lečo konečne vo flašiach, vysterilizované, bordel uprataný, hotovo. nejakú chvíľu lečo nechcem ani vidieť :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov