Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

nepotešilo ma vlstne nič, dnes ide drahý otrieskať polovicu výplaty za môj paušál na mobil, robí teraz doobeda a ja poobede,...

ale som vlastne rada, že ho mám :lol: minule ma už o ruku chcel žiadať, truhlík malý, ale zabrzdila som ho :)

Zverejnené

vcerajsie statnice som zvladla..... som Bc :lol:

a konecne mam po tych stresoch...najblizsie asi o dva roky, ked mi pojde o iny titul

Zverejnené

Bc. dollphinka

Pripajam sa aj ja ku gratulantom. Uprimne blahozelam :lol: :)

Zverejnené

vidím že si fakt vytešený že si ju dostal :lol:

:) som ja ale sikovny :)

a uz mam aj peniaze

a este gratulujem k titulu

Zverejnené

dakujem :lol:

... no, trosku tu moju radost kazi ista vec... "necinnost" istej osoby v istych veciach :)

Zverejnené

Potešilo?

Nič ma nepotešilo. Celý deň bol nafigu. :lol: :)

Prečo sa človek musí zaľúbiť do ženy, čo bude o týždeň 300 km odo mňa? Blbý život. a potom aby ma niečo tešilo. :)

Ešteže môžem zablahoželať doll k titulu. Uži v zdraví. Gratulujem. ;) Ten titul o dva roky bude krajší. ;)

Zverejnené

toto by patrilo tuším do erotiky :lol: alebo aj sem aj tam :)

Zverejnené

Po včarajšom nudnom dni ma potešila nočná prehliadka Trenčianskeho hradu, ktorá patrila k najzaujímavejším udalostiam v tomto roku (a nevadilo mi ani skoro 2-hodinové čakanie vo fronte), potom nákup v Tescu a nočné vozenie autom po okolí mesta s priateľkou :lol:

[gallery=album]178[/gallery]

Rozhodne veľmi vydarený večer :)

Zverejnené

tesi ma vsetko co sa dialo od piatku vecera :lol:

piatok vecer: zakoncili sme ho v byte mojho priatela, sli sme kukat film...a dopadlo to asi tak, ze som sa zvijala v tolkej rozkosi ako este nikdy predtym...bolo to nadherne....a po dvoch tyzdnoch abstinencie ma vzrusovalo uz len to ked ma pohladil prstikmi...

...nakoniec som padla unavou a nechapala co to vlastne robil :)

sobota: zasli sme k babke, na prechadzku so psom, sli sme k jazeram, a potom k Vahu....pri Vahu sme si rozlozili decku a a a... venovali sa iba sami sebe :) .... vobec nas netrapilo ze by nas niekto mohol vidiet.....dotiahli sme to az do konca

sobota vecer: v bytiku som bola uplne dead, ale prekvapila ma priatelova chut, a proste ozila som, a bolo to opät krasne ;)

ehmm, toto by asi malo ist do erotiky ;)

teraz sa chystame na Ileshazyovske hody

Zverejnené

Dnes vyšlo tuším všetko, čo som chcel, aj keď niektoré veci možno tak dlho nevyzerali... A aj jeden super rozhovor na ICQ :lol:

Zverejnené

No predsa {{{Bratislava}}} :lol: :)

Tie zátvorky som teraz objavila a zapáčili sa mi, vyzerá to ako nejaké rádiové vlny (síce neviem, ako vyzerajú tie, ale no... sa mi to páči. Ech, kua. Bratislava.)

Zverejnené

Hisham ako to myslíš? Tie zátvorky sú na každej klávesnici odjakživa :lol: Myslím...

Zverejnené

Ale na slovenskej nie, len cez pravy alt a to niektori nepouzivaju

Zverejnené

sa nezaoberajte zatvorkami. to podstatne je vo vnutri. :lol:

Zverejnené

mám brigádu!!! :lol: :)

aspoň budem mať za čo v októbri na škole piť :)

Zverejnené

dnes som s hrozným tlakom na srdci sledovala cigaretový dym vo svetle zapadajúceho slnka čo prenikalo do miestnosti spoza fialových závesov...

a ako sa ten dym prevaľoval, pocítila som radosť... usmievala som sa ako malé dieťa...

Zverejnené

konecne nove rifle a tricka :lol:

tie stare uz boli derave jak u bezdomovca :)

a normalne som sa poobede zahral na zienku domacu, upratal, opral a "navaril si" :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov