Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené
hisham ale môžeš si to zopakovať 1.8.2008 keď budeš písať 2000. príspevok :lol:
Zverejnené

Bol som na hokejovom zapase Zvolen versus Zlin a bol to pekny match.

Zverejnené

Mna maximalne potesila vcerajsia opekacka u Nutrinky. Par byvalých :) spoluziacok si dalo damsku jazdu a po dvoch mesiacoch nevidia sme mali tolko toho noveho, ze sa nam usta nezastavili. A este k tomu to jedlo... :lol:

A este ma potesil aj jeden mail, ktory som dostala od anonyma (som ani nevedela, ze sa da poslat aj anonymny mail :) ) a bolo v nom len: Lubim ta.

Zverejnené

Par byvalých spoluziacok si dalo damsku jazdu

ehm... a ja som bola kde? :lol: no pekne...

Zverejnené

Včera mi moja priateľka ukázala fotku kde mala 27 rokov, ježišikriste aká pekná baba to bola :lol: :) (teda ona je pekná aj dnes, ale tá fotka bola obzvlášť vydarená :))

Zverejnené

jaa ale sme sa pri tom poniektorí aj narobili :lol:

Mňa potešilo že tí naši mantáci z AS Trenčín konečne vyhrali, aj keď s odretými ušami.

Zverejnené

ano ano, Axel dakujem :lol:

dnes ma potesil vylet vecer.... bola som sa pozriet s kamosmi na moje nocne mesto z jedneho velikeho kopca, akoze byvam tu cely zivot, ale nikdy ma nenapadlo ist sa pozerat na mesto odtial, bolo to uzasne...

Zverejnené

Najmä rozsvietené sídlisko vyzerá ako cintorín na Dušičky, čo? :lol:

Zverejnené

jj, ale tak toto bolo z dost velkej dialky od mesta, takze sme poriadne ani nevedeli, ktore svetlo patri akej casti mesta, ale bolo to super

Zverejnené

potesil ma vcerajsi den....

vylet s priatelom, nakupy v Ziline, zmrzka v Bytci....a vecer u neho v bytiku... spolocny kupel, "susenie" na pracke :lol: ... a potom pokracovanie na postielke.... :)

no a cochvila je bracho doma, s novym autom /trojkovym bmw coupe/ :) .... skoda len ze ho pri Blave chytili policajti ;)

Zverejnené

skoda len ze ho pri Blave chytili policajti :lol:

:) moze byt rad ze ma vodicak... este ze to nieje v BA ako mimo ked niekto prijde do ineho mesta s BA znackou, hned si na nom policajti zgustnu :)

Zverejnené

lenze cestuje uz 32 hodin :lol:

siel si kupit afto do Nemecka, a zastavili ho kvoli znacke....ze slovenska ma koncit nejakou cervenou farbou, ale on ma zltou /ze to plati v sengheji, nie este u nas... :) /

tak mu povedali, aby ich pockal na najblizsom odpocivadle...a caka ich uz asi 3 hodiny a stale sa neracili dostavit...akoze oni si z neho urobili prdel alebo co???? :)

a boji sa odtial odist, lebo maju zapisane vsetky jeho udaje...inak papiere a tak ma v poriadku...

hajzlici jedny

Zverejnené

ze to plati v sengheji, nie este u nas... :lol:

to si kupil znacku v shangaji? alebo to mal byt schengen :)

inac staci si kupit klasicku prepravnu znacku ktora ma platnost dva alebo tri tyzdne a je to

taketo veci si treba doriesit predtym nez si ide auto doviest, alebo sa mal poradit s niekym kto tie auta dovaza pretoze policajti s tym robia radi problem kedze ludia si sem dovazaju rozne vraky obcas

Zverejnené

ano ano, sengen... :lol: ... som nevedela ako to mam v tej rychlosti napisat...

a co sa jedna tychto "formalit".....tak on nesiel sam, isiel s jednym chlapikom, ktory tieto veci robi uz dlhe roky....

takze si myslim ze tuprepravnu znacku mal....tak neviem kde je problem...

no ved uvidime ako to poriesia...dolezitte, aby sa ti policajti aj dostavili :)

Zverejnené

no ale treba mat spravnu prepravnu znacku... bohvie co mu ten clovek poradil, ak je spravna, policajti akurat skontroluju datumy a pustia dalej...

Zverejnené

no policajtov sa nedockal..tak siel domov...

a prekvapenie...nie coupe cierne...ale sedan stieborny .. a pekne pekne.... :lol:

Zverejnené

Jedina vec. taka malickost a ukazalo sa to ako rozhodujuce. Upravil som si nieco v kolegovom laptope, suhlasil, ze bude robit este kusok cez pracovnu dobu len aby som ja mal dobre, fest dik!

Zverejnené

Fasa večer s kamošom a kamoškou potom ešte kecanie na schodoch pred domov a samozrejme rozluka a pusa na dobru noc ako má byť :lol:

EDIT - rozluka s kamoškou kamoš už bol dávno doma (aby nemal niekto blbé pripomienky :) )

Zverejnené

dneska nebol sex :)

ani som sa nenadrbala :)

a minula som nehorázne prachy na jeden telefonát :lol:

som na seba hrdá, konečne normálny piatok ;)

/teda normálny ako normálny, ale tak za to, že sa jedna stará ženská nadrbe a začne mi nadávať do *** a *** len preto, že si myslí, že ja velice sa zaoberám ňou a jej dcérou a som nejaká pomstychtivá a idem ich udávať bohvie na akom úrade, či čo mi to kričala, tak si nenechám pokaziť večer ;) a to som šla von s takou depkou, že dovidenia/

Zverejnené

dneska nebol sex :lol:

Nepomýlila si si smajlík? :)

Mňa už od včera teší nová várka Soundscapes Relaxing Music :)

Zverejnené

Predvčerom:

Lenka a malý sú OK! :lol: A je to poriadny chlap :) :)

Stanovačka sa vydarila, se vším všudy

Babka neprišla

Včera:

Konečne som sa stretla so stokou, boli sme na gospelovom koncerte u nás v kulturáku ;)

Dnes:

Idem na predstavenie VŠMU

Balím sa do BA ;)

Zverejnené

dnes som konecne dostal vyplatnu pasku - moju prvu

uz len dostat peniaze

Zverejnené

dostal konecne dostal

vidím že si fakt vytešený že si ju dostal :lol:
Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov