Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

drahý si kúpil komp a vybavuje si net, teším še, teším... :lol:

Zverejnené

Mňa ešte len poteší... dnešné poobedie na chate :lol: :) :)

Zverejnené

po dlhej dobe som sa stretla s kamoskou, tak sme pokecali, pozistovala som zaujimave fakty, sadli sme na kofcu a klabosili...:lol:

ja zrovna v takej apatii voci mojmu drahemu....a hla, vidim ho v dialke ako kraca k nam... musim uznat ze som sa aj potesila...ved tri dni som ho nevidela

...zeby taka mensia kontrola kde som s kym som? :)

Zverejnené

prvýkrát som konečne videla svoju tetu /ocovu sestru/ a bratranca a sesternicu, bože, som jediné mláďa v rodine, veď im tam aj decká už pobehovali :lol:

len škoda, že to akurát na pohrebe muselo byť :)

Zverejnené

táááááky orgasmus, že som z neho bola mimo pekne dlho... :lol:

maľovali sme, je to hnusne tyrkysové,ale na dverách mám plagát mojej lásky... Johnny.... :) tak aspoň kúsok izby vyzerá normálne

Zverejnené

Tehotná? To vážne?

Mňa potešili pekné nové rifle, nové šaty a obrovské fialové tričko, z ktorého bude nočná košeľa, s ružovým nápisom "Women of the world!" :lol: A cottage cheese, mňam.

A že svieti :)

Zverejnené

Včera som si fest dobre pokecal s dvomi kamoškami s jednou o umení a s druhou tak o haluzách ale ako fajnovo bolo

Zverejnené

rodicia uz konecne odisli :lol: som tyzden sam doma konecne mam pokoj, som myslel, ze uz to nevydrzim, stale mi dookola opakovali, aby som nezabudol pozamykat, pokrmit a pozatvarat okna,... (ako by som bol prvykrat sam doma :) )

Zverejnené

vcera sme boli na jednej sukromnej akcii,...mily nakreslil grafiti s venovanim pre mna :) ...

lenze

zmokol a prechladol, vecer dostal horucky...tak som sa podujala na jeho lieceni, stala sa so mna pani doktorka a snazila som sa... prebuvala som u neho, a odisla som az dnes na obed :)

a dnes tu bola aj sestrenka, pozvala nas na svadbu,...a potvrdila ze budem prvou druzickou :lol:

Zverejnené

kamoska ma kontrakcieee, o chvilku bude na svete maly valibuk :) :lol:

skoda ze zajtra odchadzam a nebudem ju moct ist pozriet do porodnice, ale sak ja si to potom vynahradim :))

Zverejnené

kolega dnes odisiel, zobral som si po nom skrinku a co tam nenajdem.. nenacatu flasu ouza :lol:

Zverejnené

Bue, ouzo je strašný humus, raz som to skúšala.

Dnes som išla do knižnice vrátiť knihu plus požičiať si nejaké, lenže som sa tam dozvedela, že do 12.8. je knižnica zatvorená a knihy sa dajú iba vrátiť, požičať nie. No ale čo ma na tom potešilo, bolo, že ujo, čo tam robí, ma už pozná a tak mi (ako jedinej :lol: ) dovolil ísť do knižnice, navyťahovať si kníh do aleluja a mohla som si tam študovať, čo sa mi zachcelo. Chodila som od police k polici, vysedávala striedavo pri nich na zemi a v kresle pri stolíku, kde som si robila poznámky, a ak sa tam náhodou zatúlal nejaký človek, ujo na neho hneď kričal, že knihy sa nedajú požičať, že je zatvorené. Tak som od nich utŕžila zopár vražedných pohľadov :) Ešte keď som odchádzala, tak sa ma spýtal, či som si pozapisovala všetko, čo som potrebovala a že nech toho 13. určite prídem, že už bude otvorené :)

Zverejnené

čmajzla som dnes drahému tričko... :) normálne ho oplakával :) ale nevrátim! ;)

okrem toho som ešte prišla aj k prsteňu ;)

a behám po byte, občas sa zastavím pri dverách a pobozkám plagát Johnnyho Deppa... :lol:

Zverejnené

nenacatu flasu ouza :)

ouzo? :lol: to je čo za svinstvo?
Zverejnené

tak od cca 16:30 je na svete maly valibuk Palko, miery 52 cm a 4200 g :lol: :) :)

Zverejnené

Bue, ouzo je strašný humus, raz som to skúšala.

ouzo? :lol: to je čo za svinstvo?

ouzo je vyborna vec, grecky alkohol, chuti ako pelendrek, pije sa to normalne s vodou, ale ja ked som to miesal so sprite-om tak to malo vybornu chut :)

Zverejnené

:lol: nokia nám vysvetluje aky druh alkoholu to je, to už je sila toto

Zverejnené

phersu co sa ti nepaci? :)

dnes ma potesilo ze som si konecne nasiel cas a zbehol na postu aj ked ju mam hned pod robotu a vybavil veci ktore odsuvam uz od aprila :lol:

Zverejnené

VYHRALAAA SOOOM :)

Sice nie tie spominane miliony, ale kedze som uhadla 4 cisla zo 6, mam 680 korun :)

no nic, skusim stastie v nedelu, hra sa o sto melonov :lol:

Zverejnené

Plánovala som tento príspevok napísať 1.8. presne o 02:18, ale akosi nevydalo.

Je to presne rok, čo som za regla na FSP :)

A môj tisíci príspevok (číslom 1000) :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov