Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 13. Júl, 2007 Zverejnené 13. Júl, 2007 skvely den. najprv mensie, camernejsie stretko s havarkou, cicavcom a forumakmi z postu a potom dalsie so starou partou z gymnazia :lol:
doll Zverejnené 14. Júl, 2007 Zverejnené 14. Júl, 2007 VCERAJSOK - najprv nakupy - kofca vo fajnom podniku - vecera - ... aaa :lol: vsak vy viete co :) ... akoze tak dobry sex som nemala uz dost dlho....jooooj ;) a mala som na sebe nove, cipkovane spodne pradielko.....ktore bolo na mne dost dlho...a uz len to bolo doost vzrusujuce... :)
hisham Zverejnené 14. Júl, 2007 Zverejnené 14. Júl, 2007 Konečne botasky, konečne nová mikrovlnka (som sa bez nej cítila ako u babky, nič príjemné), nové tričko a blúzka :)Ďalej, že som konečne ochutnala Scotch Whisky (hnus ako každý iný chľast) a že naši sú v pohode (pred dvoma hodinami jsem byla s to nadávať na nich odušu :lol: )Ale inak sa nudím jak pes!!! Preto idem ešte presviedčať otca, nech sa už konečne odsťahujeme :) Vžum.
Duda Zverejnené 14. Júl, 2007 Zverejnené 14. Júl, 2007 Mňa strašne potešil jeden chlapík v obchode ktorý mal na sebe tričko Trainspotting. Neviem odkial ho mal ale ma to tak rozveselilo že som sa tam naňho usmievala, chudák čo si mohol o mne myslieť :lol:
Nokia Zverejnené 15. Júl, 2007 Zverejnené 15. Júl, 2007 konecne prvy pokrovy vecer kde som si odniesol vyhru a celkom slusnu :lol:
Jozef50205 Zverejnené 15. Júl, 2007 Zverejnené 15. Júl, 2007 ze som tu a predomnou dalsi novy den , hodim sprchu , oholim sa,zoberiem fotak a idem do poľa - este asi tri dni a bude po zatve , potom snad konecne dovolenka a mrmlanie s medvedmi..... :lol: pekny den vsetkym , pozor na slnko a ultrafialove ziarenie , uz teraz moj teplomer ukazuje 33° C , takze dnes budu padat teplotne rekordy.... :)
doll Zverejnené 15. Júl, 2007 Zverejnené 15. Júl, 2007 vcera - Beckovske letne slavnosti /kuk do galerky.../ :lol: - a pak vecer u mojho mileho....a prijemne prekvapenie ma cakalo...v izbe iba sviecky..a krasne milovanie ;) dnes - spolocny obed s polovickou - a kedze mamca lezala pri Vahu a slnila sa, mala som sama pre seba barak....a vsak vy uz viete ako pribeh pokracuje :) ... ach jo, to bol maraton ;) - vylet na Vsatci - kofca na letisku na Slavnici...a zastihli sme zrovna zoskoky a vyhliadkove lety....parada :)
Sniper Zverejnené 15. Júl, 2007 Zverejnené 15. Júl, 2007 vcera - Beckovske letne slavnosti /kuk do galerky.../ :lol: - a pak vecer u mojho mileho....a prijemne prekvapenie ma cakalo...v izbe iba sviecky..a krasne milovanie :)Tá moja 'skončila' tiež dosť podobne ;) ;) :)
arwiel Zverejnené 19. Júl, 2007 Zverejnené 19. Júl, 2007 MMS, nálezisko ložísk čokolády a krowiek... hm... :lol: Edit 11:22 : práve som si pustila DVD z koncertu Nightwishu... a rozplakala som sa... to je... to... úžasné... aj ja chcem.... chcem ich vidieť naživo... a chcem taký plášť ako má Tarja... a všetkých ich vybozkávať... a počúvať ich.... chcééééém!!!! Edit 12:00 : ja z nich nemôžem... :) :)
nutrinka Zverejnené 19. Júl, 2007 Zverejnené 19. Júl, 2007 pohľadnica z Niagarov dorazila :lol: ;) /inak, som to tak pozerala, skoro dva a pol mesiaca tu nemám príspevok, musím pôsobiť ako veľmi frustrovaný človek :) :) /
doll Zverejnené 19. Júl, 2007 Zverejnené 19. Júl, 2007 nocne smsky :lol: opalovanie sa /konecne moje prve opalovanie, po dovolenke/ ... k Vahu som sa doteperila na korculiach, o tretej poobede, v tom big hicu...tfuuj.... dlllha sprcha :) edit: a to ze som sa stretla teraz s mojim milym.... :)
phersu Zverejnené 20. Júl, 2007 Zverejnené 20. Júl, 2007 Streda a štvrtok boli úplne super dni. S dvomi kamoškami v jednom bare úplne super náladička sranda proste super síce jedna má kvôli mne modriny na kolenách ale som v tom fakt nevinne :lol: Ty kokos ja chcem ešteeeee!!!!??? takú srandu som už dlho nezažil.
Sniper Zverejnené 20. Júl, 2007 Zverejnené 20. Júl, 2007 Konečne dovolenka! :) síce jedna má kvôli mne modriny na kolenáchČo asi tak robila, keď má modriny na kolenách? :lol: :)
doll Zverejnené 20. Júl, 2007 Zverejnené 20. Júl, 2007 kupila som si velky meloon :lol: kupa dvoch triciek a nohavic..... a sampon s vytazkom z peral som si kupila, tak som zvedava :)
arwiel Zverejnené 20. Júl, 2007 Zverejnené 20. Júl, 2007 drahý má teraz dva týždne dovolenky a potom spolu nastúpime do práce... arwiel bude čalúniť sedačky ;) zajtra sa chystám opäť na priehradu, vo dvojici s drahým... dúfam, že nebude chcieť robiť to, čo tam stvárali minulý týždeň naši priatelia... nebola by som rada, keby ma tam niekto spoznal a ja budem práve celkom bez :lol: alebo aby nás niekto prichytil pri čine :) ale teda... hm... :)
cizy Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 nocne kupanie posledne dni, voda uplne super, plavky ziadne, parada
Sniper Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 Tak dávaj si pozor aby ti ho v tej vode niečo neodkuslo...
hisham Zverejnené 21. Júl, 2007 Zverejnené 21. Júl, 2007 Snáď možno poteší osemkilometrová pešia túra z festu domov :lol: A vôbec, celý dnešný večer by mal byť fajn, tí Fíni s tým pekným a bude keltský tanec, to by ste mali vidieť, proste hisham to dnes rozbalí :)
arwiel Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 krásny víkend s drahým na chate... :) dalo by sa to nazvať maratónom :lol: a grilovačka dopadla celkom dobre, síce mi povedal, že pred matkou fajčiť nebude, ale teda... s toľkými nervami sa mu ani nečudujem... :) a brat mi odišiel na týždeň do tábora... ;) ;)
doll Zverejnené 22. Júl, 2007 Zverejnené 22. Júl, 2007 vcerajsok : - Majstrovstva sveta a Europy v motokrose vo Sverepci (waau, prvykrat som bola na takych zavodoch...pak kuk do galerky :) )- obed u "svokrovcov" na chalupe, plus striekanie hadicou /btw velmi prijemne v tolkych horucavach :lol: /- a prespatie u mojho mileho :) ... to bolo pekne dnes:- jazdecke preteky v Trencianskych Tepliciach ... koniky ;) - a nove boticky ;) fuuuh, a uz teda nevladzem...chceeeem spaaat ;)
chorche Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Stretol som dvoch byvalych kolegov z ktorych jeden mozno aj mojim kolegom bude. Sme sa trochen porozpravali. A okrem toho v praci nikto nic svetaborne odo mna nechcel, mohol som si pokojne robit na svojom.
hisham Zverejnené 23. Júl, 2007 Zverejnené 23. Júl, 2007 Bola som sa s kamoškou kúpať v priehrade. Konečne som si zaplávala, voda bola parádna a to slnko a opálilo ma! :lol:
Odporúčané príspevky