Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

skvely den. najprv mensie, camernejsie stretko s havarkou, cicavcom a forumakmi z postu a potom dalsie so starou partou z gymnazia :lol:

Zverejnené

VCERAJSOK

- najprv nakupy

- kofca vo fajnom podniku

- vecera

- ... aaa :lol: vsak vy viete co :) ... akoze tak dobry sex som nemala uz dost dlho....jooooj ;)

a mala som na sebe nove, cipkovane spodne pradielko.....ktore bolo na mne dost dlho...a uz len to bolo doost vzrusujuce... :)

Zverejnené

Konečne botasky, konečne nová mikrovlnka (som sa bez nej cítila ako u babky, nič príjemné), nové tričko a blúzka :)

Ďalej, že som konečne ochutnala Scotch Whisky (hnus ako každý iný chľast) a že naši sú v pohode (pred dvoma hodinami jsem byla s to nadávať na nich odušu :lol: )

Ale inak sa nudím jak pes!!! Preto idem ešte presviedčať otca, nech sa už konečne odsťahujeme :) Vžum.

Zverejnené

Mňa strašne potešil jeden chlapík v obchode ktorý mal na sebe tričko Trainspotting. Neviem odkial ho mal ale ma to tak rozveselilo že som sa tam naňho usmievala, chudák čo si mohol o mne myslieť :lol:

Zverejnené

konecne prvy pokrovy vecer kde som si odniesol vyhru a celkom slusnu :lol:

Zverejnené

ze som tu a predomnou dalsi novy den , hodim sprchu , oholim sa,zoberiem fotak a idem do poľa - este asi tri dni a bude po zatve , potom snad konecne dovolenka a mrmlanie s medvedmi..... :lol: pekny den vsetkym , pozor na slnko a ultrafialove ziarenie , uz teraz moj teplomer ukazuje 33° C , takze dnes budu padat teplotne rekordy.... :)

Zverejnené

vcera

- Beckovske letne slavnosti /kuk do galerky.../ :lol:

- a pak vecer u mojho mileho....a prijemne prekvapenie ma cakalo...v izbe iba sviecky..a krasne milovanie ;)

dnes

- spolocny obed s polovickou

- a kedze mamca lezala pri Vahu a slnila sa, mala som sama pre seba barak....a vsak vy uz viete ako pribeh pokracuje :) ... ach jo, to bol maraton ;)

- vylet na Vsatci

- kofca na letisku na Slavnici...a zastihli sme zrovna zoskoky a vyhliadkove lety....parada :)

Zverejnené

vcera

- Beckovske letne slavnosti /kuk do galerky.../ :lol:

- a pak vecer u mojho mileho....a prijemne prekvapenie ma cakalo...v izbe iba sviecky..a krasne milovanie :)

Tá moja 'skončila' tiež dosť podobne ;) ;) :)
Zverejnené

MMS, nálezisko ložísk čokolády a krowiek... hm... :lol:

Edit 11:22 : práve som si pustila DVD z koncertu Nightwishu... a rozplakala som sa... to je... to... úžasné... aj ja chcem.... chcem ich vidieť naživo... a chcem taký plášť ako má Tarja... a všetkých ich vybozkávať... a počúvať ich.... chcééééém!!!!

Edit 12:00 : ja z nich nemôžem... :) :)

Zverejnené

pohľadnica z Niagarov dorazila :lol: ;)

/inak, som to tak pozerala, skoro dva a pol mesiaca tu nemám príspevok, musím pôsobiť ako veľmi frustrovaný človek :) :) /

Zverejnené

nocne smsky :lol:

opalovanie sa /konecne moje prve opalovanie, po dovolenke/ ... k Vahu som sa doteperila na korculiach, o tretej poobede, v tom big hicu...tfuuj....

dlllha sprcha :)

edit: a to ze som sa stretla teraz s mojim milym.... :)

Zverejnené

Streda a štvrtok boli úplne super dni. S dvomi kamoškami v jednom bare úplne super náladička sranda proste super síce jedna má kvôli mne modriny na kolenách ale som v tom fakt nevinne :lol:

Ty kokos ja chcem ešteeeee!!!!??? takú srandu som už dlho nezažil.

Zverejnené

Konečne dovolenka! :)

síce jedna má kvôli mne modriny na kolenách

Čo asi tak robila, keď má modriny na kolenách? :lol: :)
Zverejnené

kupila som si velky meloon :lol:

kupa dvoch triciek a nohavic.....

a sampon s vytazkom z peral som si kupila, tak som zvedava :)

Zverejnené

drahý má teraz dva týždne dovolenky a potom spolu nastúpime do práce... arwiel bude čalúniť sedačky ;)

zajtra sa chystám opäť na priehradu, vo dvojici s drahým... dúfam, že nebude chcieť robiť to, čo tam stvárali minulý týždeň naši priatelia... nebola by som rada, keby ma tam niekto spoznal a ja budem práve celkom bez :lol: alebo aby nás niekto prichytil pri čine :) ale teda... hm... :)

Zverejnené

nocne kupanie posledne dni, voda uplne super, plavky ziadne, parada

Zverejnené

Tak dávaj si pozor aby ti ho v tej vode niečo neodkuslo...

Zverejnené

Snáď možno poteší osemkilometrová pešia túra z festu domov :lol: A vôbec, celý dnešný večer by mal byť fajn, tí Fíni s tým pekným a bude keltský tanec, to by ste mali vidieť, proste hisham to dnes rozbalí :)

Zverejnené

krásny víkend s drahým na chate... :) dalo by sa to nazvať maratónom :lol:

a grilovačka dopadla celkom dobre, síce mi povedal, že pred matkou fajčiť nebude, ale teda... s toľkými nervami sa mu ani nečudujem... :)

a brat mi odišiel na týždeň do tábora... ;) ;)

Zverejnené

vcerajsok :

- Majstrovstva sveta a Europy v motokrose vo Sverepci (waau, prvykrat som bola na takych zavodoch...pak kuk do galerky :) )

- obed u "svokrovcov" na chalupe, plus striekanie hadicou /btw velmi prijemne v tolkych horucavach :lol: /

- a prespatie u mojho mileho :) ... to bolo pekne

dnes:

- jazdecke preteky v Trencianskych Tepliciach ... koniky ;)

- a nove boticky ;)

fuuuh, a uz teda nevladzem...chceeeem spaaat ;)

Zverejnené

Stretol som dvoch byvalych kolegov z ktorych jeden mozno aj mojim kolegom bude. Sme sa trochen porozpravali. A okrem toho v praci nikto nic svetaborne odo mna nechcel, mohol som si pokojne robit na svojom.

Zverejnené

Bola som sa s kamoškou kúpať v priehrade. Konečne som si zaplávala, voda bola parádna a to slnko a opálilo ma! :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov