Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

včera som si prefackala drahého :lol: , neposlúchal v noci...

Zverejnené

Prave som rezervovala listky na piatok do kina na Harry Potter and the Order of the Phoenix :) :)

tesiim :lol: ;)

Zverejnené

Dnes ma potešila výplatná páska a na nej veeľmi zaujímavá sumička. Heh, kebyže mám takú výplatu každý mesiac, nesťažujem si vôbec. :lol:

Zverejnené

Zásielka. Milý človek, ten odosielateľ :lol:

Taký vcelku pohodový deň, čas na seba.

Zverejnené

dollphinka...

gratulujem. však je to super pocit, mať vlastné, zarobené peniaze? tomu sa len veľmi málo vecí vyrovná. Človek má pocit slobody. :lol:)

Zverejnené

konečne mi došli papiere zo školy

a včera som dostala 6,5 kila, no nie je to moje, hrám sa na banku...

Zverejnené

od sefky potvrdene, od oktobra bude zvyseny plat o dost slusnu sumicku :lol:

Zverejnené

Proteus

hej hej, paradny pocit....nemusim sa obmedzovat a pytat si prachy od nasich ked som potrebovala :)

no a dnes som si tu "slobodu" zacala uzivat :lol: .. na nakupoch:

- spodne pradielko :)

- tricko

- wilkinson /konecna poriadna "britva" ;) /

- lak na nechtiky a kopec inych veci z drogerky...

;) joj parada.....

a to som este nebola pobehat obchodne centra ;) tesim tesim....

Zverejnené

toto snad dokaze len zena, vyplatu hned rozhajdakat na nakupoch :lol: :)

Zverejnené

ved ja si budem setrit...ale tak noooo...prva je prva :lol:

Zverejnené

V mojom veku vsetko potesi , aj to ze do rana naprsalo, zem dostala vlahu , ochladilo sa... :lol:

Zverejnené

kruci, Jozef, prestaň písať ako bradatý patriarcha :) v akom tvojom veku ?! :lol:

aby som zostala pri téme, dnes ma ešte nepotešilo nič ... aj také dni sú :)

Zverejnené

game

dufam ze dnes ta len nieco potesilo, mna ano, mal som dve stane kontroly, jednu krátkodobu jednu dlhodobu a je to bez pokuty, este sice nemam protokol, ale vyznieva to dobre. To je take male potesenie, vacsie dúfam bude, ak skoncim so zatevnymi pracami, zatial pocasie neprialo a pojdem mrmlat s medvedmi do Slovenskeho rudohoria, ak sa podari nieco nafotit uverejnim v galerii / zatial nemam pristup / alebo zastrelit , ale posledne roky vacsinou mavnem rukov a poviem : " Len si bež s prestreleným srdcom .... " a radsej stáčam spúšť SONY namiesto mojich pušiek...... :lol: :) :)

Zverejnené

Jozef, nechcem predbiehať, ale aj k tomu nádejnému dobrému výsledku kontroly blahoželám :)

ale prečo píšeš ako starý kmeť ?! :lol:

Zverejnené

Zeby ma to nejako extra potesilo sa povedat neda, ale mal som taky veget, ako zdavno nie a uprimne povedane - potreboval som ho po namahavom vcerajsku....

Zverejnené

posledny pracovny den... hura tyzden dovolenky!!! :lol:

Zverejnené

hmm ja si asi vyberem dovolenku az v auguste ci na jesen ako vzdy :lol:

Zverejnené

KOnečne výplata :lol: ale musia sa vracať pôžičky :)

Zverejnené

včera som dostala ružu! moja prvá ruža! :)

trošičku som si vypila apotom tá lavička na hrádzi teda... hm... :lol:

Zverejnené

Dnešný deň bol celkom vydarený. Úspešný zápis na VŠ (a hafo predmetov z ktorých sa mi ešte teraz točí hlava) a príjemné rendezvous :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov