Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

prisiel ku mne domov priatel, za chrbtom cosi drzal, pristupil blizsie a zrazu predomnou bola biela ruza, a slova, ze mi dlho nedoniesol nejaku kvetinku, tak sa rozhodol ze to napravi :lol: moooooje srdiecko

Zverejnené

pizza s byvalym spoluziakom, ktoreho som nevidel pol roka. stare casy :lol: ked sme sa vracali z mesta, dostal som zachvat smiechu a asi 10 minut som sa stale rehotal az som sa sklatil na zem, lebo som nemohol popadnut dych a tak som sa tam valal na trave a kamos vtedy nakazil sa tiez a aj on uz sa smial a a potacal sa s flaschou, co som predtym drzal ja a ukazovali sme na seba a smiali sa smiechom vysinutych. uz ani neviem na com. asi na vsetkom uz potom

Zverejnené

nafotila som si moje deťátko... :lol:

ale odmietol prehovoriť, to sa mi nepáči.... :)

ale taký je zlatunký :)

Zverejnené

zopar ludi mi rozveselilo naladu....a normalne sa teraz usmievam, a nemyslim na to co vsetko sa dnes odohralo...

:lol:

Zverejnené

až do pondelka fraj od práce a zajtra sa ide na Hodokvas wow paradicka ježiš ja sa tak tesim ako male decko ;):););););):):lol:;):)

Zverejnené

návšteva - lego a hišam - kukáme Futuramu

Zverejnené

frajerov kamarat ma vola "mala manazerka" :)

no a dnes ked to povedal, tak moj mily mu na to odvetil: "no ale keby vies co vsetko dokaze.....take veci si ty este nikdy v zivote nezazil" ;) :lol:

ehm, moje ego stuplo do neprekonatelnych vysin ;)

a potesil ma pohlad na Mika Hladkeho /mnam ;) /... a pak pizza.....

;)

a lucenie s mojim milym na tri dni :) .. ale tak o to viac sa uz teraz tesim o tych par dni....

Zverejnené

nokia...ty vies ze som nenapravitelna :lol:

mozno budem lutovat, mozno nie....ale "now, in the present": NELUTUJEM :)

Zverejnené

júúú, aj ja by som chcela... ale asi budem mať prácu... vážnu prácu, nie brigádu... len si skočím s majstrom na personálne...

Zverejnené

asi nic , okrem rana , ked som zistil ze zijem, vdaka ti Boze....... este aj mišo mi blbne..... dnes je fakt na kočku... :lol:

Zverejnené

dnesny den :)

moja dnesna predstava bola: mily je na festivale, s kamoskou som mala ist kuk na konsku sutaz, ale jej sa nechcelo...a samej tiez nie..tak som ostala doma...

no ale ZRAZU: zazvonil phone a volal mi moj priatel.../som si povedala, ze sa ozval, ze ako sa ma.../ a jeho otazka bola "kde si?som na tej sutazi, tak sa stretnime niekde"....ja som okoktavela a nevedela som wo co gou

no rychlo mi do telefonu povedal ze ide z festu, bol zaviest kamosov a siel okolo miesta cinu konskej sutaze....

tak ked som povedala ze som doma, tak po mna dosiel a sli sme kuk na sutaz spolu :lol:

proste na feste sa mu nepacilo tak siel dom

no a pak na tej sutazi ma potesilo ze som stretla vela kamosov, videla kopec koni, a hlavne ze som si pripomenula atmosferu spred 5 rokov, ked som tam povyhravala par disciplin :) bolo to krasne znova tam byt, i ked iba ako divak...

no a pak sme sa vratili dom, mamca mimochodm u babky ;) , no a priatel pochopil situaciu.....tak potesila ma aj poriadna kvalitna davka poriadneho ehm.... ;)

no a pak spolocne varenie vecere...mnami....

ach jaj, krasny den dnes prezity...a to som si myslela ze budem o suchu, o samote a podobne flegmaticke kecy

Zverejnené

Potešil ma dnešný teda už včerajší deň, ktorý fakt stál za to :lol:

Len som už unavený ako mulica :)

Zverejnené

prave teraz, polhodinovy telefonat z Anglicka :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov