Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

axel no co som hovoril, sice to nebude ziadna slava ale zoberu ta

fakt som sybila :lol:

Zverejnené

Nokia vybav si živnosť na to, ještě vyděláš :lol:

Zverejnené

Konecne mi prisiel list z VS, ze ma beru. Uz tyzden som na to cakal.

Zverejnené

aj mne dnes prišlo že ma berú ale nie z tej na ktorú chcem ísť viac

Zverejnené

potesila ma vydatna davka istej cinnosti :) :)

joooj, aka som unavena, ako po nocnej sichte :lol:

btw...taka burka sa prehnala mestom...na prijazdovej ceste k parkovisku je cez pol cesty padnuty velky strom....akoze ina burka bola

Zverejnené

na prijazdovej ceste k parkovisku je cez pol cesty padnuty velky strom....akoze ina burka bola

Ja len ticho dúfam, že aj zajtra pred bránou cez ktorú chodím do roboty, bude padnutý veľký strom s ktorým si ani žeriav neporadí :lol:
Zverejnené

som prijata :) :lol:

jupiii....uz len zvladnut dokoncenie tretieho rocnika :) /statnica v auguste/

Zverejnené

Veľmi, ale veľmi ma potešila zbierka nových mp3 elektronickej hudby. Explora, Direct 2 Brain, UPI, Lens Flare atď :) , kto pozná vie o čom hovorím :lol:

Zverejnené

bol som na zlatych a konecne sa tam ukazala ta pekna bufetarka z minuleho roka... teraz v tom bufete sice nepracuje, ale snad sa tam este ukaze na plazi :) :) :lol:

Zverejnené

bol som na zlatych a konecne sa tam ukazala ta pekna bufetarka z minuleho roka...

... síce pribrala 25 kíl, je potetovaná na rukách a chýbajú jej štyri zuby ale aj tak dá na ňu pozerať (zabudol si dodať :lol: ).
Zverejnené

... a ja si myslím, že je podstatné, že má zlaté srdce :lol:

Zverejnené

... síce pribrala 25 kíl, je potetovaná na rukách a chýbajú jej štyri zuby ale aj tak dá na ňu pozerať (zabudol si dodať :) ).

Axel vidim ze mas dost divny vkus, ale ked sa ti take pacia... :) ;)

game to srdce ma momentalne nezaujima, ale dobre sa na nu pozera :lol:

Zverejnené

prežila som krááásny víkend, i keď miestami vyzeral veľmi hrozivo, našla som si kamarátku Veveričku a pravdepodobne /ešte som si nie tak veľmi istá/ i skutočnú vieru, zmysel života...

Zverejnené

ešte som zabudla.... vyplatilo sa mi pripíjať na "O" :lol:

Zverejnené

mam este viac prachov ako vcera, ale stale potrebujem viac

Zverejnené

aj po dlhom hovoreni "nie" som nakoniec podlahla :)

aaaa, oplatilo sa... :lol:

.... a este som bola na dobrej zmrzke, a kukat tenis a aa a...taaak, prechadzka :)

Zverejnené

jeskovemodreoci, tak gratulujem, supersupersuper! a dobre to poprehanaj s oslavovanim, xixixi

Zverejnené

no co ma dnes potesilo?

konecne som sa dokopala cvicit....brusaky, vypady, kliky a podobne veci...

ale este predtym som bola na veternik a puncovy rez :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov