doll Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 ked som pred dvoma dnami spomenula hlavnemu managerovi ze buduci tyzden idem na prijimacky v pokracovani studia /dialkovo/ bol prekvapenytak som to s nim dnes rozoberala, ze ci je na tom nieco zle.... a potesila ma jeho reakcia:" nie nie je, naopak, je to prave velmi dobre....budem to musiet oznamit na personalnom a navrhnut nejake zmeny.." ...asi viem v com zmeny...ajajaj, budu money :lol:
chorche Zverejnené 14. Jún, 2007 Zverejnené 14. Jún, 2007 Kamos ma narodky, ideme to oslavit, prijemne!
arwiel Zverejnené 15. Jún, 2007 Zverejnené 15. Jún, 2007 trošičku som si vypila, začala som trepať blbosti... :lol: dostala som dva dary... :) videla som mnoho objektov, ktoré si musím vyfotiť...príjemné popoludnie... :)
chorche Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 Jedna vec je vazne skvela: Ze uz je vikend! Po tomto tyzdni si zasluzim aj 3 dni volna!
doll Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 dnes vecer idem na disku...po milion rokoch :lol: ... s kamoskami, ktore som nevidela dalsich milion rokov :) bude veseloo :)
phersu Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 že je konečne víkendže mi konečne ide internetže som dostal výplatuže som si kúpil knihuže som si kúpil vstupeknu na HODOKVAS
Ignatius Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 Voľno od školy :lol: A nebolo to síce dnes, ale v priebehu posledných dvoch dní som v našom hlavnom meste postretal dosť známych, niektorých som nevidel prakticky vyše roka :)
doll Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 joooj, zacinam byt v extaze....za par minut je tu moj mily....skoncili mi moje dni, a ja som taka nadrzana, ze budem hotova uz len z toho ked ho uvidim vo dveroch :) juuuuj, chcem chcem chcem :lol: aspon vidite co so mnou robi nedostatok sexu :)
Nokia Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 frajer prijde, povie ze nema naladu a sviecka zhasla :lol:
doll Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 ano zhasla :) :lol: do faka, ... neslo o jeho naladu, ale o to, ze by mu to prislo take na rychlo, kedze ma dojst mamca domov... :) a tesila som sa ako male decko...nikdy nehovor hop, kym ... no vsak viete ako to dalej
Nokia Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 kua asi sa zamestnam ako sibyla, celkom dobre viem predpovedat buducnost :lol:
Sniper Zverejnené 16. Jún, 2007 Zverejnené 16. Jún, 2007 Nokia nože mi vyvešti ako mi dopadnú prijímačky :)A snaž sa :lol: :)
Nokia Zverejnené 17. Jún, 2007 Zverejnené 17. Jún, 2007 Axel no vidim to tak ze nic moc to nebude, ale mam taky pocit ze tak tak ako sa hovori na pi*ni chlp ta zoberu :lol:
Sniper Zverejnené 17. Jún, 2007 Zverejnené 17. Jún, 2007 OK, to mi stačí :lol: (nech už to mám za sebou, lebo o komunistoch sa mi už aj sníva).
chorche Zverejnené 17. Jún, 2007 Zverejnené 17. Jún, 2007 Dnes? Uz nic. Ale vcera som pozeral SOS a to zpred 5 tyzdnov ma dostalo. Pozrite si nejaku 17. minutu a 12. sekundu a znelku na Vecernicek!
Andulqa Zverejnené 17. Jún, 2007 Autor Zverejnené 17. Jún, 2007 pekny den na Podhajskej, kupanie a tak, aj ked som trochen spalena a to bolo pod mrakom! :) a este ze moj mobil prezil kupel (a to nebol len kupel, to bol dlhsi pobyt) v slanej vode :lol: (kam sa dostal vdaka mojmu otcovi ktory ho zabudol odlozit do skrinky a siel si zaplavat!)....no ale funguje veselo dalej, aj ked displej je z urcitych uhlov velmi cudny a flakaty, dufam ze to je len mokre a ze to casom zmizne, aj ked zas az tak mi to nevadi ;) a ze cely tyzden u mne bude spat priatel lebo nasi su na dovolenke ;) :)
Polaris Zverejnené 18. Jún, 2007 Zverejnené 18. Jún, 2007 Takze pravdepodobne som na takych 90% spravil matematiku analyzu :lol: Cesta za titulom Bc. sa krati........no dufam, ze to zmaknem :)
cizy Zverejnené 18. Jún, 2007 Zverejnené 18. Jún, 2007 nemozne sa stalo skutocnostou spravil som skusku z matiky JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
phersu Zverejnené 18. Jún, 2007 Zverejnené 18. Jún, 2007 dnes bolo super v práci síce som skoro nevstal ale potom pohodička, kolegovci pracovali a ja som spal vo vinohrade :lol: a potom som sa išiel opalovať na trávu a išlo sa domov
chorche Zverejnené 18. Jún, 2007 Zverejnené 18. Jún, 2007 Hm, celkom ma potesilo, ze den prebehol viac-menej bez stresov a v pohode a crta sa interesantny vecer, ved este uvidime....
doll Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 konecne mam prijimacky za sebou /stretla som tam kopec znamych, dlho nevidenych....a najviac ma potesilo ked som stretla kamosa, s ktorym som naposledy bola v Manchesteri...juuj, aky bol zlaty :lol: / no a na zaver som bola na vylete v zoo Le?ná....parádicka...krasa a najviac akoze ma dostali KAPYBARY....uplne nadherne stvorenia.... take velke morciatka :)
Sniper Zverejnené 20. Jún, 2007 Zverejnené 20. Jún, 2007 Test z angliny na jazykovke som spravil na 86/100, takže v septembri budem štvrták. Testy sme spravili skoro celá trieda, tak sme to boli trochu osláviť :lol:
Polaris Zverejnené 21. Jún, 2007 Zverejnené 21. Jún, 2007 No mna potesila nova masinka :lol: Kupil som kopletku: _MotherBoard_ _Processor_ _2x_Memory_ _Graphic_Card_ _Supply_ _Case_ _Keyboard_ _Mouse_ _Hard_Drive_
Sniper Zverejnené 21. Jún, 2007 Zverejnené 21. Jún, 2007 Včera ma potešilo že som spravil anglinu a postúpil som do štvrtého ročníka.Dnes ma potešilo že ma prijali na TNUNI :) :lol: :)
Odporúčané príspevky