Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ked som pred dvoma dnami spomenula hlavnemu managerovi ze buduci tyzden idem na prijimacky v pokracovani studia /dialkovo/ bol prekvapeny

tak som to s nim dnes rozoberala, ze ci je na tom nieco zle....

a potesila ma jeho reakcia:

" nie nie je, naopak, je to prave velmi dobre....budem to musiet oznamit na personalnom a navrhnut nejake zmeny.."

...asi viem v com zmeny...ajajaj, budu money :lol:

Zverejnené

trošičku som si vypila, začala som trepať blbosti... :lol:

dostala som dva dary... :)

videla som mnoho objektov, ktoré si musím vyfotiť...

príjemné popoludnie... :)

Zverejnené

Jedna vec je vazne skvela: Ze uz je vikend! Po tomto tyzdni si zasluzim aj 3 dni volna!

Zverejnené

dnes vecer idem na disku...po milion rokoch :lol: ... s kamoskami, ktore som nevidela dalsich milion rokov :)

bude veseloo :)

Zverejnené

že je konečne víkend

že mi konečne ide internet

že som dostal výplatu

že som si kúpil knihu

že som si kúpil vstupeknu na HODOKVAS

Zverejnené

Voľno od školy :lol: A nebolo to síce dnes, ale v priebehu posledných dvoch dní som v našom hlavnom meste postretal dosť známych, niektorých som nevidel prakticky vyše roka :)

Zverejnené

joooj, zacinam byt v extaze....za par minut je tu moj mily....skoncili mi moje dni, a ja som taka nadrzana, ze budem hotova uz len z toho ked ho uvidim vo dveroch :)

juuuuj, chcem chcem chcem :lol:

aspon vidite co so mnou robi nedostatok sexu :)

Zverejnené

frajer prijde, povie ze nema naladu a sviecka zhasla :lol:

Zverejnené

ano zhasla :) :lol:

do faka, ... neslo o jeho naladu, ale o to, ze by mu to prislo take na rychlo, kedze ma dojst mamca domov... :)

a tesila som sa ako male decko...

nikdy nehovor hop, kym ... no vsak viete ako to dalej

Zverejnené

kua asi sa zamestnam ako sibyla, celkom dobre viem predpovedat buducnost :lol:

Zverejnené

Nokia nože mi vyvešti ako mi dopadnú prijímačky :)

A snaž sa :lol: :)

Zverejnené

Axel no vidim to tak ze nic moc to nebude, ale mam taky pocit ze tak tak ako sa hovori na pi*ni chlp ta zoberu :lol:

Zverejnené

OK, to mi stačí :lol:

(nech už to mám za sebou, lebo o komunistoch sa mi už aj sníva).

Zverejnené

Dnes? Uz nic. Ale vcera som pozeral SOS a to zpred 5 tyzdnov ma dostalo. Pozrite si nejaku 17. minutu a 12. sekundu a znelku na Vecernicek!

Zverejnené

pekny den na Podhajskej, kupanie a tak, aj ked som trochen spalena a to bolo pod mrakom! :) a este ze moj mobil prezil kupel (a to nebol len kupel, to bol dlhsi pobyt) v slanej vode :lol: (kam sa dostal vdaka mojmu otcovi ktory ho zabudol odlozit do skrinky a siel si zaplavat!)....no ale funguje veselo dalej, aj ked displej je z urcitych uhlov velmi cudny a flakaty, dufam ze to je len mokre a ze to casom zmizne, aj ked zas az tak mi to nevadi ;)

a ze cely tyzden u mne bude spat priatel lebo nasi su na dovolenke ;) :)

Zverejnené

Takze pravdepodobne som na takych 90% spravil matematiku analyzu :lol: Cesta za titulom Bc. sa krati........no dufam, ze to zmaknem :)

Zverejnené

nemozne sa stalo skutocnostou

spravil som skusku z matiky

JUCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Zverejnené

dnes bolo super v práci síce som skoro nevstal ale potom pohodička, kolegovci pracovali a ja som spal vo vinohrade :lol: a potom som sa išiel opalovať na trávu a išlo sa domov

Zverejnené

Hm, celkom ma potesilo, ze den prebehol viac-menej bez stresov a v pohode a crta sa interesantny vecer, ved este uvidime....

Zverejnené

konecne mam prijimacky za sebou /stretla som tam kopec znamych, dlho nevidenych....a najviac ma potesilo ked som stretla kamosa, s ktorym som naposledy bola v Manchesteri...juuj, aky bol zlaty :lol: /

no a na zaver som bola na vylete v zoo Le?ná....parádicka...krasa

a najviac akoze ma dostali KAPYBARY....uplne nadherne stvorenia.... take velke morciatka :)

Zverejnené

Test z angliny na jazykovke som spravil na 86/100, takže v septembri budem štvrták. Testy sme spravili skoro celá trieda, tak sme to boli trochu osláviť :lol:

Zverejnené

Včera ma potešilo že som spravil anglinu a postúpil som do štvrtého ročníka.

Dnes ma potešilo že ma prijali na TNUNI :) :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov