doll Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 potesilo ma "uspokojive" dopoludnie s mojou "cicou" :lol: :) /skoda len ze nevyslo prespanie u neho...juuj,to by bolo/ a este ze som dnes po dlhej dobe zavitala k babke...pohrala som sa s maciatkom a s mojim oblubenym hafankom...
Nokia Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 konecne mam jasny terminv utorok o osmej rano mi to zacina...takze v utorok vecer bud budem oslavovat titul alebo zapijat zial a cakat na september :lol:
chorche Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 Ze som zatial zlomil len jedno pero, uz malo letiet kopu srotu von oknom kvestorovi na hlavu. No a to, ze dnes som sa dozvedel, ze ako stalemu zakaznikovi pre mna T-Mobile pripravil program Fix, normalne mi zavolala operatorka, suhlasil som s podmienkami a od jula volam lacnejsie....
hisham Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 Že som nebola v schole a nečakane a rýchlo som sa vybavila u očnej.
chorche Zverejnené 6. Jún, 2007 Zverejnené 6. Jún, 2007 Veci hudobneho charakteru. Nielen ako hudba samotna, ale aj veci a ludia motajuci sa okolo hudby, teda ako fanusikovia. Zabava.
doll Zverejnené 7. Jún, 2007 Zverejnené 7. Jún, 2007 - prvy den v praci /ak nepocitam pol dnove skolenie o bezpecnosti a inych nutnostiach/- navrhnuty plat /az nad moje ocakavania :lol: / - odobrila som nasim vyber kuchyne- dlllhy telefonat s cicou /no co nam ine zostava ked sa uvidime asi az v sobotu vecer :) /- a konecne som dotvorila album na fsp o Egypte...huraa, kuknite :) /je tam sice iba malinko fotiek, tak ale kto by tam trepal do 500 fotiek ;) /
arwiel Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 500 otázok za mnou!!! :lol: a bráško mi dal včera tri lizatká, tak som cmúľala popri učení... :)
chorche Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 Zo 4 kolegov z nasej sekcie je okrem mna momentalne v praci jediny a aj ten je nezvestny....
arwiel Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 išla som na chvíľu so spolužiačkou do kafé a jedna čašníčka oslavovala narodky, tak mi naliala fernetu
doll Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 mily mi oznamil ze ho vzali do inej robotky....konecne sa premiestni do kanclu k vykresom...som stastna za neho....juuuj, moje cmuk :) :lol:
doll Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 a aj sme to nalezite oslavili :lol: pred par minutami som "vydychla" :) a idem sladko buvat.....bru noc vsetkym
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2007 Zverejnené 8. Jún, 2007 Dnešné super popoludnie s jednou kamoškou :lol:
hisham Zverejnené 9. Jún, 2007 Zverejnené 9. Jún, 2007 Návrat strateného brata :lol: Kua, ja už musím bežať! :)
arwiel Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 vzala som sa včera a opustila niekoho aby som mohla byť sama... sedela som na kopci, na streche búdy vbudovanej do toho kopca, hompáľala si nohami a spievala Gollum's song, Medvídka, Slzy tvý mámy, Jsi múj pán z muzikálu Drákula, pesničky z Krysaře a Jesus Krist Superstar, spievala som si aj Kdo vchází do tvých snú, má lásko, aj Krylovho Anděla, dokonca aj pesničku, ktorú som sama vymyslela keď som mala asi 8, je veľmi smutná... spievala som si a bolo mi dobre... pozorovala som západ slnka, oblaky nad hlavou, vlnenie trávy podomnou, spokojne som vydychovala cigaretový dym a kašlala na to, že sa časom ochladilo... príjemný večer... :lol:
Andulqa Zverejnené 10. Jún, 2007 Autor Zverejnené 10. Jún, 2007 nove plavky, tyrkysovo modre kvety na tmavom pozadi za 3 stovky :lol: :)
Proteus Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 V piatok, sobotu a dnes som chodil po nákupoch a výsledok: - 4 košele do práce,- 3 tričká na voľný čas,- topánky k rifliam z humanicu,- hohavice ku košeliam,- kraťasy,- bunda Adidas k rifliam. Hľadal som niečo na letné večere, ked sa trochu ochladí. Doteraz som mal niečo podobné z Kenvela, ale už to dochádza. Tak som neodolal. A bola to aj výhodná cena. Noo, ako tak rozmýšľam, je to aj všetko. Parádička. Som normálne aj spokojný. :lol:
Sniper Zverejnené 10. Jún, 2007 Zverejnené 10. Jún, 2007 Vy ste nejakí naroční. Ja na sebe nosím rifle pokým sa na mne nerozpadnú :lol:
Proteus Zverejnené 11. Jún, 2007 Zverejnené 11. Jún, 2007 Axel.. do práce nemôžem chodiť v rifliach,ktoré sa už rozpadávajú. tam chodím v saku a košeliach. ostatné som si kúpil na leto, kedže som to už potreboval. vymeniť šatník. Proste to bola nutnosť. Nič veľké. :lol:
arwiel Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 mám po a celý svet mám u riti /len na jednu sms ešte čakám.../ pustila som si film Samotári a rozímala... hmmm... :lol:
Nokia Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Tak a je zo mna Bc. ;) :lol: :) :) ;) ;) ;) ;)
Ignatius Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Konečne zas voľno od školy... :lol: A aj mälčene zas fungujú - asi sa im nepáčilo len v tých dvoch postoch :)
phersu Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Mamina fazulová polievka, ktorá je taká hustá že by sa dala jesť vidličkou
chorche Zverejnené 12. Jún, 2007 Zverejnené 12. Jún, 2007 Nokia, gratulujem! No, potesilo ma akurat to, ze som sa kvalitne vykecaval s kamoskami. Vcera, dnes, kedy prislo. Milujem skolu!
Odporúčané príspevky