cizy Zverejnené 26. Máj, 2007 Zverejnené 26. Máj, 2007 perfektny den, pri vode, opalil som sa , havaj
Ajk Zverejnené 26. Máj, 2007 Zverejnené 26. Máj, 2007 prvykrat som prekonal svoje fyzicke schopnosti... najazdil som 50km na biku a mam z toho super pocit... (Zahorí je pekne)
Andulqa Zverejnené 27. Máj, 2007 Autor Zverejnené 27. Máj, 2007 spoluziacka z vysky ma dcerku, Simonka sa narodila dnes tesne pred stvrtou a ma 2,6 kg a 49 cm :lol: :) Vitaj na svete princezna :) ;)
chorche Zverejnené 27. Máj, 2007 Zverejnené 27. Máj, 2007 Ministry of Fun, skratka v piatk sme boli s partakom na akcii a v sobotu? Celkom pekny dnik som zazil, napoly v terene, napoly pri PC....Dnes som sfinisoval clanok....
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. Máj, 2007 Zverejnené 29. Máj, 2007 prave som vo vypoctovom stredisku u seba na faculte v laboratoriu s jednym oravskym spoluziakom z namestova, co vystudoval rovnaky gympel ako hisham. on uz mesiac nebol doma, lebo je tu na intraku. hehe, zeby som mu teraz zacal vykladat novinky z jeho rodneho kraja z uplynuleho weekednu?
cizy Zverejnené 29. Máj, 2007 Zverejnené 29. Máj, 2007 Vpodstate som spravil skusku z dost tazkeho predmetu... mam 70,5 boda a potreujem 75 ale este nemam ohodnotenu pracu, ktoru musim do pondelka prerobit.... od osmej do piatej som nejedol a potil sa v obleku a dusil kravatou....
Sniper Zverejnené 29. Máj, 2007 Zverejnené 29. Máj, 2007 hehe, zeby som mu teraz zacal vykladat novinky z jeho rodneho kraja z uplynuleho weekednu?Nebodaj sa L.E.G. dostal ďalej na Slovensko ako len po Senec? :lol: :) :)
chorche Zverejnené 29. Máj, 2007 Zverejnené 29. Máj, 2007 A potesilo ma dnes vobec nieco? Jasne, dobry obed....
arwiel Zverejnené 30. Máj, 2007 Zverejnené 30. Máj, 2007 včera som jednoducho odišla z domu, už som tam nemohla vydržať, sadla som si k rieke na miesto, kde chodím vždy, keď som smutná /a ísť môžem/, dlho som tam telefonovala a keď som vyšla na hrádzu, stretla som tam jedného známeho, dlho som ho nevidela... rozprávali sme sa, povedal mi, žeho polroka pred maturou vyliali zo školy, že stále pracuje, ale celkom dobre... zapálil si predomnou, čo nemal robiť, pretože som sa už potom nesústredila na to, čo hovorí, ale na cigaretu v jeho ruke, nakoniec som to nevydržala a on mi dal dofajčiť... tak sme sa rozprávali, vymenili si čísla, až potom sme si povedali ako sa voláme, pretože sme sa poznali len z videnia, bol ma odprevadiť domav a tak...domov som prišla okolo pol desiatej... na moje prekvapenie mi práve zavolal... potešilo :lol:
chorche Zverejnené 30. Máj, 2007 Zverejnené 30. Máj, 2007 Co ma dnes potesilo je na variacie s temou co sa dnes stalo. No dobre, tak sem dam to jednoduchsie a naozaj potesitelne.... Kvalitne jedlo, dobre sme sa s kamosom naladovali, za 75 SKK, no nekup to, porcia ako pre cisara. A vseobecne, poobedie vyslo.
Andulqa Zverejnené 1. Jún, 2007 Autor Zverejnené 1. Jún, 2007 skusky za mnou v podstate, ostava uz len "obhajoba" 2 prac, z toho jednu este musim napisat a este jednu pracu spravit a koneec, dufam ze to stihnem do buduceho tyzdna, nech mam potom svaty pokoj uz :lol:
doll Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 pred tromi tyzdnami som bola na pracovnom pohovore v jednej velkej firmea pocas dovolenky mi bola poslana sms, ze som vyhrala vyberove konanie :lol: tak asi od polky juna nastupujem :)a budem mat na starosti trh Velkej Britanie :) len neviem ci si trufam,..... pohovor bol v anglictine, pracovat budem musiet v anglickom jazyku....moj prvy job....juchuchu.... akosi tomu stale nemozem uverit ;)
doll Zverejnené 2. Jún, 2007 Zverejnené 2. Jún, 2007 dakujem :lol: hmmm, a prave ma potesil obedik, dva tyzdne som jedla akesi podivuhodne veci........mnami mnami....lasagne
doll Zverejnené 3. Jún, 2007 Zverejnené 3. Jún, 2007 no jooo....co ma asi tak mohlo potesit ked som dva tyzdne nevidela mojho mileho? :lol: a vcera to bolo s nim po prvykrat "na inak"..... :) ... a nechcelo sa mi verit, ze to je on... pretoze to chcel stale.....az som nevladala :) ale moc moc potesilo, lebo taky nezvyk z jeho strany ;)
chorche Zverejnené 3. Jún, 2007 Zverejnené 3. Jún, 2007 Ze co ma potesilo? Zopar malickosti. Napriklad sobotnajsi vypad do Topolcian za kamaratmi. Posedeli sme, pokecali, zasa sme spravili "(ne)svateho Supermana" na fotkach...... No kto iny mal pozovat, ked nie chorche? Az na to, ze tentoraz som si nemohol rozzipsovat tricko....
doll Zverejnené 4. Jún, 2007 Zverejnené 4. Jún, 2007 vybavila som rektora, uz len odovzdat bakalarku na studijne.....som si vedoma ze bakalarska praca v anglickom jazyku mi bude este vratena z dovodu malych chybiciek, ale dolezite ze to uz vlastne mam.... ufff :lol:
Nokia Zverejnené 4. Jún, 2007 Zverejnené 4. Jún, 2007 dnes cely den v robote nejde system takze celkom salam den :) :) :lol:
Sniper Zverejnené 4. Jún, 2007 Zverejnené 4. Jún, 2007 Dnes ráno som videl bociana! A segra sa s frajerom po menšom nedorozumení dali opäť dokopy, čo je dobré :lol:
phersu Zverejnené 4. Jún, 2007 Zverejnené 4. Jún, 2007 Axel Môj brat sa so svojou frajerkou rozchádza každú jar aspoň na týždeň na dva oni to tuším robia už len zo zvyku
hisham Zverejnené 4. Jún, 2007 Zverejnené 4. Jún, 2007 LOL, to aj ja chcem takého vtipného súrodenca. Mňa dnes potešil celkom úspešný deň, čoklit od tej baby, čo som jej písala tú anj prácu a žemľovka, čo sa práve pečie v trúbe :) Mňam. Mňam! edit: no hurá, že sa to aj dopieklo :lol:
game Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 potešil ma vývoj jednej zaspatej situácie ... a poznanie, že bez zapojenia "známostí" sa človek nemôže dať ani vykuchať ... takže hurá, dobrý človek so správnymi ľuďmi na správnom mieste ešte žije ... či ako to je ? :) :lol:
Nokia Zverejnené 5. Jún, 2007 Zverejnené 5. Jún, 2007 potesilo ma ze zajtra mam piatok :lol: stvrtok piatok dovolenka, povodne som ju zobral na ucenie sa na statnice, ale kedze pozeram ze ma byt krasne slnecno, asi budem na zlatych pieskoch :)
Odporúčané príspevky