Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

spolužiak ma asi zle pochopil a tak mi doniesol 20 CD metalu... ale vážne ma to potešilo, mám čo počúvať a práve to strkám do kompu

Zverejnené

profak mi odobril bakalarku, uz ju len zviazat a odovzdat :lol:

Zverejnené

NOKIA:..ticha zavist :lol:

gratulujem :)

no potesil ma pohlad, zeuz mam prelozit iba 12 stran bakalarskej prace

ach jo, keby mi aspon napisal rektor stanovisko k bakalarke, tak by bol den hned krajsi :)

Zverejnené

ukazalo sa, ze zo statistickych method mam o 1000% lepsie hodnotenie, nez som sa nazdal, ze zatial mam. (myslel som, ze mam 1 bod a mam 11 :lol:) a prave som celkom slusne napisal druhy zapoctovy test. a este sa chystam vypracovat jedno zadanie.

Zverejnené

Myslíte aj na niečo iné ako na školu? :lol: Síce aj ja by som mal... :) :)

Zverejnené

Axel - Keďže traja maturujú, dvaja robia bakalárku, ďaľší robí samé zápočty tak asi neni čas na niečo iné myslieť :lol:

Potešilo ma, že posledné 3 otázky sa učiť nemusím bo ich už viem lebo sme pred dvomi mesiacmi písali písomky.

Zverejnené

phersu ale je casu :lol:

ja robim bakalarku a statnice len tak pomimo :)

Zverejnené

Nokia casu uz neni, v pondelok a v utorok idem na to. Sice slovina v pohode uz aj odborne a anglina bude zalezat aku temu si vytiahnem taka Slovakia by nebola na zahodenie

Zverejnené

posledná telesná a hlavne RUŠTINA za mnou!!!! :lol:

Zverejnené

kazdemu hovorim, maturita formalita :lol:

vsetky skolske kroky su len formalita ak clovek nieje debil, preto sa ani statnic nebojim :)

Zverejnené

Pri obhajobe záverečnej práce to formalita bola. Keď týpek čo mal skúšať dostal infarkt tak bol na PN a zastupoval ho náš riaditeľ :lol:

Zverejnené

no vidis, ono cim viac takychto veci si prejdes tym skor zistis ze proste vsetko to je len o tom ako si veris o nicom inom :lol:

takze nebat sa maturit, nebat sa skusok, nebat sa statnic, sup ho do toho

len kebyze sa mi chce ale mne sa ani nechce :) :)

Zverejnené

juujj, no uz iba cca 5 stranok prelozit, uff

no a potesili ma dnes dve slovka :lol:

starala som sa dnes o toho mojho lebo dostal nejaku brusnu chripku ci nieco podobne...a je taky bezmocny, ze som bola z toho uplne namakko :) ... take pekne to vsetko bolo :)

a a a este bola som v agency pre potrebne posledne papiere, info ohladne dovolenky, nech viem kedy to letime....juchu juchu juchu, o tyzden o takejto dobe sa budem slnit na piesocnatej plazi v Hurghade v Egypte ;) ;) ;)

Zverejnené

dnes som v robote stretla jedneho :lol: pomylil si ma so svojou svagrinou :)

Zverejnené

ze ma dnes nikto neotravoval s pikacovinami a mohol som sa venovat ciste svojej praci. :lol:

Zverejnené

juchu, som uplne zjedol zapoctovy test z financneho managementu. dokonca mam 4 body navyse, lebo som to vypocital s vyuzitim zvlast sophisticovanych mathematickych aplikacii, ktore padli do oka skusajucej inzinierke.

cely zivot si myslim, ze som skladatel a jazykovedec, no dnes som konecne prisiel na to, ze som vlastne bankar :lol: lol

a dnesnym dnom mam hotove vsetky zapocty - zo vsetkych predmetov som pripusteny k zaverecnym skuskam. (okrem obcianskeho prava, ale to zapocet ani nema, lebo samotna skuska je 100% z hodnotenia)

Zverejnené

A je to tu!!!

Vazene damy, Vazeni pani:

Toto je moj 1000-ci PRISPEVOK!!!

Zatlieskajte mi...dakujem...dakujem...:lol:

Zverejnené

Že nám presunula test z matiky na pondelok o týždeň, tak sa nemusím chorá trepať do scholy a mať z toho ešte aj problémy. No aspoň dačo.

Zverejnené

Ze vsetci vypadli a tak som mal svaty pokoj a este aj personalnu maticu sme s kolegom dali dokopy!

Zverejnené
Laci Strike a jeho Street Dance Academy, to je to co ma dufam za dve hodky potesi :lol: :)
Zverejnené

Že idem dnes na Námestovské hudobné slávnosti, čiže vystúpenia zborov zo všetkých možných krajín v tamojšom kostole. Jupí :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov