nutrinka Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 som sa najviac bála a napokon mám 95% zo slohu z angliny!!!! :) a som sa teraz pred chvíľou tak zahľadela na výsledky testov z príjmačiek, skoro som ooodpadla - 87 percentil!!! som aj zabudla, že nejaký hokej je :lol:
Ajk Zverejnené 9. Máj, 2007 Zverejnené 9. Máj, 2007 Aljak dostal na PF ban! :) -za provokovanie v hokeji... :lol:
arwiel Zverejnené 11. Máj, 2007 Zverejnené 11. Máj, 2007 príjemné stretnutie a rozhovory na hojdačkách, spomínanie na zašlé časy, ktoré vlastne nikdy neodídu... :lol:
Nokia Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 od polnoci do pol piatej rano particka pokru s kamaratmi :lol: nastastie som len 40 sk v minuse po celej noci :)
hisham Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 Že som DOMA :lol: Konečne v normálnom dome, nie 5 báb v miestnosti 3m x 1.5m, konečne teplé kafé, konečne gauč a normálna sprcha, konečne oddych a nie drina 11-12 hodín denne, konečne doma.
doll Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 ...konecne mam kontaktne sosovky a konecne vidim :) :lol:
Sniper Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 doll vzhľadom na to že si bola na operácii tak kontaktné šošovky nie sú bohvieaká vízia do budúcnosti. Nokia ty gambler!!! :lol:
doll Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 vies axel, nevies co predchadzalo operacii tak tvoje poznamky su na mieste /ale byt tebou tak sa radsej informujem predom nez napises takyto blud :) / tak v skratke: bolo mi pred OP povedane, ze mi zostane nejaka zostatkova dioptria, kedze mam nejake poskodenie na rohovke, ci sosovke /fakt neviem kde/,...no a to sa da skorigovat iba okuliarmi ci sosovkami vdaka tomu bolo moje videnie nasledovne: ked bolo zamracene, tazko sa mi rozoznavali tvare ludi z dialky..a nevraviac o vecernom videni, kedy som nevedela rozoznat takmer nikoho /tento problem maju vsetci ktori boli operovani laserom/... cize v tomto pripade /i ked je to iba nejaka dioptria/ pomozu sosovky vidiet vidim dobre, ide len o tieto nepriaznive podmienky...cize zamracene pocasie a vecer a co ma este potesilo? zabudla som podotknut... vcerajsia hodka na posteli "svokrovcov" :lol:
Nokia Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 Axel aky gambler, tam islo cisto o zabavu, peniaze boli len vedlajsi produkt :) aj ked kua chalan co to ani hrat nevedel mal novacikovske stastie a prisiel s 50sk a odisiel so 400sk :) :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 12. Máj, 2007 Zverejnené 12. Máj, 2007 mame uz nove auto. a nasiel som svoju dva mesiace stratenu strasne drahu microvlnnu handricku, ktoru som myslel, ze uz ani nenajdem.
hisham Zverejnené 13. Máj, 2007 Zverejnené 13. Máj, 2007 Dlhý spánok, trochu pohody, tá žemľovka, ktorú práve pučím, bajk, stretnutie so stokou a náš mečový súboj :lol: :)
chorche Zverejnené 13. Máj, 2007 Zverejnené 13. Máj, 2007 Ze Suomi vykoplo Ruskeho Medveda ku bronzu! :lol: Jaj, to bolo vcera. No a co!
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 krasny vecer vonku, ze som aj zabudol ze rano idem do roboty :lol: :)
hisham Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 Práve sa chystám behať. Tak tak, hisham robí niečo pre svoje telo :lol:Ešte dobré známky z GEO. Dokonca spolusediacej 2 písomky som tiež stihla vypracovať a obe mala za 3 :) (to som nestíhala, ja som mala ovšem 2x 1)Dobre, už sa nejdem chváliť a idem si na seba navliecť legíny, dať vlasy do chvosta a c´mon! :)
Obrien Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 hishambifľa :lol: Mno tak ja som celkom spokojny z mojej pisomky z Dejepisu.Za den som bol schopny sa naucis priblizne 60 stran, ktore som videl prvykrat v živote.Potom 1 z Matiky a 55 z Chemie, jedna z pisomky, druha preto, že som nemal domacu ulohu, ale aspon som vysvetlil chemikarke dialektiku, preco nema vyznam sa ucit chemiu :)
Nokia Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 mna este len potesi ak stihnem dokoncit bakalarku a zajtra odovzdat :lol:
phersu Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 Dnes sa oplatilo ísť vonPrišiel som skoro celá banda vonku. Potom prišiel kamoš s gitarou. Pivečko, gitara, spievanie Kryloviek a Nedvedoviek. Čo môže byť lepšieUž nech je bečka to bude zasa show
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 Prišiel som skoro celá banda vonku.Akosi sa snažim v tejto vete nájsť logický zmysel ale už je asi príliš neskoro. Idem spať.
Wink Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 Ahojte, vidite ma? Uzasne, ze? :lol: Potesilo ma, ze telka dava film, ktory chcel moj brat pozerat... pochvalen bud televizia :)))
game Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 vidíme, Wink, vidíme ... zázraky sa dejú, zrejme :lol: :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 14. Máj, 2007 Zverejnené 14. Máj, 2007 uz mam 15 zapoctovych bodov z ekonomie IV. este odovzdam seminarnu pracu a mal by som mat 25. a to uz bude na skusku. este by nebolo odveci, keby som ju potom aj hned spravil.
Odporúčané príspevky