Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

:lol: :) :) ;) ;) ;)

toto patrí k tomu, síce to nie sú veterníky, ale robí to rovnaký prievan ;)

bože, vyžeňte ma už odtiaľto ;)

Zverejnené

Prave som sa zasmial na tom, ze sa nemam uz preco smiat...jaka ironia a paradox...a aj naladu mi to spravilo. Som insane.

Zverejnené

nokia 3310- alebo kolko- to sa muselo ozaj dobre kecat ked az o 4,07 si pisal prispevok. :lol:

kecalo sa vyborne, len ma laskavo neurazaj s tou 3310 :) :)

Zverejnené

pekny vcerajsok....:

- narodeniny a vsetko s tym spojene

- v skole skuska z Financnej analyzy a planovania za A

- nova gigova karta do fotaka...

jaaaaj, skoda len toho zaveru dna...

Zverejnené

dalsi fasa vecer, som myslel ze pojdeme s kamosmi len na jednu dve kofci ale nakoniec sme do pol tretej hrali sipky a stolny futbal :lol: :) :) ;) ;)

Zverejnené

moc ma potešil hokejový skin fsp :lol:

a dnes ma potešil znovu :

včera autorka Andulqa mala takú poznámku, že na dres toho druhého hokejistu mala z recesie napísať PF ...

ja, večer už slepá, som až teraz pochopila, prečo :) - ten modrý má na chrbte napísané FSP :)

Zverejnené

ono to bolo vlastne včera, bola som vo vinárni s jujkou a ďalšími dvanástimi chalanmi pozerať hokej, celkom bola zábava, len ja mám taký pocit, že som viacej čumela na jedného chalana ako na hokej :lol: /ale sa mi zdá, že sa trochu podobal na havarku- aspoň három určite :) /

Zverejnené

keby bolo treba pomôcť s nejakými pripomienkami ku skinu, tak som k neustálej hodinovej dispozícii

napr. : pod to PF dať ešte Lvíčka s Orlicemi

:lol: :) :)

dnes ma potešilo, že som v pohode stíhal spoje

Zverejnené

Choze, halo, halo! Práve som sa vrátil z Aleksandrovcov. Bola to bomba. Bol si tam tiež? Viem, že si asi trošku "rusoidne" šmrncnutý. Plánuješ výlet na východ, odporúčaš Sibiriádu. Na tomto by si si zgustol. Robili dojem, ako keby sa tank v kuchyni otáčal. Mladá generácia kričala Bravó, stredná generácia bola v milom šoku. Len niektoré babky boli pohoršené. Možno mali s rusmi zlé skúsenosti z vojny. Alebo zo šesťdesiatehoôsmeho roku. Zobral som so sebou aj syna. Ten má len milimeter od skinheadov, Orlíka a Landu. Takže je úplne inak zameraný. Ale zobralo ho to. Na mobil si nahral vyše hodinový záznam. Celé to kazil len pohľad na desiatky súčasných predstaviteľov vlády, ktorí boli nasáčkovaní v prvých radoch. Inak to bol bomba kšeft.

Zverejnené

stastna ruka pri voleni praktickej ulohy z WAN technologii... ppp + pap autentifikacia a este dynamicke dhcp k tomu.. .za 15minut som odtial padal z plnym bodovym ziskom :lol: :)

Zverejnené

potesilo ma ze som na 99% spravil nemcinu :lol: vysledok bude v piatok ale to by uz mala byt len formalita :)

Zverejnené

NOKIA...blahozelam :lol:

no co mna dnes potesilo? nedostali sme pokutu :)

nemali sme v TN kde zaparkovat, tak sme si povedali ze to hodime pri jednu bytovku

pred nami slo jedno velke afto tak sme sa ho drzali

a uz v dialke vidim policajtov a vedela som ze nie je dobre

tak sme zaparkovali, a zrazu cteny pan policajt prisiel k nam a vravi: "viete pan vodic ze je tu zakaz vstupu?poprosim obciansky preukaz",,,

sakra, my sme nevideli ziadnu cedulu zakazu :)

tak som zacala ukecavat: "viete pan policajt, my nie sme z TN, sme tu po pol roku / ;)/ a nevieme co a ako..." a moj mily dodal"hned to preparkujem"....tak policajt dodal "hmm,asi sa Vam pokutu nechce platit"

tak opisal iba cislo auta a poslal nas tahet...fuuuuh ;)

a ked sme odtial odchadzali, schvalne som si vsimala cedule...a hla, tam bola ;)

Zverejnené

Potešilo ma, že cvičiaci z fyziky konečne naozaj dal, to čo sme precvičili a nevymýšľal s modifikáciami, ktoré by zas nik nepochopil. Potešilo ma, že už mám zápočet z Architektúry počítačov a budúci týždeň tam nemusím chodiť. a hlavne - môžem si aspoň chvíľku vydýchnuť a zvyšok si pekne doklepem v pokoji :lol:

Zverejnené

no konecne mam hotovu stkacku a zaplatenu pokutu

dufam ze ma tak skoro nezastavia policajti :lol: :) :)

Zverejnené

nech si matka vraví čo chce, ja idem do kina :lol:

Zverejnené

arwiel no vidíš, to je slovo chlapa!!

:lol:

Mňa teší že mám pred sebou 4 dni voľna, ale to je jediná vec čo ma teší...

Zverejnené

cele poobedie az do desiatej vecer s mojou laskou, a bolo uzasne :lol:

a tesi ma aj nove auticko, tato ma novu "hracku" :-)))

Zverejnené

fajny dnik...u doktora vsetko v poriadku..i ked som do jeho ambulancie vchadzala uplne vystresovana

pak vecer s tym mojim...pekne bolo

ked nepocitam rozculenie mamy ked zistila ze mam tetovanie :lol: , tak fcelku potesujuci den

Zverejnené

hmm tuto noc som bol na dost dobrej oslave :lol:

Zverejnené

jeden chalan ktoreho som spoznal v tatrach pozval mna a kamosov na privat oslavu co robil v jednom podniku

doooost dobre tam bolo :lol: :)

Zverejnené

ja som bola včera v kine, pekne sama v rade som sa tam rozvalila, vyložila si nohy, presne oproti svojmu obľúbenému Hannibalovi Lecterovi...

Skvelý kultúrny zážitok :lol:

po filme som šla domov skratkou okolo celého sídliska, sadkala som si na lavičku v absolútnej tme, pozorovala tmu, zavrela oči a snažila sa potlačiť v sebe tú chuť niekoho podrezať...

milujem Hannibala Lectera :)

Zverejnené

vcera

::konecne boztek pod ceresnou .. dufam ze nie je neskoro :lol:

::samozrejme vitazstvo nasich hokejistov

a dnes:

::skuska z dani za A

::a ako som sa "vysmiala"kamosovi, Cechovi, ktory zakazdym ked sme na majstrovstvach hrali s nimi pripadne prehravali, mal nacvicenu jednu trpku basnicku o Slovakoch

a dnes ako som tak nanho hladela, hladel stale zahanbene do zeme a ja nie a nie mu dat pokoj a furt som donho rypala...nech im treba :)

::potesujuci telefonat profesorky

::svieckova na obed

Zverejnené

Musim aspon daco pozitivne zaznamenat sem: Skratka spracoval som vysledkovu cast dizertacnej prace do tabuliek. Bolo na case.

Zverejnené

Na začiatku nového roku si záväzky nedávam. Ale predsa som chcel tento rok: 1. kúpiť si aspoň jednu vec v second hande a 2. dopozerať aspoň jeden film od Woody Allena do konca. Práve som dopozeral na ČT2 INÁ ŽENA. Bolo to fajn. Žiadni bývalí agenti CIA a FBI, ktorí zachraňujú celú planétu pred mimozemšťanmi, alebo pred zabíjajúcim vírusom. Bol to film o "obyčajných" ľuďoch zo súčasnosti. Mňam. A ešte zájsť do toho second handu.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov