Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

game,

:lol: tak som rad, ze bol z toho uspech. zelam vsetko dobre a este vela invencie.

Zverejnené

vcera, po tyzdni, som sa vyblaznila :lol:

vsak bolo na case, uz mi to slo na mozog

Zverejnené

je tu istá možnosť, že budem chodiť do jedného kurzu, ktorý by mi mal móóóc pomôcť a na ktorý CHCEM ísť....

Zverejnené

Pred chvíľou som sa vrátil z hradu Devín. Mal tam koncert, pod hviezdami, Marián Varga a Moyzesovo kvarteto. Pre nás, odchovaných na Hammelovi, Prúdoch, Vargovi, Collegium musicum,...to bol balzam na dušu.

Zverejnené

že nie som jediný magor čo doteraz čakal na info ohľadom príchodu hráčov na MS

Zverejnené

arwiel,

aký kurz?

kurz umeleckého písania... :lol: :)

ďakujem za opýtanie :)

Zverejnené

fííha, to bude potom parádne, čítať si tvoje denník, teda s dovolením :lol:

Zverejnené

chech! denník radšej nie, to... ehm, naozaj radšej nie, možno by ma už potom nemal nik rád...

ale ostatné psaníčka, nech sa páči :lol:

Zverejnené

potesil ma vcerajsi autosalon

a auto medzi nebom a zemou...zaujimave pozorovat...skoda len ze nepadlo :lol:

Zverejnené

Pred chvíľou som sa vrátil z hradu Devín. Mal tam koncert, pod hviezdami, Marián Varga a Moyzesovo kvarteto. Pre nás, odchovaných na Hammelovi, Prúdoch, Vargovi, Collegium musicum,...to bol balzam na dušu.

tu je kúsok videa z toho koncertu ... aj ten kúsok potešil ...

Zverejnené

bol som si prvykrat podat tento rok...este keby som tak aj vyhral

Zverejnené

Dvojka z fyzy :)

A chvíľka pohody s knihou.

Jáááj a ešte!! Z matiky už nejdeme preberať tie debilné analytické vyjadrenia! Konečneee :lol:

Poprosím matfyzákov o nereagovanie :)

Zverejnené

Z fyziky mam 1

Konecne som precital Hajnikovu zenu

A odobril mi zaverecnu pracu

Zverejnené

No ktovie, možno tak familiárne nazýva kufor peňazí, však aj Humr zo Simpsonovcov tak oslovuje bagety, hotdogy, torty a všetko čo sa dá zjesť :lol:

Zverejnené

:lol:

Potešila ma taká vec, že suchý šampón sa to volá, potom mikrofón, LEGov popolnočný preklad, taký obyčajný šampón za 16 korún a že som sa konečne na niečo odhodlala a nová sukňa (mama mi ju musí zúžiť - to ju zase začnem nosiť až o polroka :) ), že som sa uliala z telesnej (aj keď za cenu rozbitých okuliarov ;) ) a pár komplimentov. No a to je asi vsjo :)

Zverejnené

case study z marketingu - fertig

Zverejnené

chcela som si kúpiť jednu knihu a kúpila som tri :lol:

a nový parfém

a dvd touring the angel live in milan, poprdeli žerem toho gahana :)

Zverejnené

Inak keď už sa spomenula poctivá moderátorská práca - nechcete si založiť na hviezdičky inú tému a tu sa radšej vytešovať? :lol:

No a ja som len chcel, že ma potešil ďalší vyriešený problém v zadaní. Snáď to už pôjde len dobre :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov