Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

včera som dostala úžasný darček k narodkám :lol:

Zverejnené

Prezeral som si galériu DJ Mike Wazowskeho a našiel som sa tam na fotkách. Potom čo ma ešte potešilo je že som konečne zistil prečo neprišiel e-mail zo Švédska od otcinovho agenta no a ešte že šéfka zbaštila čo som jej nahovoril.

Zverejnené

mna velmi potesilo a chcem sa zaroven verejne podakovat GAME ze ma naucila uploadnovat a vkladat obrazky do textu. este raz srdecna vdaka GAME. :lol:

Zverejnené

som bol dnes na vidieku a zucastnil som sa zazraku prirody a to ze som bol pritomny ked sa koze narodili dve krasne kozliatka. najskor len tak lezali a po pol hodinke uz stali a same cecali to bola krasna podivana. som si uvedomil aka je ta priroda dokonala ze vlastne skoro z nicoho dokaze vytvorit novy zivot.

ja milujem tento svet .

Zverejnené

..dnes som bola s mojim milym na prechadzke po horach, zaspominala som na kazdu luku, ako som sa na nich kedysi prehanala na mojom konikovi...

...a pak navsteva u kamosa a jeho perzske macicky..a najnovsi prirastok

Zverejnené

1000 príspevkov :lol:

No bolo dosť radosti teraz ma čaká podnikateľský zámer taká p*******

Zverejnené

Poobede bolo v Devínskej príjemné skoro-leto. Preto som zavolal syna, aby sme šli prevetrať bicykle. O 15 minút som už sám ťahal vedľa Moravy a Dunaja smerom do centra. Nebolo veľa možností posedieť si vonku, doplniť vypotené pivo a bike mať na očiach. Tak som sa otočil k japonským skupinám chrbtom a šlapal som späť. Pri PKO som si všimol vonku pár stolov a ľudí s pohármi. Odbočil som tam aj ja. BARMAN MI NAČAPOVAL PIVO A POLOŽIL NA PULT. VYTIAHOL SOM BANKOVKU, 1000 SK. ALE ON NEMAL DROBNÉ VYDAŤ. PIVO NA PULTE, PENA ZAČALA PADAŤ. KAŽDÝ SME ČAKALI, ČO UROBÍ TEN DRUHÝ. PONÚKOL SOM MU SVETLO Z BIKE. NECHCEL. NAČIAHOL SOM RUKU ZA PIVOM. NEPROTESTOVAL. TAK SOM MU SĽÚBIL, ŽE NABUDÚCE ZAPLATÍM. Ďakujem. Ak sa toto dozvie jeho vedúci, nech mu dá pokoj. Ja to naozaj zaplatím a ten chlapec aspoň urobil dobrú reklamu svojmu zamestnávateľovi.

Zverejnené

milan mne sa tiež stalo niečo podobné, barman mi nemal ako vydať tak mi povedal že zaplatím nabudúce.

Keď som potom prišiel tak v pohode som k novému účtu doplatil starú sekeru.

Holt, dobre sa chodí niekam piť keď ťa už poznajú :lol:

Zverejnené

vcera ma potesil tento spic u babky, fesacisko, hla sem

k babke a od babky na korculiach, vsak nech mam nejaky ten zadocek :lol:

no a pak navsteva toho mojho v mojom bytiku, sama doma :)

a vecer krasne dve slova :)

Zverejnené

nielen dnes, ale potesilo ma ze som bol posledne dni konecne po x rokoch aspon na nejakej dovolenke aj ked nebola extra dlha :lol:

Zverejnené

som bol dnes aj chvilu v prirode a u vody aj s o zenou a 1 dietatom a mal som nozik a normalne som z vrby vyrobil 2 pistalky ako za mladych casov. no ja som este stale sikovny. :lol:

Zverejnené

dnes je jednoducho krásne

slnko takmer páli ...

pozor na spálený nos, kto pôjdete na korčule :lol:

Zverejnené

dnes je krasne, idem to vyuzit na umytie auta :) :lol:

Zverejnené

Našiel som jeden dôležitý mail z januára 2006 o ktorom som si myslel že som ho nešťastnou náhodou zmazal :lol:

Zverejnené

nova zasoba dvd-ciek

2molynezie, 2 guramy perletove, a 2 tetry neonove...dalsie prirastky do mojho akvarka

no a samozrejme vybitie energie tym spravnym sposobom :lol:

Zverejnené

Tiež vybitie nergie

Mama mi doniesla nové-staré knihy :lol: . Po robote mala čas a išla mrknúť do antiku.

Zverejnené

Velka noc na vychode, male babo (kuk :lol: ), trojo novych rifli a taska z blsaku, oslava ujovej 40tky a ze sa tohtorocna velka noc obisla bez olievania a vonavkovania, lebo decka boli podplatene den predtym aby nechodili, pretoze sa dospavalo po oslave :)

Zverejnené

No mne sa nejako darí prišla mi zasa nová knihy. A to som ju ešte ani nezaplatil, mám zlé myšlienky. :lol:

Zverejnené

PHERSU- ty co robis z tolkymi knihami, ty to snad citas alebo co ? :lol:

Zverejnené

a cil vazne som sa dostal az do galerie a videl som aj VASE fotky tak ma to potesilo. :lol:

Zverejnené

nová kniha...a cestou k pultu sa mi zapáčila ďalšia, tak tam zajtra idem zas

a jeden krásny, po dlhej dobe optimistický list. asi to najkrajšie, čo som v poslednej, možno aj dlhej dobe čítala :lol:

Zverejnené

a cestou k pultu sa mi zapáčila ďalšia, tak tam zajtra idem zas

Typická žena :lol:
Zverejnené

Cca 180 špáratiek na zuby v praktickom balení s dávkovačom a zeleno-žltá pásiková izolačná páska, ktorou som už stihla oblepiť mobil, vypínač v izbe, peňaženku, zošity a spolusediacej topánky. Všetko darček od kamošky :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov