hisham Zverejnené 1. Apríl, 2007 Zverejnené 1. Apríl, 2007 Dnes bol super deň. U kamošky sme (naša štvorka) gitarovali a bongovali, skákali a koláčovali, jazdili na štvorkolke a opekali a bolo nám fajn :lol:
weirdo Zverejnené 1. Apríl, 2007 Zverejnené 1. Apríl, 2007 no co sa tyka tej miss....no to teda, 10, neviem kde mala porota oci :lol:nahodou, na jednej z tych erotickych fotiek, kde si drzi prsia, ma velmi peknu tvar (pre Axela - nie kvoli tym prsiam). som rad, ze spoluziacka skoncila ako 1.Vicemiss, ale keby mi nahodou usli fotky zo stvrtaku z vyletu, tak by asi stratila trosku kreditu, co sa krasy tyka.
doll Zverejnené 1. Apríl, 2007 Zverejnené 1. Apríl, 2007 mam vyrovnane vlasy.....fuuuuuh, to stoji za uzretie :lol: to moje hunate haaro zrazu chytim do jednej ruky, je toho malicko, jemnucke, rovne....no fasa :) :)
doll Zverejnené 1. Apríl, 2007 Zverejnené 1. Apríl, 2007 stratila som pamätovku do fotaku :lol: :) ono nie je to kvalitka ako maju zenske s rovnymi vlasami...ale proste mam ich rovne,ziadne kucery, objem ziadny,.... no ja furt neverim...furt si na ne šaham, lebo nezvyk proste :)
Nokia Zverejnené 1. Apríl, 2007 Zverejnené 1. Apríl, 2007 Keď poviem A tak poviem aj B. Kam ich odpratali? :lol: Axel na dalsie oblubene miesta pre turistov... co si zvedavy, sak ty BA nemas rad tak sa sem neterigaj :)
nutrinka Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 konečne mi prišla dobierka...tá kniha, ježiši :lol: kopec textu, nákresy, mapky, fotky :)
phersu Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 Jednu časť angliny, ktorú opravovali v škole som spravil :lol: ale čo ta druhá. Máš nové knih, ale odpísať by si mohla na ICQ!!!!!!!!
Sniper Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 Prišiel mi e-mail že ten ventilátor na ktorý čakám už druhý mesiac už je na ceste a za to že som čakal tak dlho mi príde ešte + jeden zadarmo :lol:
doll Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 AXEL:...ja som namiesto ventilator precitala VIBRATOR :lol: btw, mna potesili VYSLEDKY Z JAZYKOVEHO PRESKUSANIA Z ANGLICTINY:::A::: :) .....z rovnakeho oboru dennych studentov i externych studentov, som ako jedina mala za A :) ;)
game Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 kytička žltých narcisov a pár čerešňových vetvičiek ... krásne počasie, také akurát pre mňa ... ďalšie nakupovacie orgie tentokrát tričká a ozdoby do vlasov jagavé a vykladané farebnými sklíčkami ... spravila som si trochu radostiináč nič
Sniper Zverejnené 2. Apríl, 2007 Zverejnené 2. Apríl, 2007 AXEL:...ja som namiesto ventilator precitala VIBRATOR :lol:A vieš že ma to ani neprekvapuje? :)
doll Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 ... krasna CERVENOZLTA RUZA od mojho mileho :lol: aj som zabudla ze som sa nanho hnevala :) a este pekny vecer ...
arwiel Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 konečne mám všetky písomnosti za sebou a celkom som sa dnes pobavila pri písaní slohu :lol: :)
Andulqa Zverejnené 3. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 3. Apríl, 2007 super den straveny v brne :lol: a ze som si konecne kupila vrch na svadbu :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 COze? to ako na vlastnu? :lol: no toto.. vy ste o tom vedeli??
Sniper Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 No na vlastnú svadbu asi nie, to by som už dávno vedel :lol: (tým nechcem naznačiť že ja s andulqinou svadbou mám niečo spoločné :))
Andulqa Zverejnené 3. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 3. Apríl, 2007 jejda, nie na vlastnuuu :) to by som vam predsa nezatajila ;) to asi tak skoro este nebude (aj ked nebola by som proti :lol: ) priatelova sesternica sa vydava 14. aprila a ja som tiez pozvata, len uz neviem kolko chodim a zhanam nieco vhodne na seba, uz som bola zufala, ked dnes som konecne nieco zohnala, tak sa tesim :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 3. Apríl, 2007 Zverejnené 3. Apríl, 2007 otazka nie je kto, ale CO .. tak von s tym :lol:
doll Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 l.e.gkto:dollco: no samozrejme doll-in zmysel pre humor :) :) NOKIAticho tam, nerozoberat :lol: ;) no a aby som sa aj ja vyjadrila....co ma dnes potesilo: jedna prdelka ;)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 konecne vsetky veci na facultu som vypracoval, odovzdal, odprezentoval. konecne bude chvilu od skoly pokoj. a konecne sa po dlhej dobe zase poriadne vyspim.
doll Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 no, potesila ma dnes moja "cica" :) a co ma este potesi?...no necham sa prekvapit...stale cakam :lol: ... este ostava hruba hodka a pol
pralinka Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 moje srdiecko ma tesi staaaaaale, a kazdy jeden den straveny s nim :lol: :)
Odporúčané príspevky