Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dnes ma potesilo, presne chronologicky...:

- dozvedela som sa, ze nas "domaci" ma v pivnici,len dve steny od nasej izbietky na private, ulozenych cez 100 litrov vinecka.... takze kedze v "dubnu" chystame oslavy, vieme odkial budeme cerpat zasoby :)

- nova kyticka /aj s kvetinacom/ v nasej izbicke....z vlastnych zdrojov ziskana :lol:

- KONECNE SOM PO DVOCH TYZDNOCH DOMA ...uz mi z toho preskakovalo :)

- doma ma cakali bryndzove halusky ;)

- telefonat s kamoskou

Zverejnené

juuu,uplne chrlim stastim....usmev od ucha k uchu....vcera som niekoho spoznala,na nete, prijemne sa mi s nim rozprava, dnes cely den znova klebetime....

a teraz este fotecky...no akasi som stastnejsia

klop klop

Zverejnené

dnes som isiel 2 kila na nasom aute a este som mal 300 otacok do cerveneho pola :lol:

Zverejnené

bola som za kamoskou, spoznala som pri tom dvoch novych ludi....ehm chlapov :) a bolo velmi dobre

naladicka po dobrom pifku, kedze mi nakoniec bus nesiel,tak sme skoncili v pizzerke...

a tie hlasky....ja som to nevladala od smiechu :lol:

Zverejnené

dollphinka;

no ako tak citam tvoje prispevky zda sa, ze je tu pomaly cas zmenit podpis na nejaky .. optimistickejsi :lol:

Zverejnené

dollphinka;

no ako tak citam tvoje prispevky zda sa, ze je tu pomaly cas zmenit podpis na nejaky .. optimistickejsi :)

no, len aby to nebolo take docasne :lol:

vies, je pekne, ked sa mozem aj tesit...aspon nemyslim na veci, ktore by mi iba navracali smutok do tvare....

i ked, dnes v pizzerke, ked pustili jednu pesnicku....jej videoklip mi pripomina cely "nas pribeh"....a vyhrkla mi slzicka...

Zverejnené

dnes som isiel 2 kila na nasom aute a este som mal 300 otacok do cerveneho pola :lol:

nevedel som, že Detská manéž na kolotočoch toľko vytiahne :) :)
Zverejnené

predstav si ze v dnesnej dobe uz ano ,to si nevedel??? :lol:

Zverejnené

nevedel som, že Detská manéž na kolotočoch toľko vytiahne

-haaaaa :lol:
Zverejnené

Maturitný sloh mám napísaný Obrázok:lol: teraz len treba čakať na výsledky Obrázok

Zverejnené

No sloh mám za sebou a ja, ale či by som ho hádzal do tejto témy.... Maximálne fakt len tak, že to mám konečne za sebou... Ešte anglina a matika...

Zverejnené

juchuuuuuu :lol: konecne som zriesil jednu kravinu vo firme, nad ktorou dumali traja ludia dva dni :) uznanie od sefa padne dobre ....

Zverejnené

potesili ma pekne sms-ky, ktore som dostala dnes

:) :lol:

Zverejnené

V poslednej dobe ma teší už len veľmi málo vecí a veľmi zriedkavo :lol:

Zverejnené

vôbec ma to nepotešilo, ale strašne ma to pobavilo, keď som to zistil.

preklep Muži, čo si všímate ako prvé na mužoch? :) namiesto na ženách :)

čo si tak mohli ľudia o mne pomyslieť :lol:

Zverejnené

Konecne mam po pisomnych maturach. Mam z toho celkom dobry pocit.

Zverejnené

Pridávam sa, aj ja to mám konečne za sebou... a malo by to byť ok, uvidíme, až budú výsledky... :lol:

Zverejnené

taaakze, kedze mam obrofsky bolehlav, neda sa mi bohvie ako sustredit....tak strucne

hihi, potesila ma vcerajsio-dnesna damska jazda....

5 defčic, oslava menin a narodenin dvoch z nich, najprv uvitanie u nich na private, ako prve s kamoskou na zdravicko hruskovicou, potom so vsetkymi vineckom bielym, nasledne dolievanie, a k tomu priebezne pitie pushkina.... :) au, moja makovica

potom sme zavolali taxi a v dost veselej nalade, po tom ako som ho zvadzala slovickami, kedze som sedela vedla neho, sme konecne vystupili pred klubom

Slovenky, ako vzdy, excelovali :)

prisli na rad dalsie kola pushkina....kurna, ale tak dobreho /cierny ribiz/

prevaha chlapov nad zenskymi asi tak v pomere 85:15, takze sme vykrucali zadockami este viac ;)

potom som nabehla za dj-om, kruci, tiez som sa mohla krotit vo vyjadrovani....uklon dopredu, opretie sa o ten jeho vercajch /chap ten nejaky mixacny pult ci ako sa tomu nadava/,samo ze velky vystrih...a zahral co nam na ociach videl /ehm,alebo niekde inde?/

a potom ma najviac potesila sms okolo polnoci....bola som in seven heaven :lol: aj tancovat som zabudla ;)

Zverejnené

Zatiaľ len pekné počasie, ale ešte je pred nami celý deň.

Zverejnené

polda5;

no a? to je take vesele? :lol:

Zverejnené

LEG je no aspon pre mna.

najlepsie na tom je ze za chvilu idem spat :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov