Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ohlasenie akcie. Vo stvrtok rano 7:50 je Vychovno vzdelavaci program bo mame na skole primacky. tak sme sa dohodli a tu vetu sme zmenili na: Vo stvrkot je Vzdelavaco altrenativny program u mna doma sa premieta Shrek 2 vstupne 7.50 :lol:

Zverejnené

- nove tetovanie /i ked iba na par dni, ale je fešácke, od polky predlaktia az po zaciatok prstov na ruckach :) /

- a samozrejme polka dna, ktory som stravila v Trencine, na Beauty salone, TMM

- a ze po troch mesiacoch vidim tatina a brata :lol:

Zverejnené

videl som fotku exspoluziacky na stranke Miss Universe ... kokos, ta sa inak zmenila. drzim jej palce, nech to vyhra :)

a este ma potesili pekne sms, a uhorka / :lol: /

prepanajana, to ako sexualna pomocka? :)

Zverejnené

neeee....uhorka v tom zmysle, ze ked som ju supala krasne vonala, a mi to pripomenulo jar,neviem preco,...proste robil sa uhorkovy salat , nist viac...i ked myslienky pri supani tej ugarky boli vseliake :lol:

a co ma dnes potesilo?...spolocne lasagne s mojou cicou,mnam :)

Zverejnené

tak, dnes som prvykrat ucila, sice to bol duet s kamoskou, lebo ani jedna sme si sama netrufala, aj tak to bolo fajn a celkom sranda :) sice obcas sme boli take popletene a ako naschval nam pocas hodiny zacal hovorit riaditel do rozhlasu "kecy" o tom aby sme pocas sucha davali pozor a nesposobili poziar....zdalo sa mi to velice vtipne kedze zrovna dnes prsalo a nemam pocit ze by bolo prave teraz obdobie sucha, ale ved nevadi ;) deti sa urcite poucili :) vsetko sme stihli ako sme chceli, v podstate sme spravili vsetko co sme chceli, takze som s tym spokojna :lol: ale myslim ze sme tam museli pred tou tabulou posobit strasne ustrachane a smiesne, rano som bola maximalne nervozna z toho ;)

velmi ma potesilo, ze sa deckam hodina pacila a ani chvilku sa nenudili, to ze sa predvadzali a hucali, to uz je ina kapitola ;) nabuduce budeme ucit telesnu, preskok cez kozu ;)

Zverejnené

ze prisli iste dni, fuuuuh :)

a vcera som behala po trencine s mojou cicou, no ziadnak inak lepsie sa nemohol stravit den :lol:

Zverejnené

Škola nám vybavila doučko z angliny. Taká kočka nás učí. Som sa asi zamiloval :lol: :)

Zverejnené

...ked na vsetkom bielom vidis cierny flak.... Dobre, len to pozitivne. V Nitre som stretol - Janku! Uplne necakane. Aj mi vysvetlila, co to jej frajer za somariny porobil, pokecali sme, bolo to fakt necakane, ale velmi prijemne... malo to vsak vyzerat inac, ine osoby a obsadenie....

Zverejnené

Potešilo ma že ma prišli pozrieť rodičia do práce ;) nakázal som si čo si prosím na obed keď prídem dom ;) veľká porcia hranoliek (v reštike by stoho spravili 10 porcii :lol: ) plus pečený syr ;) potom pôjdem navšťiviť sestričku :) .

ps: už mi je lepšie ;) spinkať budem až v nedeľu ráno keď bude po fláme ;) ;) :) ;)

Zverejnené

potesilo ma cele FSP, a ze som v noci zvladla jazdu, zaprsanu a skaredu, aj dnes, a vobec - zistila som, ze ma straaasne bavi jazdit a zivot! :lol:

Zverejnené

Album Air mi stiahlo za pol hodiny :lol:

Konečne som si urobila čas na knihy :) Ale nestačí mi, ešte sa do nejakej idem ponoriť :)

A super kapustnica.

Zverejnené

trošku som si porobila poriadok v knihách ... nie moc, len trošku ... v tom sa totiž nevyznal ani ich gazda :lol: je to o kúsoček lepšie :)

Zverejnené

pekny den, pekny vylet ruka v ruke....a nakoniec zakoncenie pri sviecke nad pizzou...

tos ked mame to vyrocie :lol:

Zverejnené

:lol: no jo no....som si neuvedomila :)

tak ale aj tak pekne...:)

Zverejnené

som si vsimol ze vela ludi hovori vyrocie aj ked maju dva tri mesiace spolu

proste este hormonmi opantani :lol:

neskor budes rada, ak si po 4 rokoch spomenie ze mate fakt vyrocie :)

Zverejnené

co ma potesilo?

odpoved: :lol:

asi nemusim ani komentovat :)

juuuuj, ale aj tak nemam dost ;) :)

Zverejnené

no PHERSU bolo asi veselo...je to vidno na poslednych tvojich prispevkoch v tejto teme a v teme ALKOHOL :lol:

myslim ze su uzko spojene :)

btw,k teme: potesil ma dlllhy telefonatik :)

Zverejnené

nie su moc spojene iba trosicku :lol: snazim sa pisat normalne

a tesila ma fakt maturita ja om sa cely cas smiat spoluziak mi tam nadaval ze nemoe oisat

Zverejnené

noooo,ako to povedat? :lol: :)

UDOBROVANIE /ktore skoncilo cca pred polhodkou/ :) ;) ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov