hisham Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 Spolužiaci a iní náhodní pocestní a známi :lol:
Mazmar Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 Ohlasenie akcie. Vo stvrtok rano 7:50 je Vychovno vzdelavaci program bo mame na skole primacky. tak sme sa dohodli a tu vetu sme zmenili na: Vo stvrkot je Vzdelavaco altrenativny program u mna doma sa premieta Shrek 2 vstupne 7.50 :lol:
doll Zverejnené 16. Marec, 2007 Zverejnené 16. Marec, 2007 - nove tetovanie /i ked iba na par dni, ale je fešácke, od polky predlaktia az po zaciatok prstov na ruckach :) / - a samozrejme polka dna, ktory som stravila v Trencine, na Beauty salone, TMM - a ze po troch mesiacoch vidim tatina a brata :lol:
weirdo Zverejnené 17. Marec, 2007 Zverejnené 17. Marec, 2007 videl som fotku exspoluziacky na stranke Miss Universe ... kokos, ta sa inak zmenila. drzim jej palce, nech to vyhra :) a este ma potesili pekne sms, a uhorka / :lol: / prepanajana, to ako sexualna pomocka? :)
doll Zverejnené 18. Marec, 2007 Zverejnené 18. Marec, 2007 neeee....uhorka v tom zmysle, ze ked som ju supala krasne vonala, a mi to pripomenulo jar,neviem preco,...proste robil sa uhorkovy salat , nist viac...i ked myslienky pri supani tej ugarky boli vseliake :lol: a co ma dnes potesilo?...spolocne lasagne s mojou cicou,mnam :)
Andulqa Zverejnené 19. Marec, 2007 Autor Zverejnené 19. Marec, 2007 tak, dnes som prvykrat ucila, sice to bol duet s kamoskou, lebo ani jedna sme si sama netrufala, aj tak to bolo fajn a celkom sranda :) sice obcas sme boli take popletene a ako naschval nam pocas hodiny zacal hovorit riaditel do rozhlasu "kecy" o tom aby sme pocas sucha davali pozor a nesposobili poziar....zdalo sa mi to velice vtipne kedze zrovna dnes prsalo a nemam pocit ze by bolo prave teraz obdobie sucha, ale ved nevadi ;) deti sa urcite poucili :) vsetko sme stihli ako sme chceli, v podstate sme spravili vsetko co sme chceli, takze som s tym spokojna :lol: ale myslim ze sme tam museli pred tou tabulou posobit strasne ustrachane a smiesne, rano som bola maximalne nervozna z toho ;) velmi ma potesilo, ze sa deckam hodina pacila a ani chvilku sa nenudili, to ze sa predvadzali a hucali, to uz je ina kapitola ;) nabuduce budeme ucit telesnu, preskok cez kozu ;)
doll Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 ze prisli iste dni, fuuuuh :) a vcera som behala po trencine s mojou cicou, no ziadnak inak lepsie sa nemohol stravit den :lol:
phersu Zverejnené 21. Marec, 2007 Zverejnené 21. Marec, 2007 Škola nám vybavila doučko z angliny. Taká kočka nás učí. Som sa asi zamiloval :lol: :)
chorche Zverejnené 23. Marec, 2007 Zverejnené 23. Marec, 2007 ...ked na vsetkom bielom vidis cierny flak.... Dobre, len to pozitivne. V Nitre som stretol - Janku! Uplne necakane. Aj mi vysvetlila, co to jej frajer za somariny porobil, pokecali sme, bolo to fakt necakane, ale velmi prijemne... malo to vsak vyzerat inac, ine osoby a obsadenie....
takamte Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 Potešilo ma že ma prišli pozrieť rodičia do práce ;) nakázal som si čo si prosím na obed keď prídem dom ;) veľká porcia hranoliek (v reštike by stoho spravili 10 porcii :lol: ) plus pečený syr ;) potom pôjdem navšťiviť sestričku :) . ps: už mi je lepšie ;) spinkať budem až v nedeľu ráno keď bude po fláme ;) ;) :) ;)
sumeru Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 potesilo ma cele FSP, a ze som v noci zvladla jazdu, zaprsanu a skaredu, aj dnes, a vobec - zistila som, ze ma straaasne bavi jazdit a zivot! :lol:
hisham Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 Album Air mi stiahlo za pol hodiny :lol: Konečne som si urobila čas na knihy :) Ale nestačí mi, ešte sa do nejakej idem ponoriť :) A super kapustnica.
game Zverejnené 24. Marec, 2007 Zverejnené 24. Marec, 2007 trošku som si porobila poriadok v knihách ... nie moc, len trošku ... v tom sa totiž nevyznal ani ich gazda :lol: je to o kúsoček lepšie :)
doll Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 pekny den, pekny vylet ruka v ruke....a nakoniec zakoncenie pri sviecke nad pizzou...tos ked mame to vyrocie :lol:
Nokia Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 vyrocie?? nie nahodou vymesacie? :lol: :)
doll Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 :lol: no jo no....som si neuvedomila :) tak ale aj tak pekne...:)
Nokia Zverejnené 25. Marec, 2007 Zverejnené 25. Marec, 2007 som si vsimol ze vela ludi hovori vyrocie aj ked maju dva tri mesiace spoluproste este hormonmi opantani :lol: neskor budes rada, ak si po 4 rokoch spomenie ze mate fakt vyrocie :)
doll Zverejnené 26. Marec, 2007 Zverejnené 26. Marec, 2007 co ma potesilo?odpoved: :lol: asi nemusim ani komentovat :) juuuuj, ale aj tak nemam dost ;) :)
arwiel Zverejnené 26. Marec, 2007 Zverejnené 26. Marec, 2007 napísala som. ako? to je otázne, ale napísala
doll Zverejnené 26. Marec, 2007 Zverejnené 26. Marec, 2007 no PHERSU bolo asi veselo...je to vidno na poslednych tvojich prispevkoch v tejto teme a v teme ALKOHOL :lol: myslim ze su uzko spojene :) btw,k teme: potesil ma dlllhy telefonatik :)
phersu Zverejnené 26. Marec, 2007 Zverejnené 26. Marec, 2007 nie su moc spojene iba trosicku :lol: snazim sa pisat normalne a tesila ma fakt maturita ja om sa cely cas smiat spoluziak mi tam nadaval ze nemoe oisat
doll Zverejnené 26. Marec, 2007 Zverejnené 26. Marec, 2007 :lol: :) joooooj, trosicku :) uz som ticho
doll Zverejnené 28. Marec, 2007 Zverejnené 28. Marec, 2007 noooo,ako to povedat? :lol: :) UDOBROVANIE /ktore skoncilo cca pred polhodkou/ :) ;) ;)
Odporúčané príspevky