chorche Zverejnené 5. Marec, 2007 Zverejnené 5. Marec, 2007 Vykecal som si sluzobku, aspon predbezne, este to musim prebrat so sefstvom, je to potesujuce, lebo medzitym sa moze vela veci posunut k lepsiemu a po tej sluzobke uz urcite!
Hedgehog Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 Nokia E50Ako to, že si ešte stále Nokia 6230i? :lol: Axel nesúhlasil s premenovaním?
weirdo Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 joooooooooooooooo, mam vizaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nokia Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 Ako to, že si ešte stále Nokia 6230i? :) Axel nesúhlasil s premenovaním? nejak som zatial nad tym nepremyslal, axela by som uz do toho nejak dokopal :lol: :) mozno aj preto ze este mam 6230i ako druhy telefon na O2 ;)
doll Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 - rano- prezila som odber krvi /mali so mnou robotu, kedze ja mam panicky strach z ihiel,..lahla som na lehatko a nechcela som dat ruku, klepala som sa, tak musela prist doktorka a ukludnovat ma...tak som to zvladla...pak ale som musela lezat 20minut lebo mi bolo priserne zle/...no ale mam to za sebou :) dopoludnie- bola som na pracovnom pohovore /ziadna trema, pohoda, sice ma hodku a pol ždímali, ale som spokojna/ obed- idem sa naobedovat, huraaaaa :lol: a dalej ze je pekny slnecny den, a ze aspon na chvilu som zabudla na moje problemy a btw...videla som v TN na zastavke LINKMANA :)
weirdo Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 nejakym divnym cinom ma napadlo pozalohovat si svojich 50GB mp3ek v praci ku kolegovi, a co sa nestane? o 24h nato mi odide disk :lol: no a kvoli odidenemu disku mi dali novu machinu. takze uz ficim na Pentiu D :)
hisham Zverejnené 7. Marec, 2007 Zverejnené 7. Marec, 2007 Dnes bol celkom dobrý deň resp. večer, Holanďania sa rozkecali (to to pivo). A bola sranda :) Aj teraz je, moja matka sa tu snaží hovoriť anglicky a ja musím tlmočiť haha :lol:
Sniper Zverejnené 8. Marec, 2007 Zverejnené 8. Marec, 2007 Našiel som na nete fotografiu mojej triedy z priemyslovky, kde som maturoval v r. 1996. Ja som sedával úplne tam vzadu na stoličke vedľa ktorej svieti ten lúč. Mám veľmi zvláštny pocit...
Andulqa Zverejnené 8. Marec, 2007 Autor Zverejnené 8. Marec, 2007 mna tesi ze az do nedele tu bude spat moja laska :) :) a snad tu bude coskoro aj byvat :lol:
Duda Zverejnené 8. Marec, 2007 Zverejnené 8. Marec, 2007 Že havarka má vtedy narodeniny ked moj pes :lol:
Andulqa Zverejnené 9. Marec, 2007 Autor Zverejnené 9. Marec, 2007 dobre vysledky z cytologie :lol: tieto veci ma vedia tak vystresovat, a hlavne posledny mesiac som toho nabehala dost po lekaroch, tak som rada ze to mam za sebou :)
chorche Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 Leda tak to, co sa mi podarilo vybavit na poste...
phersu Zverejnené 12. Marec, 2007 Zverejnené 12. Marec, 2007 Konečne som si bol zahrať futbal. Paráda už som sa potreboval vybehať. :lol:
doll Zverejnené 13. Marec, 2007 Zverejnené 13. Marec, 2007 zaujimave doobedie :lol: :) a navyse krasne slnecne pocasie...asi vybehnem na korcule
sumeru Zverejnené 13. Marec, 2007 Zverejnené 13. Marec, 2007 ze sa dvom babam podarilo, co sa im podarilo! a ze mam na tom taky malililinky podielik :lol: :)
Andulqa Zverejnené 14. Marec, 2007 Autor Zverejnené 14. Marec, 2007 ze sa nasli moje drahocenne obrazky a uz visia v galerii :lol: tak keby som ich aj stratila, tak aspon mam kopiu :)
doll Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 potesilo ma tooo, nooo, hmmm :) vsak my vieme,ze jo :) ;) a este nove fajne pekne tricko :lol:
Sniper Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 Neviem prečo, ale v poslednej dobe sa mi dosť často stáva že keď vidím v tejto téme posledný príspevok od dollphinky že viem o čom to asi bude :lol:
choze Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 mna dnes celkom potesilo ze som prezul auto bez toho aby som tam cakal. a doma ma zas potesila zena mi doniesla novu vonavku aby som sa vo svete minul nech doma neotravujem. a este mi doniesla aj skalicky trdelnik co ja lubim. akurat ho papam keby ste chceli dam vam odhryznut ale rychlo lebo nebude. :lol:
doll Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 kua axel, to snad nemyslis vazne :) btw, no jo, jak jinak, ked mam pri sebe priatela, co ineho sem pisat,xixi...ale si si mohol vsimnut,nepisem to sem kazdy den :) a este ma potesili pekne sms, a uhorka / :lol: /
Sniper Zverejnené 15. Marec, 2007 Zverejnené 15. Marec, 2007 a este ma potesili pekne smsNo čo som vravel... :lol:
Odporúčané príspevky