Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vykecal som si sluzobku, aspon predbezne, este to musim prebrat so sefstvom, je to potesujuce, lebo medzitym sa moze vela veci posunut k lepsiemu a po tej sluzobke uz urcite!

Zverejnené

Nokia E50

Ako to, že si ešte stále Nokia 6230i? :lol: Axel nesúhlasil s premenovaním?
Zverejnené

Ako to, že si ešte stále Nokia 6230i? :) Axel nesúhlasil s premenovaním?

nejak som zatial nad tym nepremyslal, axela by som uz do toho nejak dokopal :lol: :) mozno aj preto ze este mam 6230i ako druhy telefon na O2 ;)

Zverejnené

- rano- prezila som odber krvi /mali so mnou robotu, kedze ja mam panicky strach z ihiel,..lahla som na lehatko a nechcela som dat ruku, klepala som sa, tak musela prist doktorka a ukludnovat ma...tak som to zvladla...pak ale som musela lezat 20minut lebo mi bolo priserne zle/...no ale mam to za sebou :)

dopoludnie- bola som na pracovnom pohovore /ziadna trema, pohoda, sice ma hodku a pol ždímali, ale som spokojna/

obed- idem sa naobedovat, huraaaaa :lol:

a dalej ze je pekny slnecny den, a ze aspon na chvilu som zabudla na moje problemy

a btw...videla som v TN na zastavke LINKMANA :)

Zverejnené

nejakym divnym cinom ma napadlo pozalohovat si svojich 50GB mp3ek v praci ku kolegovi, a co sa nestane? o 24h nato mi odide disk :lol:

no a kvoli odidenemu disku mi dali novu machinu. takze uz ficim na Pentiu D :)

Zverejnené

Dnes bol celkom dobrý deň resp. večer, Holanďania sa rozkecali (to to pivo). A bola sranda :) Aj teraz je, moja matka sa tu snaží hovoriť anglicky a ja musím tlmočiť haha :lol:

Zverejnené

Našiel som na nete fotografiu mojej triedy z priemyslovky, kde som maturoval v r. 1996. Ja som sedával úplne tam vzadu na stoličke vedľa ktorej svieti ten lúč. Mám veľmi zvláštny pocit...

Obrázok

Zverejnené

mna tesi ze az do nedele tu bude spat moja laska :) :)

a snad tu bude coskoro aj byvat :lol:

Zverejnené

dobre vysledky z cytologie :lol:

tieto veci ma vedia tak vystresovat, a hlavne posledny mesiac som toho nabehala dost po lekaroch, tak som rada ze to mam za sebou :)

Zverejnené

Leda tak to, co sa mi podarilo vybavit na poste...

Zverejnené

Konečne som si bol zahrať futbal. Paráda už som sa potreboval vybehať. :lol:

Zverejnené

zaujimave doobedie :lol:

:)

a navyse krasne slnecne pocasie...asi vybehnem na korcule

Zverejnené

ze sa dvom babam podarilo, co sa im podarilo! a ze mam na tom taky malililinky podielik :lol: :)

Zverejnené

ze sa nasli moje drahocenne obrazky a uz visia v galerii :lol: tak keby som ich aj stratila, tak aspon mam kopiu :)

Zverejnené

potesilo ma tooo, nooo, hmmm :) vsak my vieme,ze jo :) ;)

a este nove fajne pekne tricko :lol:

Zverejnené

Neviem prečo, ale v poslednej dobe sa mi dosť často stáva že keď vidím v tejto téme posledný príspevok od dollphinky že viem o čom to asi bude :lol:

Zverejnené

mna dnes celkom potesilo ze som prezul auto bez toho aby som tam cakal. a doma ma zas potesila zena mi doniesla novu vonavku aby som sa vo svete minul nech doma neotravujem. a este mi doniesla aj skalicky trdelnik co ja lubim. akurat ho papam keby ste chceli dam vam odhryznut ale rychlo lebo nebude. :lol:

Zverejnené

kua axel, to snad nemyslis vazne :)

btw, no jo, jak jinak, ked mam pri sebe priatela, co ineho sem pisat,xixi...ale si si mohol vsimnut,nepisem to sem kazdy den :)

a este ma potesili pekne sms, a uhorka / :lol: /

Zverejnené

a este ma potesili pekne sms

No čo som vravel...

:lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov