Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Bol som v BB s kamaratkou, pokecali sme, tentoraz na temu jej stary nevydalo, lebo sme mali tolko toho co rozobrat, velmi dobre bolo. :lol:

Zverejnené

v túto skorú rannú hodinu ma potešil leda tak kábel :lol:

Zverejnené

cakaju ma 2 volne dni, potom weekend, sobota vecer s havarkou, v pondelok pride hisham, 2.III. forumacke stretko - uplne dobre veci ma cakaju v najblizsich dnoch. a toto je este len FSP. dufam, ze aj v inych veciach aj v realnom zivote sa mi bude vsetko takto skvele darit.

Zverejnené

ze som vyhrala v stolnom futbale a ze som dokoncila konecne to co som na mojej diplomovke chcela dokoncit :lol:

Zverejnené

Ze som aspon daco v robote stihol spravit a stretol som kamarata.

Zverejnené

Napisal som clanok. Zaver este mozem prekopat, ale momentalne som nejaky vykolajeny, mozno zajtra alebo pozajra na poslednu chvilku. :lol:

Zverejnené

:lol: Gratulujem! A bola to skuska oralna, alebo manualna? (To jest, ci si hovorila, alebo pisala perom. S KRATKYM E!)

Zverejnené

:) oralna....no jo,a kto na co mysli...

no myslim ze bola uspesna...

prva bola z informatiky...to som iba na mysku klikala / :lol: ked uz sme pri tych dvojzmysloch/...

a druhu skusku, pisala som pereckom....skuska z uctovnictva a bankovnictva

Zverejnené

Jedno malé, zlaté, asi osem ročné dievčatko, úplne blond vlásky malo, také celé milé, hrali sme sa hru, hádaj na čo myslím. Také čisté neskazené stvorenie, úžasne niečo. A toto má žiť na tomto svete, to je strašné. Nech nájde pokoj.

Zverejnené

doll: Hahaha, mam asi jeden z tych odviazanejsich dni.... No, tesi ma, ze pocuvam Tiësto in Concert 1, len viete mi povedat, ako sa stahuju take veci z radii na stranke www.winamp.com?

Zverejnené

Prišla mi dobierka. Konečne. Novučičké knižočky :lol:

Zverejnené

CO MA DNES POTESILO?

:lol: toho bolo ..... :)

no a teraz ma urcite potesi, ze uz konecne strcim nieco do toho zaludka...obeeeeed

Zverejnené

no a teraz ma urcite potesi, ze uz konecne strcim nieco do toho zaludka

ehm, nechcem byt pervert, ale ked som videl toho ohniveho smajlika, ktoreho tak rada pouzivas v Erotike, tak som myslel, ze ti do zaludka prave zislo daco ine :lol:

Zverejnené

:lol: kua, ja som cakala taku reakciu :)

vsak co myslis,preco som hladna? :)

kua, a ticho, nie sme v Erotike

Zverejnené

Potesilo ma dnes vobec nieco? Vlastne ano. Stal som sa absolutnym majstrom svojej ligy na hockeyarene, ked som vyhral aj druhy zapas playoff.

Zverejnené

Segra si kúpila psa. Teda ona si ho kúpila už dávnejšie, teraz má 6 mesiacov a odvtedy čo som ho naposledy videl statne vyrástol. Je to vlčiak krížený neviem s čím, celý čierny, vzbudzuje repšekt. Krásny pes! Teda fena je to. Teraz mi tu stráži vchod do izby :lol:

Zverejnené

chvalabohu ze to bola len nejaka sprosta hrcka za uchom :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov