Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

CHORCHE...to sa snad neda ani okomentovat :lol:

no a k teme....rozmyslam co ma dnes potesilo...hmm...bola som si zaplavat, co sa obdivujem, dokopat sa do vedlajsieho mesta ist na plavaren

a po plavani...juuj,citila som sa vnutorne velmi dobre, ze som pre seba znova nieco urobila /toš ples je o tyzden a ja musim nejak schudnut :) /

Zverejnené

Aj ja chcem také ponožky. :)

Po dlhej dobe kvalitny sexík :lol:

Zverejnené

Práve som dostal do ruky knihu Shakespeara a v nej 6 trágedií :lol: :) :) ;)

ach dnes nebudem ani spať

Zverejnené

bola som u dentalnej hygienicky

nebolo to take strasne, teda az na to, ze vsade bolo krvi jak z prasata :lol:

ale ani moc nebolo, miestami to bolo az prijemne....

nevyhoda, ze teraz ma boli kazde jedno dasno, a mam si vyplachovat usta slanou vodou

Zverejnené

Tak hybaj k moru lahni si blízko k vode s otvorenou hubou :lol:

Zverejnené

Mna potešilo že som si kukla skvelé fotky na ktoré som sa tešila a mám s nimi ohromnú zábavu :lol: :)

A že som si po dlhom čase len tak hačala na lavičku a kukala sa na chodiacich ludí....s mp3 na ušiach.Pohodičkaa :)

Zverejnené

konecne sa mi podarilo vybavit vsetky uradne formality a vsetky mozne aj nemozne ziadosti a tlaciva v suvislosti s mimofacultnym studiom a jeho uznavanim v ECTS. Uz len posledny krat na studijny referat a este jeden krat na secretariat catherdy riadenia ludskych zdrojov a je to vyvhytane.

Zverejnené

lol :lol: vyhodili sme monitor z 12teho poschodia na intraku :) :) ;) davno som sa tak nerehotal ... to bol rozplesk ;)

jesssssssssssssssssssssssss ... dosli mi prasule od fotrika ;) ... a mozem zacat odrbavat ;)

Zverejnené

zzlaty pokec s mojim tigrom v Anglicku :lol:

od klasickych fráz az k horúcemu škadleniu :)

a v cloveku ozivaju spomienky...a rozpaluje sa mu cele telo :)

Zverejnené

po dlhsom case vydatny rozhovor s havarkou :lol:

Zverejnené

moje opalovanie sa nie je az tak zbytocne...

prisla teta na navstevu, a ako prve ci som bola na dovolenke, ze taka som hneda :lol:

AXEL:..valentinka? od mamy? :)

Zverejnené

opäť sa to týka môjho avataru, ale ja mám z neho takú radosť :lol: :) :)

Zverejnené

Dnes ma niekto krásne nazval chrústikom tak mi už dlho nikto nepovedal. Ja som vedel že ma balí.

Zverejnené

AXEL:..valentinka? od mamy? :lol:

Od jednej chutnej barmanky (nie z Country).
Zverejnené

ide sa dnes kalit :lol:

to je jedno ze na ples, to je jedno ze v elegant satoch, hlavne ze bude alkohol a zabava :) :)

AXEL

ako by povedal Polaris,...rozvi svoj prispevok, rozvi ;)

Zverejnené

Pred chvíľou som sa dozvedel moje nové O2 tel. číslo :lol:

Doll, nie, zvyšok si nechám pre seba :)

Zverejnené

seminar z latinciny. zase som vsetko vedel dopredu :lol:

a tesi ma, ze cim hlbsie poznavam latinu, tym v nej nachadzam viac skrytych suvislosti s mojimi oblubenymi starogermanskymi jazykmi.

napr dnes som si uvedomil, ze preberanie zamennej koncovky v genitive pluralu v PrGmc pri -a- a -o- kmenoch sa uplatnuje rovnako v classickej latine presne v tejze declinacii ktora im v latine zodpoveda (ergo v I. a II.).

Zverejnené

ze mi celkom vychadza rozvrh, aj ked moja skola = velky bordel a chaos a my chudaci co dobiehame studium lebo sa za behu zmenili pravidla a my sme posledni nasho odboru si musime nacapat predmety lebo sa vraj otvaraju posledny krat...ale mozem sa ja na nich vykaslat, aj tak tam uz mam zo 4 didaktiky, tak si snad nebudem pridavat este 500 dalsich veci :lol:

nasa skola, to je velka sranda :)

a dnes ma este len potesi moj novy 200 GB hard disk :)

edit: uz dosieeel ;)

Zverejnené

:) ;) :::::PLES:::: :) :lol:

podrobnosti rozoberiem v teme "co sa mi stalo - eroticka verzia" ;)

Zverejnené

Dnes som stihol bus, pričom moje šance boli mizerné... Veď som si aj pekne pobehol a aj tak mi skoro ušiel, ešte že ujo šofér bol taký dobrý a zastal mi :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov