doll Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 CHORCHE...to sa snad neda ani okomentovat :lol: no a k teme....rozmyslam co ma dnes potesilo...hmm...bola som si zaplavat, co sa obdivujem, dokopat sa do vedlajsieho mesta ist na plavaren a po plavani...juuj,citila som sa vnutorne velmi dobre, ze som pre seba znova nieco urobila /toš ples je o tyzden a ja musim nejak schudnut :) /
Andulqa Zverejnené 9. Február, 2007 Autor Zverejnené 9. Február, 2007 super den straveny s kamoskami vo Viedni, vystava Marca Chagalla a nove uzasne cervene ponozky :) :lol:
phersu Zverejnené 9. Február, 2007 Zverejnené 9. Február, 2007 Aj ja chcem také ponožky. :) Po dlhej dobe kvalitny sexík :lol:
Nokia Zverejnené 11. Február, 2007 Zverejnené 11. Február, 2007 http://www.qark.net/clanek/presna-definice-problemu toto ma potesilo, ukazem to kazdej jednej zene asi :lol:
phersu Zverejnené 12. Február, 2007 Zverejnené 12. Február, 2007 Práve som dostal do ruky knihu Shakespeara a v nej 6 trágedií :lol: :) :) ;) ach dnes nebudem ani spať
doll Zverejnené 12. Február, 2007 Zverejnené 12. Február, 2007 bola som u dentalnej hygienickynebolo to take strasne, teda az na to, ze vsade bolo krvi jak z prasata :lol: ale ani moc nebolo, miestami to bolo az prijemne....nevyhoda, ze teraz ma boli kazde jedno dasno, a mam si vyplachovat usta slanou vodou
phersu Zverejnené 12. Február, 2007 Zverejnené 12. Február, 2007 Tak hybaj k moru lahni si blízko k vode s otvorenou hubou :lol:
Duda Zverejnené 12. Február, 2007 Zverejnené 12. Február, 2007 Mna potešilo že som si kukla skvelé fotky na ktoré som sa tešila a mám s nimi ohromnú zábavu :lol: :) A že som si po dlhom čase len tak hačala na lavičku a kukala sa na chodiacich ludí....s mp3 na ušiach.Pohodičkaa :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 13. Február, 2007 Zverejnené 13. Február, 2007 konecne sa mi podarilo vybavit vsetky uradne formality a vsetky mozne aj nemozne ziadosti a tlaciva v suvislosti s mimofacultnym studiom a jeho uznavanim v ECTS. Uz len posledny krat na studijny referat a este jeden krat na secretariat catherdy riadenia ludskych zdrojov a je to vyvhytane.
weirdo Zverejnené 13. Február, 2007 Zverejnené 13. Február, 2007 lol :lol: vyhodili sme monitor z 12teho poschodia na intraku :) :) ;) davno som sa tak nerehotal ... to bol rozplesk ;) jesssssssssssssssssssssssss ... dosli mi prasule od fotrika ;) ... a mozem zacat odrbavat ;)
doll Zverejnené 13. Február, 2007 Zverejnené 13. Február, 2007 zzlaty pokec s mojim tigrom v Anglicku :lol: od klasickych fráz az k horúcemu škadleniu :) a v cloveku ozivaju spomienky...a rozpaluje sa mu cele telo :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 14. Február, 2007 Zverejnené 14. Február, 2007 po dlhsom case vydatny rozhovor s havarkou :lol:
doll Zverejnené 14. Február, 2007 Zverejnené 14. Február, 2007 moje opalovanie sa nie je az tak zbytocne... prisla teta na navstevu, a ako prve ci som bola na dovolenke, ze taka som hneda :lol: AXEL:..valentinka? od mamy? :)
tomassi Zverejnené 15. Február, 2007 Zverejnené 15. Február, 2007 opäť sa to týka môjho avataru, ale ja mám z neho takú radosť :lol: :) :)
phersu Zverejnené 15. Február, 2007 Zverejnené 15. Február, 2007 Dnes ma niekto krásne nazval chrústikom tak mi už dlho nikto nepovedal. Ja som vedel že ma balí.
Sniper Zverejnené 15. Február, 2007 Zverejnené 15. Február, 2007 AXEL:..valentinka? od mamy? :lol:Od jednej chutnej barmanky (nie z Country).
doll Zverejnené 16. Február, 2007 Zverejnené 16. Február, 2007 ide sa dnes kalit :lol: to je jedno ze na ples, to je jedno ze v elegant satoch, hlavne ze bude alkohol a zabava :) :) AXELako by povedal Polaris,...rozvi svoj prispevok, rozvi ;)
Sniper Zverejnené 16. Február, 2007 Zverejnené 16. Február, 2007 Pred chvíľou som sa dozvedel moje nové O2 tel. číslo :lol: Doll, nie, zvyšok si nechám pre seba :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 16. Február, 2007 Zverejnené 16. Február, 2007 seminar z latinciny. zase som vsetko vedel dopredu :lol: a tesi ma, ze cim hlbsie poznavam latinu, tym v nej nachadzam viac skrytych suvislosti s mojimi oblubenymi starogermanskymi jazykmi. napr dnes som si uvedomil, ze preberanie zamennej koncovky v genitive pluralu v PrGmc pri -a- a -o- kmenoch sa uplatnuje rovnako v classickej latine presne v tejze declinacii ktora im v latine zodpoveda (ergo v I. a II.).
Andulqa Zverejnené 16. Február, 2007 Autor Zverejnené 16. Február, 2007 ze mi celkom vychadza rozvrh, aj ked moja skola = velky bordel a chaos a my chudaci co dobiehame studium lebo sa za behu zmenili pravidla a my sme posledni nasho odboru si musime nacapat predmety lebo sa vraj otvaraju posledny krat...ale mozem sa ja na nich vykaslat, aj tak tam uz mam zo 4 didaktiky, tak si snad nebudem pridavat este 500 dalsich veci :lol: nasa skola, to je velka sranda :) a dnes ma este len potesi moj novy 200 GB hard disk :) edit: uz dosieeel ;)
doll Zverejnené 17. Február, 2007 Zverejnené 17. Február, 2007 :) ;) :::::PLES:::: :) :lol: podrobnosti rozoberiem v teme "co sa mi stalo - eroticka verzia" ;)
Ignatius Zverejnené 19. Február, 2007 Zverejnené 19. Február, 2007 Dnes som stihol bus, pričom moje šance boli mizerné... Veď som si aj pekne pobehol a aj tak mi skoro ušiel, ešte že ujo šofér bol taký dobrý a zastal mi :lol:
Odporúčané príspevky