Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes ma bola prepadnúť kamoška, fajňe bolo. Dohodli sme sa, že ideme chodiť tancovať a basta :) Čiže možno budúci týždeň padáme na disku. Snáď. Už sme si vymysleli aj choreografiu (pred kostolom pod neonkou sme "tancovali" - vyšliapavali sme písmenká do snehu :lol: ale aspoň sme boli zosúladené) Aj vlastnoručne upečený chlebík mi doniesla :)

Zverejnené

tomassi sorry ale meno nebude ;)

hisham, preco ste tie mena vysliapavali a nie vyčurali? :lol: :) :)

Zverejnené

bola som si zaplavat...citim sa uno nuno, budem praktizovat castejsie :)

aaaa...samozrejme, nelubilo sa mi iba plavanie...ale aj jeden plavajuci objekt bol dooosti interesantny :lol: :)

Zverejnené

A je to tu

"J. K. Rowling dokončila knihu Harry Potter And Deathly Hollows v tejto izbe 11. januára 2007," stojí v odkaze. Vo štvrtok oznámilo vydavateľstvo Bloomsbury, že posledný siedmy diel knihy o čarodejníkovi Harrym Potterovi v angličtine vyjde celosvetovo 21. júla. "

:) :) ;) :lol: ;) ;)

Zverejnené

Prvy semester na VS definitivne ukonceny

Vseob. geografia - E

Statistika - D

Fyz. geografia - B

Menezment - C

Ekonomia - D

Kartografia - A

PC v Geografii - A

Telesna - A

:lol: :) :)

Zverejnené

Tak sa pridám, pretože včera som sa konečne dozvedel aj poslednú známku:

Procedurálne programovanie - B

Matematická analýza - B

Matematická logika - B

Metódy inžinierskej práce - B

Podnikanie a manažment - B

Anglický jazyk - C

:lol:

Zverejnené

CHRÍÍÍPKOVÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!! ÁÁÁÁÁNOOOOOO!!! :) :lol: :)

Zverejnené

No a zostal som doma sám.

Všetcia sa odsťahovali.

Som sám sebe pánom.

Zverejnené

Vlastný ešte nie, keďže na liste vlastníctva chýba môj autogram. Ale momentálne som tu najstarší (a najstarší vždy má prvé a posledné slovo). Ešte tu býva brácho ale ten sa sem chodí najčastejšie iba vyspať (na opačnom konci bytu, takže ho ani neuvidím :lol:).

Zverejnené

axel

juuu,takze uz vieme kde sa bude žúrovať :lol:

btw...co potesilo dnes mna??

bola som v agenture a idem kupovat dovolenkuuuu EGYPT :)

juuuu, do konca tyzdna chcem dat zalohu a mat s vybavovanim svaty pokoj

:)

Zverejnené

Pivo s kolegynou. Prekecali sme vsetko mozne aj nemozne, najviac asi o jej frajerovi i o nasom spolocnom kamaratovi. Dobre bolo....

Zverejnené

10 misiek pudingu a iba pre mňa ako dobre že som chorý :lol:

Zverejnené

Tolko sa da aj zjest, alebo to boli misky pre Liliputanov?

Zverejnené

Nie veď to mám aj na zajtra keby som to dnes spratal tak by som sa asi dva dni nehol

Zverejnené

že to meno, ktoré som si vybral, som nakoniec mohol mať. :lol:

Zverejnené

Dnes ma vsetky povinnosti obisli, venoval som sa len svojim zalezitostiam - teda aj pracovnym.

Zverejnené

Božský kúpeľ pri sviečkach, v úplne vriacej vode. Z vane sa mi parilo ako z islandského gejzíru. Mňam mňam. Keby mi tak ešte mal kto umyť a natrieť chrbát :lol: :) No fajňe. A teraz idem na chvíľu von, tak snáď bude dobre.

Zverejnené

axel

juuu,takze uz vieme kde sa bude žúrovať :lol:

Kedy by si chcela prísť?
Zverejnené

AXEL...kedy by si pozval? :lol: ... ale kuuurna, nielen mna :)

HISHAM:..no nie som si ista, ci by si sa dopracovala k umyvaniu chrbta keby si tam niekoho mala /presnejsie chlapa/ :)

Zverejnené

:) juuuu...ze len dnes?...ty asi nepoznas vsetkych forumakov naplno :)

nie, samozrejme, ja som cudná, slusna, nikdy nadrzana, vobec nie som sexuchtiva.... pocestnost fora :lol:

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov