hisham Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 Dnes ma bola prepadnúť kamoška, fajňe bolo. Dohodli sme sa, že ideme chodiť tancovať a basta :) Čiže možno budúci týždeň padáme na disku. Snáď. Už sme si vymysleli aj choreografiu (pred kostolom pod neonkou sme "tancovali" - vyšliapavali sme písmenká do snehu :lol: ale aspoň sme boli zosúladené) Aj vlastnoručne upečený chlebík mi doniesla :)
Nokia Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 tomassi sorry ale meno nebude ;) hisham, preco ste tie mena vysliapavali a nie vyčurali? :lol: :) :)
hisham Zverejnené 4. Február, 2007 Zverejnené 4. Február, 2007 Lebo my sme CIVILIZOVANé a KULTÚRNE :lol:
doll Zverejnené 4. Február, 2007 Zverejnené 4. Február, 2007 bola som si zaplavat...citim sa uno nuno, budem praktizovat castejsie :) aaaa...samozrejme, nelubilo sa mi iba plavanie...ale aj jeden plavajuci objekt bol dooosti interesantny :lol: :)
phersu Zverejnené 5. Február, 2007 Zverejnené 5. Február, 2007 A je to tu "J. K. Rowling dokončila knihu Harry Potter And Deathly Hollows v tejto izbe 11. januára 2007," stojí v odkaze. Vo štvrtok oznámilo vydavateľstvo Bloomsbury, že posledný siedmy diel knihy o čarodejníkovi Harrym Potterovi v angličtine vyjde celosvetovo 21. júla. " :) :) ;) :lol: ;) ;)
Ajk Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Prvy semester na VS definitivne ukoncenyVseob. geografia - EStatistika - DFyz. geografia - BMenezment - CEkonomia - DKartografia - APC v Geografii - ATelesna - A :lol: :) :)
Ignatius Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Tak sa pridám, pretože včera som sa konečne dozvedel aj poslednú známku: Procedurálne programovanie - BMatematická analýza - BMatematická logika - BMetódy inžinierskej práce - BPodnikanie a manažment - BAnglický jazyk - C :lol:
hisham Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 CHRÍÍÍPKOVÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!! ÁÁÁÁÁNOOOOOO!!! :) :lol: :)
Sniper Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 No a zostal som doma sám.Všetcia sa odsťahovali.Som sám sebe pánom.
Sniper Zverejnené 6. Február, 2007 Zverejnené 6. Február, 2007 Vlastný ešte nie, keďže na liste vlastníctva chýba môj autogram. Ale momentálne som tu najstarší (a najstarší vždy má prvé a posledné slovo). Ešte tu býva brácho ale ten sa sem chodí najčastejšie iba vyspať (na opačnom konci bytu, takže ho ani neuvidím :lol:).
doll Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 axel juuu,takze uz vieme kde sa bude žúrovať :lol: btw...co potesilo dnes mna?? bola som v agenture a idem kupovat dovolenkuuuu EGYPT :) juuuu, do konca tyzdna chcem dat zalohu a mat s vybavovanim svaty pokoj :)
chorche Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 Pivo s kolegynou. Prekecali sme vsetko mozne aj nemozne, najviac asi o jej frajerovi i o nasom spolocnom kamaratovi. Dobre bolo....
phersu Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 10 misiek pudingu a iba pre mňa ako dobre že som chorý :lol:
chorche Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 Tolko sa da aj zjest, alebo to boli misky pre Liliputanov?
phersu Zverejnené 7. Február, 2007 Zverejnené 7. Február, 2007 Nie veď to mám aj na zajtra keby som to dnes spratal tak by som sa asi dva dni nehol
havarka Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 že to meno, ktoré som si vybral, som nakoniec mohol mať. :lol:
chorche Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 Dnes ma vsetky povinnosti obisli, venoval som sa len svojim zalezitostiam - teda aj pracovnym.
hisham Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 Božský kúpeľ pri sviečkach, v úplne vriacej vode. Z vane sa mi parilo ako z islandského gejzíru. Mňam mňam. Keby mi tak ešte mal kto umyť a natrieť chrbát :lol: :) No fajňe. A teraz idem na chvíľu von, tak snáď bude dobre.
Sniper Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 axel juuu,takze uz vieme kde sa bude žúrovať :lol:Kedy by si chcela prísť?
doll Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 AXEL...kedy by si pozval? :lol: ... ale kuuurna, nielen mna :) HISHAM:..no nie som si ista, ci by si sa dopracovala k umyvaniu chrbta keby si tam niekoho mala /presnejsie chlapa/ :)
chorche Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 doll je dnes strasne nadrzana...len dnes?
doll Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 :) juuuu...ze len dnes?...ty asi nepoznas vsetkych forumakov naplno :) nie, samozrejme, ja som cudná, slusna, nikdy nadrzana, vobec nie som sexuchtiva.... pocestnost fora :lol:
chorche Zverejnené 8. Február, 2007 Zverejnené 8. Február, 2007 Akoze su tu ini extremisti, ale ty vynikas.
Odporúčané príspevky