Sniper Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 Asi sa začnem voziť v Aligátorovi. PE sú nebezpečne blízko :lol: :)
nutrinka Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 najprv mi zožeň auto, potom si zháňaj toho aligátora :lol:
Ajk Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 JUPIIIIIIIIIIII :lol: Presiel som najvacsim sitom... a uz len vysledok z jednej pisomky a mam pokooooooooj :):);):) do 14.5. mam volno ;)
chorche Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 Tak sa mi zasa podarilo posunut svoju pracu kusok napred.
doll Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 potesilo ma, ze som sa dnes dokopala k uceniu... a vcera ma potesil, krasny pohlad na nocne mesto....z jedneho miestecka na kopci :lol:
Nokia Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 a vcera ma potesil, krasny pohlad na nocne mesto....z jedneho miestecka na kopci :) s kym a v akej situacii? :lol: :) ;)
doll Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 s kym? no nebola som sama :) a v akej situacii? ..to rozoberat nebudem, lebo by ste sa smiali...aj ja som sa smiala /v duchu..nedala som to najavo/ale z pociatku to bolo velmi velmi prijemne :lol:
Ajk Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 Dollphinka> urcite ste lustili krizovku v rybarskom magazine... :lol:
tomassi Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 Asi sa začnem voziť v Aligátorovi. PE sú nebezpečne blízko :lol: :) som myslel, že zakročí L.E.G., ale asi sa učí, tak musím ja to je TO Partizánske a nie TIE
doll Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 ano ajk, lustili....ale rybarsky magazin to zrovna nebol :lol:
chorche Zverejnené 31. Január, 2007 Zverejnené 31. Január, 2007 Nasiel som zoznam drevin, presne ten, ktory som hladal, myslel som si, ze je to mytus, ze sa na tom len robi alebo planuje robit a ono je to vonku uz nejaky rok!
Andulqa Zverejnené 1. Február, 2007 Autor Zverejnené 1. Február, 2007 hodina vodneho aerobicu :) A PRAVE SOM SA DOCITALA ZE!!!! Harry Potter and the Deathly Hallows vyjde 21. júla 2007!!!! :);););):lol:
tomassi Zverejnené 1. Február, 2007 Zverejnené 1. Február, 2007 dnes sa po pekne dlhej dobe sa stretne celá stará PandaBanda :lol:
hisham Zverejnené 1. Február, 2007 Zverejnené 1. Február, 2007 Na NOS-ke ma vyvolal, ale dostala som sa z toho.Na angline ma vyvolala a mám to za jedna :lol: Na slovine sa mi dostalo pocty od profky, keď mi nazvala "talentom" a "origoš" :) a po tom, ako som jej prečítala úvahu, mi zatlieskala :) ;)Skrátené vyučovanie.Posedenie v školskej krčme, v pizzerke, filmový klub, piváreň - fajn deň s kamoškou ;) A zajtra je voľno ;)
Ignatius Zverejnené 1. Február, 2007 Zverejnené 1. Február, 2007 Ešte neviem jedna skúška ako dopadla, ale zatiaľ som si dnes bol zapísať už piate B :lol:
chorche Zverejnené 1. Február, 2007 Zverejnené 1. Február, 2007 Vzdy ma zahreje, ked najdem aj vo veciach, o ktorych si myslim, ze mi uz nemaju co dat, nieco nove....
tomassi Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 včerajšie stretnute PandaBandya, že si komňnečne môžem pozrieť toľko ospevovaný LOSTmám to po 6 časť 3-tej série tak budem mať čo robiť
arwiel Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 vyšla so von niečo vybaviť... vonku nádherne svieti slniečko, takmer som sa nepredrala cez námestie, čo je tam toľko ľudí... mamičky si vyšli na prechádzku s kočíkami, dôchodcovia tak isto, ľudia sa tam postretávali a vytvorili malé hlúčiky, v ktorých sa len vypytujú ako sa kto má, chvália sa kde boli... potom som sa bola len tak prejsť, cez park pri koľajniciach a ostala som na vlakovej stanici, zapálila si a hľadela na autobusovú stanicu, ako sa okolo nej premávajú po hlavnej autá, dokonca i traktor išiel, sledovala som ľudí, čo tam stáli na stanici opretý o plot a čakali na svoj spoj...potom som sa už poberala domov, keď sa mi prihovoril jeden pán... mohol mať tak štyridsať, vedľa neho hopkalo malé dievčatko s tmavohnedými kučeravými vláskami a on ma balil... bola som na neho milá, chvíľu som sa s ním rozprávala o počasí, o škole, o maturite a tak....potom som mu povedala, že už idem a on že tak nabudúce...
tomassi Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 sledovala som ľudí, čo tam stáli na stanici opretý o plot a čakali na svoj spoj... ma to trchu zarazilo, ale potom som si uvedomil, že oni boli oprtí o plot medzi AS a závodom, lebo mňa najprv napadol ten plot, čo je pri kolajách
arwiel Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 no áno, nemyslela som, že to treba konkretizovať, nie každý to tu u nás pozná... ale áno, myslela som tam ten plot.... na tých ľudí som hľadela cez plot pri železnici...
Nokia Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 neplanovana vecerna akcia, ktora bola uplne fasa :lol: ;) a zapařil som si s celebritou :) :) ;)
Sniper Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 Určite nejaký šuplikant z VŠMÚ ktorý si myslí že možno za 10 rokov prerazí do Hollywoodu ... :lol: :)
Nokia Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 to celebrita som tam dal naschval kedze tak sa na slovensku oznacuju medialne zname osoby :lol: :)
Odporúčané príspevky