Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Asi sa začnem voziť v Aligátorovi. PE sú nebezpečne blízko :lol:

:)

Zverejnené

najprv mi zožeň auto, potom si zháňaj toho aligátora :lol:

Zverejnené

JUPIIIIIIIIIIII :lol:

Presiel som najvacsim sitom... a uz len vysledok z jednej pisomky a mam pokooooooooj :):);):) do 14.5. mam volno ;)

Zverejnené

Tak sa mi zasa podarilo posunut svoju pracu kusok napred.

Zverejnené

potesilo ma, ze som sa dnes dokopala k uceniu...

a vcera ma potesil, krasny pohlad na nocne mesto....z jedneho miestecka na kopci :lol:

Zverejnené

a vcera ma potesil, krasny pohlad na nocne mesto....z jedneho miestecka na kopci :)

s kym a v akej situacii? :lol: :) ;)

Zverejnené

s kym? no nebola som sama :)

a v akej situacii? ..to rozoberat nebudem, lebo by ste sa smiali...aj ja som sa smiala /v duchu..nedala som to najavo/

ale z pociatku to bolo velmi velmi prijemne :lol:

Zverejnené

Dollphinka> urcite ste lustili krizovku v rybarskom magazine... :lol:

Zverejnené

Asi sa začnem voziť v Aligátorovi. PE sú nebezpečne blízko :lol:

:)

som myslel, že zakročí L.E.G., ale asi sa učí, tak musím ja

to je TO Partizánske a nie TIE

Zverejnené

ano ajk, lustili....ale rybarsky magazin to zrovna nebol :lol:

Zverejnené

Nasiel som zoznam drevin, presne ten, ktory som hladal, myslel som si, ze je to mytus, ze sa na tom len robi alebo planuje robit a ono je to vonku uz nejaky rok!

Zverejnené

hodina vodneho aerobicu :)

A PRAVE SOM SA DOCITALA ZE!!!!

Harry Potter and the Deathly Hallows vyjde 21. júla 2007!!!!

:);););):lol:

Zverejnené

dnes sa po pekne dlhej dobe sa stretne celá stará PandaBanda :lol:

Zverejnené

Na NOS-ke ma vyvolal, ale dostala som sa z toho.

Na angline ma vyvolala a mám to za jedna :lol:

Na slovine sa mi dostalo pocty od profky, keď mi nazvala "talentom" a "origoš" :) a po tom, ako som jej prečítala úvahu, mi zatlieskala :) ;)

Skrátené vyučovanie.

Posedenie v školskej krčme, v pizzerke, filmový klub, piváreň - fajn deň s kamoškou ;)

A zajtra je voľno ;)

Zverejnené

Ešte neviem jedna skúška ako dopadla, ale zatiaľ som si dnes bol zapísať už piate B :lol:

Zverejnené

Vzdy ma zahreje, ked najdem aj vo veciach, o ktorych si myslim, ze mi uz nemaju co dat, nieco nove....

Zverejnené

včerajšie stretnute PandaBandy

a, že si komňnečne môžem pozrieť toľko ospevovaný LOST

mám to po 6 časť 3-tej série tak budem mať čo robiť

Zverejnené

vyšla so von niečo vybaviť... vonku nádherne svieti slniečko, takmer som sa nepredrala cez námestie, čo je tam toľko ľudí... mamičky si vyšli na prechádzku s kočíkami, dôchodcovia tak isto, ľudia sa tam postretávali a vytvorili malé hlúčiky, v ktorých sa len vypytujú ako sa kto má, chvália sa kde boli...

potom som sa bola len tak prejsť, cez park pri koľajniciach a ostala som na vlakovej stanici, zapálila si a hľadela na autobusovú stanicu, ako sa okolo nej premávajú po hlavnej autá, dokonca i traktor išiel, sledovala som ľudí, čo tam stáli na stanici opretý o plot a čakali na svoj spoj...

potom som sa už poberala domov, keď sa mi prihovoril jeden pán... mohol mať tak štyridsať, vedľa neho hopkalo malé dievčatko s tmavohnedými kučeravými vláskami a on ma balil... bola som na neho milá, chvíľu som sa s ním rozprávala o počasí, o škole, o maturite a tak....

potom som mu povedala, že už idem a on že tak nabudúce...

Zverejnené

sledovala som ľudí, čo tam stáli na stanici opretý o plot a čakali na svoj spoj...

ma to trchu zarazilo, ale potom som si uvedomil, že oni boli oprtí o plot medzi AS a závodom,

lebo mňa najprv napadol ten plot, čo je pri kolajách

Zverejnené

no áno, nemyslela som, že to treba konkretizovať, nie každý to tu u nás pozná... ale áno, myslela som tam ten plot.... na tých ľudí som hľadela cez plot pri železnici...

Zverejnené

neplanovana vecerna akcia, ktora bola uplne fasa :lol: ;) a zapařil som si s celebritou :) :) ;)

Zverejnené

Určite nejaký šuplikant z VŠMÚ ktorý si myslí že možno za 10 rokov prerazí do Hollywoodu ... :lol: :)

Zverejnené

to celebrita som tam dal naschval kedze tak sa na slovensku oznacuju medialne zname osoby :lol: :)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov