chorche Zverejnené 22. Január, 2007 Zverejnené 22. Január, 2007 Dukla vyhrala a soam zo seba som mal pocit totalnej euforie minimalne na 5 minut, potom uz som zacal riesit veci, ale dobra nalada ma drzi este stale!
Andulqa Zverejnené 22. Január, 2007 Autor Zverejnené 22. Január, 2007 Andulqua: To si zmakla dve skusky za den? ale kde :lol: to bola len jedna skuska, ale to bol taky predmet ze 2x2hodiny tyzdenne a z kazdeho zvlast znamka (jedno sa znamkovala za iste odovzdane veci a druhe za ine odovzdane veci, ziadne biflovanie ani nic, pohodicka) :) dnes ma potesila vtipna skuska z logopedie, vsetci rovnake testy, radili sme si a ona to cela rychlo opravit, tak sme si to aj sami opravili :) na to ze som to ani nevidela tak som celkom dobre dopadla ;) , uz len cakam dokedy sa ma bude toto stastie pri skuskach drzat ;)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 22. Január, 2007 Zverejnené 22. Január, 2007 omg logopedia. mat dakedy skusku z toho predmetu je moj sen!!
doll Zverejnené 23. Január, 2007 Zverejnené 23. Január, 2007 juchuu,konecne som zdvihla zadok a bola som sa slnit /v solarku/ :lol: ano, a nezazivam iba leto, kedze v dubnici je uz snehu a snehu :)
Nokia Zverejnené 23. Január, 2007 Zverejnené 23. Január, 2007 dnes som mal mat polhodinovy meeting s manazerkou a bolo z toho hodina a stvrt s tym ze som sa dozvedel kopec pozitivnych veci na seba.. hned to zlepsi den :lol:
game Zverejnené 24. Január, 2007 Zverejnené 24. Január, 2007 jedno zláštne výročie, deň, ktorý zapôsobil ako keď sa strelka roztočí a nasmeruje človeka úplne inde než mal namierené, medzi inteligentných ľudí, ktorých by ináč nikdy nespoznal, do sveta, ktorý poznal len "zvonka", k starostiam a úsmevom a problémom a radostiam a trápeniu a šťastiu dnes a denne ... ďakujem :lol:
doll Zverejnené 24. Január, 2007 Zverejnené 24. Január, 2007 rano rozlepim ocka, kuknem na mobil, a v noci mi prisla sms /nemala som sajny kedze som mala vypnute zvonenie/a tam krasna, mila a zaroven velmi vzrusujuca sms :lol: moooooje :)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 24. Január, 2007 Zverejnené 24. Január, 2007 odkedy som nasiel v gallerii funkciu, ktora zobrazi posledne commentovane photographie moj zivot ma novy zmysel. Bohovsky vynalez!!! :lol:
weirdo Zverejnené 25. Január, 2007 Zverejnené 25. Január, 2007 dzizas krajst! konecne sa pohli viza vpred (snad) a mne ostava dufat, ze letnu dovolenku 2009 stravim medzi New Yorkom a Las Vegas ...
arwiel Zverejnené 25. Január, 2007 Zverejnené 25. Január, 2007 30 tabliet v jednom balení, nádherne zelenučné... júúúj, jakú ja mám radosť!!!!!
tomassi Zverejnené 26. Január, 2007 Zverejnené 26. Január, 2007 úspešne zvládnutá skúškaa keďže bola posledná mám o to väčšiu radosť
hisham Zverejnené 26. Január, 2007 Zverejnené 26. Január, 2007 Fajn, deň, fajn večer :lol: Dokonca som si zahrala na bicích :)
pralinka Zverejnené 26. Január, 2007 Zverejnené 26. Január, 2007 19 cervenych ruzi a dalsie vazne necakane prekvapko- 19 oranzovych ruzi tesiiiim sa :-) :lol:
Ajk Zverejnené 27. Január, 2007 Zverejnené 27. Január, 2007 vybrali ma do Riskuj :lol: skoda len ze vsetci z BA a okolia su nahradnici..
doll Zverejnené 27. Január, 2007 Zverejnené 27. Január, 2007 polhodka, a ide sa na chatu :lol: :) viem ze idem ja a dvaja chlapi ;) ... kto iny nemam sajnylen dufam ze tam nebudeme iba traja :)
havarka Zverejnené 27. Január, 2007 Zverejnené 27. Január, 2007 doll, čo by ste tam robili, úplna nuda by bola. xD
weirdo Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 no prisambohu ma dneska povysili a este mi aj zvysili plat a variabilnu zlozku. Takze uz som konecne LEAD :lol:
Nokia Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 dokoncena posledna normalna skuska, cim som dalej tym to je lahsie a pritom to vzdy viac a viac flakam, asi na inziniera ani do skoly nebudem musiet prijst :lol:
Nokia Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 co sa ti nepaci? kto umi umi, kto neumi uci :lol: :)
nutrinka Zverejnené 30. Január, 2007 Zverejnené 30. Január, 2007 ;) :) spravila som spraviláááá spravila som spraviláááá :) ;) oddnes je o jedného ďábla na cestách viac :lol: takže teraz mám až do 26. marca pokoj so všetkými povinnosťami a učením /pche, teda, žeby som sa v tom marci velice plánovala učiť.../, môžu ma všetci milovať ;) ;) ;)
Odporúčané príspevky