Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dukla vyhrala a soam zo seba som mal pocit totalnej euforie minimalne na 5 minut, potom uz som zacal riesit veci, ale dobra nalada ma drzi este stale!

Zverejnené

Andulqua: To si zmakla dve skusky za den?

ale kde :lol: to bola len jedna skuska, ale to bol taky predmet ze 2x2hodiny tyzdenne a z kazdeho zvlast znamka (jedno sa znamkovala za iste odovzdane veci a druhe za ine odovzdane veci, ziadne biflovanie ani nic, pohodicka) :)

dnes ma potesila vtipna skuska z logopedie, vsetci rovnake testy, radili sme si a ona to cela rychlo opravit, tak sme si to aj sami opravili :) na to ze som to ani nevidela tak som celkom dobre dopadla ;) , uz len cakam dokedy sa ma bude toto stastie pri skuskach drzat ;)

Zverejnené

omg logopedia. mat dakedy skusku z toho predmetu je moj sen!!

Zverejnené

juchuu,konecne som zdvihla zadok a bola som sa slnit /v solarku/ :lol:

ano, a nezazivam iba leto, kedze v dubnici je uz snehu a snehu :)

Zverejnené

dnes som mal mat polhodinovy meeting s manazerkou a bolo z toho hodina a stvrt s tym ze som sa dozvedel kopec pozitivnych veci na seba.. hned to zlepsi den :lol:

Zverejnené

jedno zláštne výročie, deň, ktorý zapôsobil ako keď sa strelka roztočí a nasmeruje človeka úplne inde než mal namierené, medzi inteligentných ľudí, ktorých by ináč nikdy nespoznal, do sveta, ktorý poznal len "zvonka", k starostiam a úsmevom a problémom a radostiam a trápeniu a šťastiu dnes a denne ...

ďakujem :lol:

Zverejnené

rano rozlepim ocka, kuknem na mobil, a v noci mi prisla sms /nemala som sajny kedze som mala vypnute zvonenie/

a tam krasna, mila a zaroven velmi vzrusujuca sms :lol:

moooooje :)

Zverejnené

odkedy som nasiel v gallerii funkciu, ktora zobrazi posledne commentovane photographie moj zivot ma novy zmysel. Bohovsky vynalez!!! :lol:

Zverejnené

dzizas krajst!

konecne sa pohli viza vpred (snad) a mne ostava dufat, ze letnu dovolenku 2009 stravim medzi New Yorkom a Las Vegas ...

Zverejnené

30 tabliet v jednom balení, nádherne zelenučné... júúúj, jakú ja mám radosť!!!!!

Zverejnené

úspešne zvládnutá skúška

a keďže bola posledná mám o to väčšiu radosť

Zverejnené

Fajn, deň, fajn večer :lol: Dokonca som si zahrala na bicích :)

Zverejnené

19 cervenych ruzi

a dalsie vazne necakane prekvapko- 19 oranzovych ruzi

tesiiiim sa :-) :lol:

Zverejnené

vybrali ma do Riskuj :lol: skoda len ze vsetci z BA a okolia su nahradnici..

Zverejnené

polhodka, a ide sa na chatu :lol: :)

viem ze idem ja a dvaja chlapi ;) ... kto iny nemam sajny

len dufam ze tam nebudeme iba traja :)

Zverejnené

no prisambohu ma dneska povysili a este mi aj zvysili plat a variabilnu zlozku. Takze uz som konecne LEAD :lol:

Zverejnené

dokoncena posledna normalna skuska, cim som dalej tym to je lahsie a pritom to vzdy viac a viac flakam, asi na inziniera ani do skoly nebudem musiet prijst :lol:

Zverejnené

;) :) spravila som spraviláááá spravila som spraviláááá :) ;)

oddnes je o jedného ďábla na cestách viac :lol:

takže teraz mám až do 26. marca pokoj so všetkými povinnosťami a učením /pche, teda, žeby som sa v tom marci velice plánovala učiť.../, môžu ma všetci milovať ;)

;) ;)

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov