arwiel Zverejnené 6. Január, 2007 Zverejnené 6. Január, 2007 dnes ma potešilo všetko čo som robila počas dažďa...
doll Zverejnené 6. Január, 2007 Zverejnené 6. Január, 2007 mam za sebou vsetky skusky.... :lol: par zapoctov mi este chyba, ale to uz iba nejaka ta seminarka a projekt pre rektora, a piaty semester mam complet... no a este pizza a posedenicko s dvoma kamoskami a kamosom...pripomenuli sme si stare dobre casy, dobu intraku, atd atd... no,a mohla som sa dnes stretnut s polarisom a on nikde... :)
hisham Zverejnené 6. Január, 2007 Zverejnené 6. Január, 2007 Mám v izbe taký nádherný pracovný bordel, že až. Ani to neupracem. Po celej podlahe sú porozhadzované papiere, jedna gitara na posteli, druhá opretá o posteľ, aj klavír na posteli, ďalšia gitara bezpečne opretá o stenu... Hudobný brajgel, krása.Dnes prišla stoka, mali sme poriadnu jammovačku :lol: (preto ten bordel) Na piáne sme si prepínali zvuky, od organu cez trombón až po harmoniku, do toho gitara a škreky, no koniec :) No výborné.Konečne som sa najedla tresky, celý deň som bola o hlade. Naši už majú nové auto, tak sa teším aj za nich. A ešte ma potešila jedna skladba :)
doll Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 posledne dni ma uz netesi nic... :lol: nic ma nebavi,nic nema pre mna zmysel... :) zachvilu idem k doktorke, tak snad dobre spravy ma potesia
Ajk Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 SPRAVIL SOM ŠTATISTIKÚ :lol: :) ;) ;) ;) ;) :) ;) ;)
Nokia Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 moje prve regulerne Acko som dostal, a to az v tretom rocniku :) taaaake lahke otazky som si vytiahol ze az :lol:
chorche Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 Popil som okrem ineho s byvalym skolitelom....
doll Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 Potesil ma hned z rana mailik...Nasledne telefonat ohladne prace, vo stvrtok mam pohovor....A potom doktorka, ktora povedala "vsetko je v poriadku" A este pokecanie si pri zakusku so sesternicou...Fcelku fajny dnik...
Ajk Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 Prihlásil som sa do Riskuj, tak hádam nespravím hanbu :lol::)
Duda Zverejnené 8. Január, 2007 Zverejnené 8. Január, 2007 Ajk jeeeej :lol: Neboj sa, Ivan tam už nie je takže máš aké také šance :)
Nokia Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 zatial mam zo zimneho semestra hotove len dve skusky ale za to moje prve A a B a to som uz tretiak :lol:
doll Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 - krasne pocasie- letenky za super cenu....este pockat do zajtra a idem booknut cestu do manchesteru- nova mikina...super uber dokonala...ehm,ale aj draha...
gh0strider Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 ze je tu sanca ze budem mat Burning Crusade uz v nedelu :) edit: a ze do BA pride RAEKWON ;) ;) ;) :lol:
chorche Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 Polovicu roboty, co som slubil nasim, mam uz spravenu....
nutrinka Zverejnené 10. Január, 2007 Zverejnené 10. Január, 2007 došli mi prašule, yopp! aj keď neviem za čo, hlavne že šek bol na moje meno...
Wink Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 Našla som tisicku :lol: Aj ked doma, nejak ju neplanujem vratit mame... aj tak vyzera tak, akoby bola za tymy skrinami aspon 3 roky :)
doll Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 potesila ma navsteva kamosky, nejaky ten mesiac sme sa nevideli, tak poklebetit btw...ehm,nadhodila jeden navrh,...a dostala ma tak trochen do uzkych :) :lol: a potesilo ma,ze mam za sebou jeden pohovor,na ktory som sa nehorazne stresovala....
weirdo Zverejnené 11. Január, 2007 Zverejnené 11. Január, 2007 btw...ehm,nadhodila jeden navrh,...a dostala ma tak trochen do uzkych :) :lol:nezavezne si tipnem, ze to bol lesbicky sex ;)
Odporúčané príspevky